Знаю, але не вважаю правильним. http://www.youtube.com/watch?v=Xfy4j-sC_SM Всі ми тут живі люди. Кожен може необережно образити/образитися. Повертайтеся.
Не НАДО! Не НАДО меня СЮДА приплетать! Уходя - уходите! Было такое детское кино "В моей смерти прошу винить Клаву К"... Вы всё ещё в том возрасте?
дарма я тут написав... треба було тихо піти та і все... але... я не хочу нічого ворушити знову. Полковнік звичайно не причому. я сам по собі вирішив піти тільки тому, що не розумію солдафонського гумору та ображаюсь, коли мене посилають на.... а втім, забудьте. повернусь. потім. можливо. спасибі Вам всім, друзі, за гарне відношення
terrible, не беріть то всьо близько до голови. Я колись ще більше нервувався, поки не зрозумів, що не варто.
Хм...Терібл...а то Ви зря...канешно... Я колись з Полковником жерся...жерся....правила форуму цитував...правила хорошого тону цитував...кримінальний кодекс цитував...конституцію цитував... А потім дав си спокій... Вони(Полковник)..матом не матєряться..вони ним... хм...разгаварівають...коли припече... А припікає на третьому пості в любій політичній темі...коли аргументів бракне... Так що лишайтесь того ровера,не беріт дурного в голову,а тєжкого в руки...
а таки дійсно... він же нічого крім устава гарнізонной служби не читав... гадаю, почнеться веселе життя для нашого Полковника. з сьогоднішнього вечора.
та залишусь...залишусь дякую Вам всім ЛФ та всі Ви важите для мене більше, ніж той вихідець з армійських низів дякую)))
Вы собираетесь переслать мне крупную сумму денег для гулянки? А какое звание для Вас из армейских верхов? Ах! Простите, Вы ведь от Армии ОТКОСИЛИ! Откуда Вам знать? Слухайте, Пане, а хто Батькивщину обороняты повынен, як не Вы?
ну Ви ж спершу були внизу... а потім дістались верхуу своєї карьери. не так? от звідси і вихідець з армійських низів я колись Вам про це говорив? переходьте в іншу гілку. там цікавіше.