На жаль, тепер дуже рідко зазиратиме до нас наша Коза-Дереза. Нелюди-боси заборонили своїм працівникам, серед яких і наша Кізонька, користуватися будь-якими месенджерами типу аськи на роботі, а також заходити на блоґи й форуми. Так що тепер вона до нас хіба часом із дому зазирне. Добре, хоч пошту їй ще не заборонили, то контакт зовсім не втратився. Отака сумна новина.
І мене тут не буде деякий час. Нарешті дали візу і їду до брата до Дойчланду. Але по можливості все одно буду зазирати, а то ломка почнеться П.С. Мартіні, не віддавайте, пліз, нікому мого горнятка, я приїду і обов'язково заберу
Все частіше ловлю себе на думці,що,включивши комп просто сиджу,втупившись в простір... Втомився...як в підписі...в мене... Нікуди не йду...просто мовчу...
Прощавайте, шановные. Знаете, я пробыл здесь немного. Однако же, успел заметить уникальность данного форума: 1. Не требуется никакой аргументации собственных слов, если они совпадают с "идеологической линией" форума. 2. Значительное число присутствующих здесь форумчан (завсегдателей веток Політика і політики, Історія, UA-RU), куда больше озабочены состоянием дел в России, чем в собственном государстве. 3. Ну и сегодня, полагаю это изобретение львовского форума, по крайней мере, нигде больше подобного не встречал: Такой вот метод дискуссии, нет аргументов, значит закроем для оппонента тему. Так что выбачайте, но участвовать в имитации дискуссии желания у меня нет. П.С. У кого будут ко мне вопросы, пишите сюда: mi-24v@yandex.ru
а шо на простір дивитисі? то ж не дриглі.... Довго не дивися в простір, бо з часом простір дивитиметься на тебе. жарт... я пішов.
Через чорний целофановий не буде видко.... То й спішу надивитися...в простір... Хм...то шютка юмора така...
Змушена попрощатися на кілька днів або на тиждень. Зважилися нарешті на переїзд, незважаючи на багато недоробок і відсутність меблів Інтернету там поки що нема, але надіюся що швидко підключать. Всім па-па! Буду за вами сумувати..
http://www.youtube.com/watch?v=E0rAacH-tqg сумуватиму... але наврядчи колись повернусь. Левандівка і Полковнік знають чому. я жива людина. щасливо. щасти Вам, друзі.