Я вже проголосував за Нірванку (білочку), так що совіть на найближчий час у мене чиста. Мене тут не буде деякий час, бо йду Вечеряти. Христос Рождається!
Уже вернулася в "сімю" Дякую, то так і було та я би непроти якби то село було десь кілометрів за 50-100, а не за 300... бо то така мука їздити нашими дорогами та ще й через сніжні гори... зате краса.. нічо не скажеш)
чарівний край!!!дуже люблю там відпочивати влітку!!Чинадієво,Мукачево,Берегово..стільки спогадів з цими місцями пов"язано...:girl_in_love: :girl_claping::girl_claping:і люди там файні,цікаві
і мене тут не буде деякий час маю роботу, а форум не то що відволікає, а взагалі не дає працювати так що краще не буду заходити взагалі
ой, я думаю багатьом, то тільки в радість нє, робота дуже цікава - працюю над матеріалом для свого сайту або блогу я ще не визначилася остаточно, бо форум не дає все, йду нарешті, а то ще прощання затягнеться на кілька днів всім па-па
Гелена, рекомендую видалити всі сліди львівського хфоруму з компа, зтерти з фаворитів. Щоб руки не чесалися. А зробиться робота, назад поставите. Або попроситися в баню, як я. Мені трохи помагало.
ну мені достатньо закрити закладку і все я не так сильно залежна мабуть, бо от з посиденьок пішла і не ще вмерла тільки от прощаюся вже цілий день
Ну, ну не скажіть... Найбільший ворог, приміром, наркомана чи курця - свята переконаність "та я незалежний зовсім, коли захочу, тоді кину! Та раз плюнути!" Ага... Ви он дійсно нині цілий день па-па кажете. Ну але то таке, я не стверджую, що ви залежна.
І мене деякий час тут не буде.Завтра приїде Ірка, то вже до компа не підпустить.Аякже, стільки пропустила! Зранку я все ж спробую зайти, поки вона спати буде)
Повертайтесь пошвидше! І ще - з нетерпінням чекаємо Іриного "звіту" про поїздку до мого рідного міста...
Я так бачу, що вона тут постійно"звітує" про про свої відносини з милим.От класно, про деякі речі я тільки з ЛФ і взналаХтоб подумав, що я теж сюди попаду)