Маю багацько роботи. З форумом то все стопориться. Тому необхідне хірургічне втручання. В баню йду добровільно, прошу модераторів не звинувачувати. Дякую. Пи.Си.: фсьо, востатню сигарету викурив. Бань з Богом!
Прошу ласкаво форумчан вважати це казусом і з подібними речами до мене не звертатися або лише у крайньому випадку! Бо у зцілюючих можливостях такого методу я дуже сумніваюся...
Львівський форум...гарне місце спілкування. Для мене теж воно таким було, донедавна... Влада, слава, гроші - багато хто за ними женеться. Але кажуть, що в світі чим раз, тим більше бракує простого людського спілкування... Дякую усім за віртуальне спілкування на ЛФ І бажаю всіх земних благ. Пригадую собі одного нашого мудрого викладача, який казав таке. Неважливо чи людина прийде швидше зазначеного часу, а чи запізниться, це відносні критерії. Бо можна прийти пунктуально туди, куди приходити взагалі не потрібно було. А можна і запізнитись, наприклад, на літак, який потім розіб'ється. Тому головне все робити ВЧАСНО. І теж важливо вчасно звідкілясь піти. Звикла прощатись, коли звідкілясь йду. Наразі йду з ЛФ. Не зарікаюсь, що назавжди (ніколи не кажіть ніколи, нє?), але тепер мені тут робити нічого. Всього доброго.
Гілка називається не прощальна, а "не буде деякий час". Сподіваюся, пухнастик звернула на це увагу... А що ж сталося? Може, то знову цю темку закрити. А то в нас такі повідомлення зазвичай серіями ідуть... Пухнастику, беріть приклад із Яськи Березневої. Вона теж думала нас покидати, просила її викинути з форуму, але повернулася. Повертайтеся також!!!
Пухнастику, а Ви просто не заходьте на ті гілки, де Вам нічого робити. Є ж такі? Я тепер так і роблю. Пояснила б я причину, але в баньку не хочеться
Не що? Схоже, не я одна нині пельменями з пивом вечеряла? Он думала Самойловичеві лікування перервати, але через михового мінуса вирішила, що раз я маю страждати, то хоч заслужено. Таки треба цю гілку зачиняти, бо мене вона лякає, коли з'являється в нових дописах...
пропаду на трошки, скоро буду... замуорився свої дописи по форуму відшуковувати, від цього звивини сильно позакручувалися.... пс. за нірванку й надалі голосуватиму!.. тобто я хтів сказати "за нірванкіну білочку"...
Дорогі форумляни, деякий час мене не буде на ЛФ.Але ви завжди будете зі мною.Хочу привітати вас з святом Нового року і Різдвом З Новим Вас Роком та з Різдвом Христовим! Нехай цей рік із настроєм чудовим Вам принесе ще і чималі статки, Багато радості та щастя повну кадку. Нехай здійсняться Ваші добрі мрії Хай втіляться в життя нові надії, Нехай добро панує в Вашім домі, Хай сміх лунає в затишній господі, Я зичу Вам добробуту і ласки. То ж будьте щасливі. Я прошу Вас. Будьласка.