Відповідь: мене тут не буде деякий час сьогодні їду під Севастополь, подивлюсь, що там твориться...(млинець, другий тайм футболу не побачу)! повернусь 6-го вересня зранку.
Відповідь: мене тут не буде деякий час А в мене такі обставини, що вже 2 місяці живу з донечкою в своїх батьків. Тому і на форум навідуюсь дуже рідко. Інтернет тут є, але доступ "обмежений" Брати постійно "зависають" за компом Не знаю коли повернемось додому і коли буде змога поспілкуватись. Скучила за всіма. Бачу, помінялось дещо на самому форумі
Відповідь: мене тут не буде деякий час починаючи з наступного вівторка мене тут не буде, хіба би десь на декілька хвилин залітатиму, тому що скоротили на роботі, тобто пропадає доступ до Інтернету
Відповідь: мене тут не буде деякий час Оскільки форум для мене і так остаточно завис, то відчитую це як свого роду знак, що пора зробити перерву... Всі бравзери перепробувала, з кількох компів, витирала кеш та куки... Результат один: бажаю всім приємного спілкування! цьомки-бомки... папульки...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Тільки Ви ж не надовго, шановна Лілю, правда? Так, день-два і повернетесь? А то хто ж буде допомагати, коли шо не то напишу, а правити не мона, чи коли тре поміняти назву теми, чи поговорити про УГКЦ... Нє, конче вертайтеся!!:rolleyes:У Вас дуже цікавий спосіб мислення, без нього буде на ЛФ якось не так.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Точно, без агресора й провокатора ніяк... :D:D:D Не назавжди... Як форум фізично прийме, то й повернуся... Може...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мене тут може не бути час від часу, в асьці теж не буду ближчі 3 дні, кому що треба буде - пишіть в приват. Мило я перевірятиму і заходитиму на форум, коли будуть ПП.
Відповідь: мене тут не буде деякий час ПОВЕРТАЙТЕСЬ! Певно, що ЛФ Вас прийме за любих умов...(до речі, то цікаво сказано -"фізично прийме":D)...Всьо, я більше ніц тута не говорю:shutup: Тільки, насправді, не зникайте надовго, а повертайтесь.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ну що... І я відпишуся... :radist: Їдємо до моря, у суботу, у двох, на два тижні, до сонца, до вітра, до пляжів... :radist: :radist: :radist: Ууурррраааааааа відпустці!!!!!!!!!!!!!
Прошу прийняти мою подяку всім учасникам, що дискутували зі мною на тему вакцинації і не тільки. Було дуже приємно з вами спілкуватись, та треба йти. Нехай всім вам щастить і будьте здорові ! :smile:
Мав клопіт з ремонтом компа, вмер вінчестер, навіть паролі всі загубив. Врешті працює, а взагалі дуже бракує часу на спілкування на форумі.