Відповідь: мене тут не буде деякий час мені без вас ще сумніше буде та от з чоловіком посварилася через форум і чоловік виявився важливіший, сподіваюся ви мені це пробачите? але він пішов по справах, то ми з Максиком нині ще трохи подописували :radist:
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ех, як мені це знайомо... Теж таке перейшла. Чоловік вважав, що я не розвиваюся через форум. Ну, нічого. На все є метод. Мені тепер усе можна і з мене пилинки здмухують... хі-хі
Відповідь: мене тут не буде деякий час я агітую свою дружину зареєструватися..... якщо з’явиться на форумі хтось типу "nadiah puperova" -- не дивуйтеся....
Відповідь: мене тут не буде деякий час те саме правда поки що вважає, а не вважав але ми над цим працюємо
Відповідь: мене тут не буде деякий час А я чоловікові доказала, що форум корисніший для мене, ніж для нього фільмові форуми. Розповідала різні новини, починала з ним дискусії різні... Я вже десь писала, що він згодом почав сам питати, що нового на форумі. Як почув, що забанили Самойловича вдруге, то дивувався чого.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ми будемо вас чекати...., або чекати, поки чоловік піде по справах
Відповідь: мене тут не буде деякий час мене тут не буде з 16 липня по 6 серпня, їду на море, буде сумно без вас
Відповідь: мене тут не буде деякий час ДЛЯ ВСЕХ!!! МЕНЯ НЕ БУДЕТ НА ФОРУМЕ В ПЯТНИЦУ 11 ИЮЛЯ С 06-55 ДО 17-26 ПАТАМУШТА РАБОТАЮ!!! И С 17-45 ДО 20-20 ТОЖЕ НЕ БУДЕТ!!! ПАТАМУШТО САУНА!!!:radist: И С 20-20 ТОЖЕ НЕ БУДЕТ!!! ПАТАМУШТО ПИВО ПОСЛЕ САУНЫ,СО ВСЕМИ ВЫТЕКАЮЩИМИ ИЗ ЭТОГО ПОСЛЕДСТВИЯМИ!!:D:D:D
Відповідь: мене тут не буде деякий час І мене деякий час не буде... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=344050&postcount=2901
Відповідь: мене тут не буде деякий час :D:D:D:D:D:D:D Панятна! :y::y::y::y: І ета єщьо панятна... Какіє такіє паслєдствія, хатєлась би знать?!
Відповідь: мене тут не буде деякий час А мене тут теж доволі довгенько не було. Змінив профіль. Але залишився на тій самій фірмі де працюю вже 4 роки. Доволі важко починати нову кар'єру у 40 років. Але є успіхі, і гадаю що вчинив все як треба. Відтепер Олю, ми з Вами, можна говорити, колеги. За великим рахунком ВСІ ми щось мусимо продавати. Виявляється, це дуже цікава справа... Мені до душі, а це головне, чи не так? Додано через 2 хвилини Панімаєм канєшна. Вплив фінської крові...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Читатель, в суботу зранку може бути таке , або таке . Так що добре думайте, що Ви хочете!:p:cool: