Відповідь: мене тут не буде деякий час А я постараюсь сама таке зробити.На морі ракушок під ногами ..море
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дорогі мої форумляни, от і прийшов час мені з вами розлучитися на досить довгий часІнколи буду з"являтися, але на дуже короткий час.Не знаю як складеться, бо не хочу загадувати наперед.Можливо зустрінемось у Львові Колои буду у вас у місті, то вже не проблема.Левандівку виловлю на площі) Буду дуже за всіма сумувати Бажаю всім удачі, гарного літнього відпочинку, всього , всього найкращого.:D:D:DІ не забувайте про карму! До зустрічі!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Еее... жеби не забувати (Миха), треба його хоч раз звидіти, нє?
Відповідь: мене тут не буде деякий час Миху,не переживайте...Вас я не забуду так це у Миха імідж такий.зараз скажу...тільки... а може не варто? та ладно.Сказала "а", то скажу й "б" Мих як Бог...всі знають про існування, але ніхто не бачив.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Не забудьте то занотувати. Колись у Форумний заповіт увійде... Тільки б Миха не розіп'яли, коли уздріють...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Версія: Злазьте, дядьку, з дуба! (с) (з байки про полювання на кабана)
Відповідь: мене тут не буде деякий час Послухайте... та тойво... ви мене не страште так.... а то грім на вас нашлю. Додано через 1 хвилину Бога теж бачили.... так що нинадо....
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мене не буде на форумі довго, завтра лечу до Львова, а у Львові в батьків інет ще не піключений. Так що мене тут не буде якийсь час. Всім цьом-цьом, будьте чемні, не сваріться і не офтопте.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Маріє, у Львові є інтернет-кафе. Та і беруть там недорого. Виходьте, як буде час.
Відповідь: мене тут не буде деякий час все валізи спаковані, настрій чудовий, до запливу готова Їдемо до 27-го липня на моря-океани, буду за вами сумувати Моооре, мооорееее.... мир безбрежный...