Відповідь: мене тут не буде деякий час Пів-дня умовляв Ліону вийти нібито на зустріч із Ромком, а Ліона все казала "Чоловік ревнивий. І хочеться, і колеться". Я мусив ТАК написати ?
Відповідь: мене тут не буде деякий час люблю ваші жарти ЗІ ві ж знаєте, причина в мене поважна... А з Ромком ми обов"язково ще зустрінемось (вже не кажучи про вас, Маюнку, Руду Кішку, KYulya, Фореста та решту киян ), не тут, то у Львові точно
Відповідь: мене тут не буде деякий час Лапочка, не карайтеся, пан Борис на 102% правий - треба було краще анонсуватися! Тему заведу обов'язково, якщо хтось мене не випередить. Україна не Китай, а в мене дніпровські довгі і волохаті руки, я Вас дістану Ромко бачив, але ми розминулися. :no: Наступного разу буду у стольному 10-го, але ... зранку літаком в Київ, а о 6-й столичним експресом вертаю до пенатів. Здибаємосі ... Я Вам не заздрю, я Вам не заздрю, я Вам не заздрю ... я Вам .. я ... я Вас ... я Вас придушити хочу!!!!!!!!!!!! Домовилися, наступного разу беремо чоловіка, а не Ліону
Відповідь: мене тут не буде деякий час п. Городецький, прийнято! Ось тільки в понеділок віддаю тачку на ремонт двигуна, але я в центрі міста. Так чи інакше здибаємося!
Відповідь: мене тут не буде деякий час НЄ, ну то вже ні в які ворота не лізе ПРОТЕСТУЮ!!! Я теж хочу. Без чоловіка :ninja:
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ліоно,я вам ше кращий варіант запропоную-як буду наступний раз в Києві - берем Маюнку і влаштовуємо "девишник"
Відповідь: мене тут не буде деякий час Отакої!!! Ше не зібралися, а вже ділимося за гендерними ознаками? Правильно, здибанку тре' робити без чоловіків! От у мене чоловіка нема ....
Відповідь: мене тут не буде деякий час Через певні особисті обставини буду якийсь час відсутня на форумі... Прошу не гніватися й поставитися з розумінням. Наперед щиро дякую!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Йой, Лілю, я Вам не заздрю, шо Вам роботи потім прийдисі переробити!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Вимушена закінчити деякі справи, тому на ЛФ не буду деякий час.До неділя не появлюся.Але ж то така мука!
Відповідь: мене тут не буде деякий час До п"ятниці мене тут не буде - їду з одногрупницями в Карпати святкувати закінчення універу не сумуйте,скоро повернуся!!!Всім цьомки
Відповідь: мене тут не буде деякий час Бажаю зустріти там іспаномовних індіанів Раптом вони заблукали і не знають, де аеропорт ? От зрадіють Вашій появі !!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дякую Ірусю!!!!!обовязково відірвемося!!! Дякую Борисе!!!!сумніваюся,що індіани там єале гуцули точно є в наявностіяк приїду - зразу візьмуся за переклад "Кукарачі"