Відповідь: мене тут не буде деякий час І мене наступні три дні не буде! І я тішуся страшенно, бо нам вихідний на понеділок дали. А ще завтра і після завтра в гості треба йти, на прощальні вечірки... Готувати не треба буде! Краса! Сявичу, а ви надовго?
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мдааа, у вівторок зато вам не позаздриш... Тут народ за ті три дні підсуєтиться, а ви вже кілька партій заготовок "Допис переміщено" готуйте...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ой, ну ніби я не знаю, що то ви себе жалієте і свій час, а не Пікасу... Хі-хі-хі... От мала зникнути, а так виходить, що щодня з'являється час зазирнути на ЛФ. То під час ранішньої кави, то поки хлопці казку перед сном читають... Але моя нова забавка і справді забирає час... Камера в мене всього кілька днів, а чоловік уже ревнує і каже, що я від неї узалежнилася...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Тре' в розділі "Про Це" зробити нову гілку "Іграшки"... Ггг...
Відповідь: мене тут не буде деякий час пару днів не заглядатиму.... (не встигаю з роботою) коли прийду -- прокоментую все, що написано в гілках "свідки", "трійця" і ти ди....
Відповідь: мене тут не буде деякий час З понеділка (2 червня) три дні буду в Києві. Усім киянам на ЛФ і тим, кого нелегка занесла в райцентр Київського району одночасно зі мною, пропоную зустріч на пару-десяток келихів чаю. Отже, кому цікаво потеревенити зі східняком - стукайте в рельсу № 80504529363. Скоро повернуся й на ЛФ
Відповідь: мене тут не буде деякий час привіт усім! я вже в Україні. скучила за всіма дуже-дуже-дуже! ще троха відходжу від літака... ох вже ці наші авіалінії...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Відходьте від літака і швидше на ЛФ розповідати про все все цікаве...і фото показувати теж
Відповідь: мене тут не буде деякий час Сьогодні їду в Харків.Отож кілька днів не буду бачити вашої розмови тут .Заодно подивлюсь чи буде що новенького дописати в тему"чи вміють харків"яни розмовляти українською мово".Отож до зустрічі
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дякую усім киянам з ЛФ, хто відгукнувся! Провів три чудових вечори у столиці! (тобто сам-на-сам з 7 пляшками Мерла)
Відповідь: мене тут не буде деякий час Йой, нєзадача! Ну Ви же написали у таку "маловідвідувану" гілку. А я вчора пів-дня умовляв одну дівчину вийти на зустріч із Львів"янином, котрий в Києві. Мабуть треба створити гілку "Їду до вас" - незалежно звідки й куди.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Маюнко, а Ви бачили "анонс" ? От і я теж не бачив. І Ліона мабуть не бачила. Прикро, але які ж докори сумління ? Хоч би встигнути сьогодні Ромка відвезти на вокзал.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Спасибо Предпочитаю плавать в море во время шторма, так что если искренне - пригодится Домовились