Відповідь: мене тут не буде деякий час Гарних тобі вихідних!!! Хоча як вони можуть бути негарними, якшо ти будеш з Максом?! Буду чекати твоїх вражень від зустрічі...
Відповідь: мене тут не буде деякий час А мене не буде десь два тижні - їду в гості до свекрухи...Та я повернуся!!! Смачної всім паски!!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час мене не буде до 5-го, завтра їду до мами в Броди на Паску Тож побачимось-почуємось аж після свят Усім смачної паски, піднесеного настрою і хорошої погоди
Відповідь: мене тут не буде деякий час А мене не буде до 29.Їдемо усім сімейством до батьків у Бережани. Синоптики обіцяють на свята чудову погоду. Бажаю усім гарно відпочити ! Смачної Паски!
Відповідь: мене тут не буде деякий час сьогодні, а може, ще і завтра буду на форумі, а потім - до 5 травня на ЛФ-і не буду. буду в Тернополі-Червонограді-Збаражі-Львові-Підгірцях-Золочеві.
Відповідь: мене тут не буде деякий час ну ні...не дочекаєтесь! а Теребовлю подивлюсь іншим разом. всю Тернопільщину за раз не оглянешякось ще в Почаїв поїду... сама хочу, треба відповідний настрой мати)
Відповідь: мене тут не буде деякий час А де п.Ворон дівся?...я до "Великого яблука" зібрався , думав з ним пива (Львівський портер , який він так хвалив - а я облизувався) випити , а його не має. Хіба піду на East village і десь біля Tompkins Sq. і Alphabet сity піду його шукати.
Відповідь: мене тут не буде деякий час давно пана ворона не бачу на форумі.... якщо знайдете -- передавайте вітання....
Відповідь: мене тут не буде деякий час дорогі форумлян(к)и! я іду з форуму на невизначений час, сподіваюсь не дуже надовго, до владнання всіх питань із навчанням. сьогодні виявила, що наприкінці 4 курсу не все так гарно складається у мене,як хотілося б. бачу багато своїх проколів, які маю ліквідувати. я вас люблю. раптом що - звертайтесь в асю.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Успіхів Тобі, Наталочко! Нехай все владнається якнайкраще і якнайшвидше!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Тримайся,Наталю!!!всьо буде добре!!бажаю щоб в тебе все вирішилося якнайшвидше і ти скоренько до нас повернулася!!!ми тебе теж любимо!!!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дуже за всіма вами скучила!!!!!!!!!! Зараз, як не дивно, часу мало заходити на ЛФ! І не працюю (моя шефова родила 06.05, а я без неї нічого не зроблю, тому у вимушеній відпустці), вдома буваю рідко, а в суботу їду відпочивати до 31.05, і коли не зайду на ЛФ, купа дописів, не встигаю всі перечитати, пороздивлятись фотки, пододавати карми.... Шкода..... Але, я думаю, як приїду, то вже точно сутками буду зависати з вами! Успіхів всім! Приємного спілкування!!!!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час мене не буде 2 тижні, я на морі! Гарної ВАМ УСІМ форумівки весняної!