Відповідь: мене тут не буде деякий час Маюнко! Невже Сявича висадили з потягу через те, що він сів не до свого вагона ? І взагалі, КУДИ ми його посадили ? Сявичу, де Вас підібрати-обігріти (чи обібрати-підігріти ?)
Відповідь: мене тут не буде деякий час З "вами" малось на увазі - львів'янами. Дякую, посадили вроді туди де треба, принаймні до Львова доїхав
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дорогі мої! Вимушений з Вами попрощатися. В зв’язку з обставинами змушений продати комп’ютер. Я дуже до Вас привик,буде важко. Дякую Вам за те,що Ви є,за підтримку,за добрі слова,за все... Не поминайте лихом...
Відповідь: мене тут не буде деякий час ТОбто поганий допис..зле, що йдете((( Дюже шкода, п. Ромко. Сподіваюсь незабаром все ж повернетеся! Ми будем-си чекати.
Відповідь: мене тут не буде деякий час п. Миху ви де? - На форумі? - А я на морі! Пупере ти де? - На форумі? - А я на морі! Зірнице ви де? - На форумі? - А я на морі!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ось і настає передвеликодній тиждень. хочу його перебути в мирі та спокої, в роздумах, можливо мене чекає далека дорога, точно чекає екзамен. Не буде мене тут. так хочу я. але побачимо яка в мене воля. легко казати, що є сила волі, важко це довести. Бувайте форумляни але не прощавайте! Розуму вам, спокою вам, просвітління вам і звичайно Божих Ласк на наступний тиждень і на все ваше майбутнє життя! Почуємося (почитаємося) на Великдень! а там вже й форумівка на носі П.С. якщо щось пильне - аська, скайп - відгукнуся.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мене теж наприкінці тижня не буде. Від п'ятниці до понеділка. Їду до Торонта на (тут так кажуть) "українську Паску". Андрійку, а тобі успіху! Головне пережити ОДИН день без форуму, піти замість балачки до церкви на молитву і "ломка" припиниться. Мені ДУЖЕ допомогло! Щиро тобі бажаю глибоко пережити цей тиждень!
Відповідь: мене тут не буде деякий час А я їду до Львова на Паску і тому мене теж не буже але якщо буде форумівка то прийду.Білети куплені ,подарунки теж -родина зарізала порося-вуйко з Канади приїхати має
Відповідь: мене тут не буде деякий час І я їду у п'ятницю до Львова Білети були куплені ще за 45 діб (аби потім не побиватися що не можу доїхати бо квитків немає) я проведу в рідному, улюбленному місті цілісінький тиждень!!!!:radist: :radist: :radist: (пішла читати тему Кав'ярні Львова, може щось нове з'явилося )
Відповідь: мене тут не буде деякий час так ніби-то ще не визначились ні з часом ні з місцем Я усе бачу І чекаю
Відповідь: мене тут не буде деякий час Буду відсутній 3 дні, оскільки мій модем їде до Донецька, але без мене. Але, I'll be back, як казав губернатор Каліфорнії.
Відповідь: мене тут не буде деякий час А мене не буде з суботи Якщо макс допустить до компа, то час від часу буду показуватись, але не впевненна. На форумівку прийдемо, тільки визначайтесь з часом і місцем До зустрічі! !