Відповідь: мене тут не буде деякий час 100% - горілка з перцем і під перину. А від кашля краще всього - парне молоко з смальцем... Мене батько так навчив, на разі допомагало. Але з роботи падлюки не відпускають, так шо сижу і всіх заражую
Капітане, можу вас заспокоїти. Ви на моє упередження вже давно заслужили і воно вам належить уже з рік, мабуть... Знаєте, що? Ви на Олю не наганяйте!!! Оля якраз дуже класна! От млинець, отак взяти і зденервувати! За Нірванами вам сумно???!!! :eek: :eek: :eek: Таке враження, що тепер форум лише збоченців притягує... Тьху!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Пане Шреку, Lida (Оля) зі Сокільник - Сіетлу, не далече! Є майже кожний день тут. Деколи доводиться чекати на Асьці, то читає що ви всі тут пишете. Просто писати нема охоти! І приємно, що Ви тут залишилися і пишете, бо, пам"ятаю, писали, що форуми для підлітків.... А кажете, що то я Вам говорила, що Вам тут не місце. Щось певно сплутали за давністю часу! А те, що неприязнь між нами була, то я не заперечую! І зараз от при всіх вибачаюся! Хоча мала то вже давно зробити в приваті. Я Вас прийняла тоді за зовсім іншу особу! Тому так Вам різко і відповіла, коли Ви мені в Приват написали. Але, думаю, Ви мені за це аж тепер вибачите?! П.С. Лілю, дякую, що Ви про мене хорошої думки. Я про Вас ЩЕ кращої!:p
Відповідь: мене тут не буде деякий час А ще більше тих, що перехрестилися від того, що я звідси пішла! :D Шреку, та відпустіть мені вже той тяжкий гріх відносно Вас, бо мені на роботу треба бігти! :p
Відповідь: мене тут не буде деякий час То, може, після того як вони перехрестилися, з них і демони повиходили?! :D Вертайтеся!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Вибачаюсь ,що своїм дописом викликав таку увагу до своєї скромної персони.Пояснення щодо моєї позиції я виклав в приватному повідомленні.Публічно ж оголошую ,що не тримаю на пані Олю ніякого зла,і не вважаю її ні в чому винною щодо мене.
Відповідь: мене тут не буде деякий час А в щёчку?! Эх, вспомнились братания времён 1-й, 2-й и проч. волн форума А какая сволочь Бухгалтера обидела? Бухгалтер, где вы? Да, ежели всё время натыкаешься на копья, то где-то на другом их конце должны быть и рыцари от них, с благородным сердцем , это утешает и ускоряет заживление "...И просветлеют наши взгляды, Угаснут склоки в пять минут, А если кто-то будет гадом - Его простят, но не поймут. Когда-нибудь, когда-нибудь, когда-нибудь Нас приведёт нелёгкий путь Куда-нибудь когда-нибудь..." (Иваси)
Відповідь: мене тут не буде деякий час Олю вітаю із поверненням (сподіваюся) А Бухгалтер справді був класний персонаж, весилий мужик шкода, що не приходить більше
Відповідь: мене тут не буде деякий час Шо??? всё??? вернулась?????:eek: Ох и накрестился я за это время!!!!!:D :D :D Здравствуйте, Оля!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Нарід, Оля ще сумнівається, чи вертатися. Давайте її як снігурочку кликати (мене одну вона не слухає)!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Олю, і Ви тут? Переважна більшість ЛФ дуже рада Вас тут знову бачити. Не ображайтеся на деякі необережно сказані слова. Памятаєте, "Скільки я раз маю прощати брату своєму? До семи раз? Не до семи, а..." Та й форум з часу коли Ви його лишили зробився набагато затишнішим і чистішим...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Хм, невдале висловлювання Я б після такого навряд чи повернувся
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ану переставайте приколюватися! Я правильно зрозуміла Петра! Всім дякую за гарні слова! Шреку, рада, що ми порозумілися!
Відповідь: мене тут не буде деякий час В мене другий мій син на саксафоні грає...Як Ви знали, що я саксафон "абажаю"?!