Відповідь: мене тут не буде деякий час А мене теж тут не буде.... Деякий час... Певно,що тиждень... Во...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ромко, Сонце, як це ми без Вас? Повертайтеся скорше! Моя карма без Вас згине
Відповідь: мене тут не буде деякий час Як кажуть, використайте стільки часу, скільки вам потрібно. Ми чекатимемо.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Е ні, Ліоно, скажете Ромкові "з поверненням", коли зустрінетеся в Києві. Може й мене запросите ?
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ромку, я про це вчора написав у "Звичному дні". І про Ваше побажання посидіти на схилах Дніпра і/або на катері. Щоправда, на катерах гримить попса, там не поспілкуєшся нормально. А катер, яким керував мій друг - меломан, 2 роки тому розплющило кригою (як Челюскіна)... До речі, як доїхали в тому "неправильному" вагоні ? Чи Ви вже дописуєте з Чехії ?
Відповідь: мене тут не буде деякий час Лвів'яне! Форумівці ЛФ! Я вас усіх люблю! Чесно ... Я тут буду відсутній певний час, доки ... Доки я не з'явлюся знову. Надалі, моя робота вимагатиме дещо іншої присутності на будь-яких мас-медія. Але для вас, ЛФ-іців, я залишатимуся завше тим самим недолугим східняком. За що я вам і вдячний. Приємно надалі гадати що вам приємно бачити мене в цій гарній кав'ярні!!! Скоро буду. I'll be back ... ПиСи: пупере, ми разом! ПиПиСи: я ненадовго, чесно!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Йой...співчуваю... Я тиждень не витримував без інтернету.Але там він,хоч на пошті був... А в тій глуші,де Ви їдете певно взагалі нема...
Відповідь: мене тут не буде деякий час А, хай йому біс ... придбав 3G модем ... Тепер ви всі приречені терпіти моє існування, але так вам і треба!
Відповідь: мене тут не буде деякий час мене тут не буде деякий час. повернусь скоро. як скоро - не знаю...
Відповідь: мене тут не буде деякий час важко розлучатися з тими кого встиг полюбити..тож я не кажу прощавай,а лиш кажу до побачення..мене тут не буде кілька днів..їду до Києва на олімпіаду..можливо побачу Маюночку і Бориса це тішить)) гарних всім дописів і приємного спілкування!!всіх цьомаю