Відповідь: мене тут не буде деякий час Олю, всього Вам найкращого!Ви є гарна жінка , добра мама і чудова людина.Жаль , що я з Вами особисто не познайомився до тепер(до 2006р), коли їздив до Сієтлу. ...але ще не вечір.Якщо в слідуючий раз приїду в Сїєтл(в Ваш круглий аеропорт)то обовязково Вас знайду.European Deli магазинів в Вашому місті не так вже і багато.All the best and good luck! Додано через 1 годину 36 хвилин Пупер , а з Вам що бракує?-...дописи гості і розумні.Я Вас завжди читав.Хандра пройде вертайтеся.
Відповідь: мене тут не буде деякий час оце +12, точно моя ситуація... раніше так не було, тре шось робити... Покидати не покидаю, але гайки прикручувати вже почав...
Відповідь: мене тут не буде деякий час не даремно в мене самого залежність, але покищо думаю як наркома чи алкоголік: та кину - то легше легшого.
Відповідь: мене тут не буде деякий час здається мені, що ЛФ - не найгірша залежність в світі. крім того, якщо спілкування приносить користь і дає нові знання або й просто покращує настрій - то йти звідси не потрібно
Відповідь: мене тут не буде деякий час Олю, я не повірив своїм очам коли читав новину про Ваше відбуття. ЛФ не буде повноцінним без Вас. Моя скромна порада - не беріть divorce з ЛФ. Натомість, візьміть temporary separation. Можливо, як все буде добре, Ви повернетесь і буде гарне reconciliation.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Оля зробила хороше рішення, яке я поважаю, хоча й жалію, що вона йде, але й радію, що повернеться. Патрік до Олі зайде в Сієтлі, а я, коли вона буде в Сокільниках... так що все нормально... Готуйте Олю, флящину... нє, флящену ми візьмемо, за вами те, що до флящини - о!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Завидую! Столько иноземных словечек Пан знает! Что, не хватает знания ураинского? Или подзабыли? :moskali: А Оля вернется. Разгребет накопившиеся проблемы и вернется. :cowboy:
Відповідь: мене тут не буде деякий час Полковнику, Ви краше горівку Крємльовку на місце покладіть... а не завідуйте.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Нет проблем! Когда космонавту не спится В железном своём корабле, А сердце стучит и томится В глубокой тоске по Земле, Он тюбик с "Кремлёвскою" водкой Из сложных штанов достаёт, И смелой волною короткой Домой сообщения шлёт. Кира Ласкари 1999.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ну і видите, кілько я змогла витерпіти без вас всіх? Всього три дні! Компа діти викинути не дали, бо мають уроки деякі робити з Інету, та і самій перевірити то банк, то їхні оцінки в школі, то таки ту біду щодня відвідувати треба. Але залежність, скажу вам, таки маю. Ломить, як наркоманів в кінах показують. Різні причини придумую, шоби приблизитися. І ніц не можу зі собою поробити. Але всім таки дякую за те, що написали тут багато теплих слів. Ви мені вже всі, як близькі родичі. Які і порадять, і розрадять, і поспівчувають... Тому таки прихапцями заглядуватиму. Хіба не буде мене, як на круз скоро поїду, бо якесь виснаження від усього того.А роботи, справді, не початий край!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Олю , Ви собі роботу знайдіть(поміняйте)так , як я -в лісі , або в полі- де немає компа.І по 10 год. на день. То тоді ввечері компютер буде як розрядка.І напишете майже за 1.5 рокy не більше 500 повідомлень.
Відповідь: мене тут не буде деякий час УРА!!!!!!!!! :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: Я знала, що нас не так легко забути!!! Олюсю, то Вам на круз і вітаю Вас із залежністю від добрих людей та їх любові до Вас. То суперова залежність!!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Патріку, якби Ви знали, що я по 12-14 годин в більшості працюю. А прийду додому, діти сплять часто, а я, як алкоголік до фляшки, так до компа руку тягну. А на роботі компа нема. То я ж з дому пишу. Дякую, Лілю. Маю подібного, але з рожечками. Правда доведеться комусь спрезентувати, бо болючі спогади. Так що Вашого візьму охоче.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Да, мой родіч,.. єто... Ахметов, Ринат Один из лидеров украинской Партии регионов, президент футбольного клуба "Шахтер", миллиардер.... ..... Да ...... Завидуйте ... Полковник ...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Привіт усім. Ось, встромив носа глянути що воно відбувається на ЛФ. Дякую. Злякався. Депресняк поволі перетворюється на агресняк (сам слово вигадав ). Штовханина дупами (©Левандівка) вже не спорадична, а, радше, ситематична. То ось, сиджу - думаю, таке свято - і без мене ... Чи ну його, занурити голову і далі у пісок ...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мабуть, знову пора звалювати. Є цікавіші речі в Інтернеті (а також важливіші речі поза Інтернетом), ніж форуми. Такий середнього розміру форум, як цей, відбирає таки багато часу. Мабуть, я вже достатньо висвітлив тут свої погляди. Знаю, що ніколи не варто казати "ніколи", тому не прощаюсь остаточно, але цілком можливо, що я вже справді тут не з'явлюсь. Хто хоче, пишіть мені приватні повідомлення.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Я дуже не люблю коли пафосно прощаються тому просто скажу, що на найближчий час мене швидш за все не буде. Може заскочу прочитати ПП, якщо хтось захоче пишіть.