мене тут не буде деякий час

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 13 лют 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: мене тут не буде деякий час

прощайте...
    не поминайте лихом...
    желаю счастья...

искренне, но уже не ваш, сергей п*****ков :)

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

...Занавес?

• Подобається Подобається x 2
  3. sem41

sem41 Well-Known Member

.....і т.д. Нагадує старий радянський анекдот:
    Абрам емігрує в Ізраїль. Через місяць проситься назад в СРСР. Проходить місяць-два знову проситься в Ізраїль. от його і просять :Визначіться де вам найкраще, а то сюди-туди.
    -Да панимаєте, мне оказывается лучше всего в дороге...

• Подобається Подобається x 6
  4. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: пуперові відвідини столиці...

ну що скажеш - "капєц"

п. пупер лишиться на нашій совісті...

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

О, не можна вже у співчуття побавитися, бо Кепа ревнощі розберуть. :D:D:D
    Капітане, як ти будеш йти з форуму, я тебе також, а навіть більше, проситиму тут залишитися. :p

Додано через 7 хвилин
    До речі, справді. От мих сказав на невизначений час піде і скільки не прошу, ніяк не вертається.

Я от сказала колись, що не піду з форуму (так і казала: "не дочекаєтеся"), і от ніяк піти не можу, хоч і є бажання часом. :D:D:D Правда, коли отако люди дійсно колективно покидають форум, хоч і по черзі, то з'являється якась протидія. Як каже моя бабця, "з місцє си не рушу, хоч ти трісни". ;)

Ну, це вже точно ні. Андрійку, невже ви щось зробили такого, що би змусило пупера піти геть?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я ю є.

• Подобається Подобається x 15
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оце правильно. Бо я вже як бачу "новий допис" у цій темі... думаю "шо, оп'ять!?"

8. Liliyah Romanova

Угу, треба відси чухати, бо з"являється бажання піти геть...

• Подобається Подобається x 1
  9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

:) хочу зібратися з думкою але ото не дозволяє :)

о так можу сконцентруватися :)

ні я не робив (хоча все може бути...) але ж він на щось (когось) образився. ну наприклад він противник карми, а я (і багато хто) йому додавав або не подобається пуперу Київ, а люди давай людину мучити: за що не любиш, а ну давай люби швидко... може ще десь "обідєлі" я ж не всі гілки читаю... одним словом: "капєць".
    от такі роздуми вголос....

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: пуперові відвідини столиці...

Ось і пупер лишає форум... Сумно... Хоч я його і розумію, теж часто таке ж рішення напрошується.
    Важко терпіти невігласів які приповзають невідомо звідки і стараються втовкмачити тобі що нема тебе, твоєї мови, історії, культури, стараються облити лайном все що тобі дороге. І їх в кращому випадку забанять на три дні.
    Важко терпіти відвертий "нарциссизм" деяких форумчан...
    Але я вірю, що пупер повернеться. Хочу сказати Вам, колего Пупер - не беріть дурного в голову. It's not the end of the world. Yet...

• Подобається Подобається x 9
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Думаю ця гілка була створена для того щоб хтось хто не має часу або можливості по якихось причинах відвідувати форум..., а не для істеричних ридань. Може помиливсь, більше на гілку не зайду, не люблю істерик.

12. Liliyah Romanova

Так і є, але (по секрету) наші хлопці люблять поофтопити. ;)

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Додано через 8 хвилин
    Во і я почну істерику: Ліля мине не любе ввввааааа, ніколи билше не прийду на форум ввввваааа, піду в Еаст річці вввттОплюсяя ввввваааа, всІх ввесьь форуммм ненавиджу ввввваааа.

В моїй квартирі вже п'ять днів така ж температура як і на вулиці і мої руки мерзнуть коли я "стукаю по клаві" вввввааааа Весь форум в тому винен. Вввввввввввааааааааааааа.

Більш не буду продовжувати а то ще щось скажу...

О ще згадав, ненавиджу бууууклінський акцент і людей з Ню-Джерзі, вввввввааааааааааа

• Подобається Подобається x 16
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не оффтопте... :)
    Цей допис тре' у гілку "Мені сьогодні гірше всіх". :)

• Подобається Подобається x 5
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та я навіть і не починав а то би був єдиний меґапост який би зайняв 99% "датабайз" форуму. Жах би був. Хиба ви не віділи "Артиста" в істериці?

То жахливе вИдовище я Вам скажу...

Але в тему мене тут не буде десь 10-20 годин бо мушу замучити свого землевласка. Напевне вернусь у середу, по прогнозах це буде саме день я його переконаю. Але ще побуду 2-3 години. :sad:

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ЙО!!! Шо за наєзди?

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Могла піти тихенько, але все таки вирішила попрощатися. ;)
    Як би мені не було тут добре з багатьма вами, але таки мушу признатися, що стала залежна від Інтернету. Тому вирішила покинути його, винести компа з дому, бо інакше ніяк не можу зіскочити з тої залежності. :sad: Завжди рахувала себе сильною жінкою, вміючою протистояти різним спокусам, ніколи не взловживаючою нічим. А тут мушу признати, що комп мене поневолив. А довкола ж реальне життя, в якому стільки всього не зробленого, стільки своїх проблем. І всі вони стоять невирішені, поки я сиджу за монітором....
    І не буде мене так довго, поки не відвикну від тої залежності, поки не вирішу всі свої реальні проблеми. Може пару місяців, може пів року, рік, більше... Тому не згадуйте поганим словом ті, кого часом діставала. Я все одно ні на кого не тримаю зла, хоча може часом була і різкою, нестриманою.
    А всім друзям хочу сказати, що я маю за велику честь для себе всіх вас знати, ділити з вами приємні моменти. Обіцяю згадувати вас, молитися за вас. Те саме прошу і відносно себе. Я вас всіх люблю, що і засвідчила вже на Валентинській гілці. Всього вам самого найкращого і будьте благословенні!
    Ваша Оля. [​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 17
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Даремно...

• Подобається Подобається x 2
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Оля, дуже шкода. Але ми вас будемо згадувати і чекати коли зайдете в гості чи віртуально чи реально - Ласкаво Просимо!!!

• Подобається Подобається x 9
  20. Liliyah Romanova

Олю, як я Вас розумію. Я так колись теж зникла з форуму на кілька місяців. Правда, нікому ніц не казала. :shy:
    Дякую, що ви попередили. Дуже сподіваюся, що Вам то багато часу не займе. Думаю, Ви знаєте, що Вас тут чекають. І про нас не забудете. :)

Марусю, в нас тепер привід користуватися "снейл-мейл" з'явився. ;)

а де твій аватар? :)