Відповідь: мене тут не буде деякий час Та нє, а як серйозно, розрядити треба... якось воно згусло трошка тут на форумі в деяких місцях... І з кармою для мене не обов"язково бавитись... потроху перетворююсь на кармоненависника...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Нині, 16:10 - Samojlovu4 - я на хвилинку вискочу, куда цісар пішки ходить... Нині, 18:41 - Samojlovu4 - Відповідь: Загадка Леонардо ОДНАКО !
Відповідь: мене тут не буде деякий час Та нє... мноґа букафф, єлі асіліл... Тре помалу на лептоп переходити, з собою до кабінету...
Відповідь: мене тут не буде деякий час А тоді ви не будете на цю гілку заходити, так сказаць, не відлучатиметесь:cowboy:
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ну, хлопці, як то хлопці. Не дадуть дівкам покиснути, поплакати. :D Пригадалося, як я зі своїм чоловіком (тоді ще нареченим) ходила на "Титанік". Всі кобіти виходили у сльозах, із червоними очима, з хусточками в руках, а я одна реготала і за живіт трималася. :D:D:D
Відповідь: мене тут не буде деякий час люблю фільми сам дивитися, а як дивлюсь з кимось то все коментую і зі всього знущаюсь. мушу признатись що видко людям подобається бо часто на мене не шикають
Відповідь: мене тут не буде деякий час ми з подругою раз в кінотеатрі потрапили на пустий фільм: "месть мертвецов" - до того примітивний, що аж нудило. задумано як фільм жахів, але з моїх комментів весь зал реготав. п.с. мене тут не буде деякий час, я в іншій гілці. роблю екскурсію Києвом.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Ех, пуперисько, як мала дитина, позбирав свої забавки (а властиво фото) і пішов ображено геть...
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Та він ще повернеться, то у нього зараз чорна смуга якась.