Відповідь: мене тут не буде деякий час Я модерувати буду. Мені писати розхотілося. Хоча доводиться. Додано через 4 години 59 хвилин
Відповідь: мене тут не буде деякий час Шановні форумчани! Я покидаю цей форум назавжди, або на невизначений термін. ICQ 395-501-359. Не згадуйте зле. Мих.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Миху, ну ви що???? ну не йдіть... скільки ж можна. це якась атака нечистого: стільки файних людей з форуму йдуть. ви краще поспіть, помоліться, подумайте - відпочиньте, врешті-решт. як вам не соромно нас покидати? як в тій рекламі "білайну". ми ж вас полюбили, и ви кажете "йду". ну не треба!!! Додано через 6 хвилин і взагалі, чому в переліку смайлів немає того, що плаче? я б зараз вліпила їх штук 10 і ще б ніжками подригати, як мала дитина, коли щось їй не до вподоби. Миху, давайте і я піду, і всі інші також? це ж несерйозно. ми тут усі спілкуємось, і ніхто нікого образити не хоче. просто всі - творіння Божі, а не штамповані на заводі однакові екземпляри. тому і думки в усіх різні. от ми ними тут і ділимось. і ваша думка немало важить на цьому форумі.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ні!!! Не можна!! Пупере, Миху Ви що - показилися? Чи вирішили нас тут "надути"? Слухайте, це вже НЕ СМІШНО!!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Миху! Ви чо'!!? У всіх другий день препаскудний настрій. Всім зле. Не думаю, що ТАКі рішення - мудрі...
Відповідь: мене тут не буде деякий час не люблю я так емоції проявляти... але мушу сказати, що мені теж дуже сумно, що на форумі не буде Миха і Пупера... я їм аж карму зняла за прощальні дописи, аби знали як таке писати
Відповідь: мене тут не буде деякий час Сподіваюся, що Пупер повернеться швидко. Як нє, то буду його штурмувати в асі, аби повернувся. Миху, а вас прошу пробачити мені моє гарячкування. Ну, не залізна я, зірвалася. Перепрошую. Додано через 2 години 52 хвилини :+( =
Відповідь: мене тут не буде деякий час А всьо гадаю - що за ... А воно пошесть така. Нє, ну я так не граюся ... Значиться ходиш-ходиш у гості (до ЛФ), спілкуєшся з купою чудових людей, сваришся, бува, але без злості, аж тут бац .... ВСЕФОРУМІВСЬКИЙ СКАЗ І ДЕПРЕСІЯ НА ФОНІ ВЕСІННЬОГО АВІТАМІНОЗУ!!! .... Люди добрі, ви чого? Чи й собі піти ... тимчасово? Доки lulu припинить створювати теми глобального розпачу, доки Liliyah Romanova припинить сповідувати публічну самотність, доки ... А годі, цих двох ознак досить. Піду. Я ЛФ іншим бачив. ПиСи: мінусуйте ...
Відповідь: мене тут не буде деякий час треба не мінусувати, а робити щось!!!! аууууууууу, народе, не казіться, будь ласка.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Лулу в нас дослідниця. Так що з темами всьо гокей. Я можу підпис поміняти. Раз так не сподобався, то поміняю. А Мих вже би мав вернутися. Ми конфлікт розв"язали мирно і тихо. Вчора написала ПП, нині отримала відповідь. Має бути все ґуд. Ви ще далі хочете іти?
Відповідь: мене тут не буде деякий час Народ, мене тут не буде деякий час... В Аську стукати не треба, я на хвилинку вискочу, куда цісар пішки ходить... Ніхто нічого проти?!