Відповідь: мене тут не буде деякий час Виставити фото її рідних Сокільників - зразу серце розтане, нє?
Відповідь: мене тут не буде деякий час Привіт! Вирішив сьогодні прийти, але потім знову зникну на багато днів.
Відповідь: мене тут не буде деякий час цікава у вас карма -- 112 (служба спасіння), з чим вас і вітаю!...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Миху, мені тут поруч, тільки скажіть який номер хати знимкувати фото зробимо
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ну от...тепер і пупер тікає Повертайся скоріше, будемо чекати!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Оригінально....тільки zet з модерів лишилась,яка не має доступу до інтернету
Відповідь: мене тут не буде деякий час Опаньки... Може то і собі посачкувати? Додано через 48 хвилин Я всьо пойняв! Пупере! продавайте до біса ті кляті черевики і зав'язуйте з туризмом. Життя, кажуть, коротке... Наспівуючи: Bo gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu, Tylko we Lwowi, Gdzie pieśnią się budzą i tulą do snu, Tylko we Lwowi.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мабуть до Польщі подався, новенькі лайнодави звуть у дальню дорогу... Подейкують, їхні прикордонники випросили таки собі підвищення зарплатні у два рази, отже кордон відкриють.