Відповідь: мене тут не буде деякий час Може, би й була правда, якби то не був задавнений конфлікт і не перші уже напади.
Відповідь: мене тут не буде деякий час ігнор рулить.... (це моя порада)... от один форумлянин "дістає" -- в ігнор і все буде гуд..... перефразовуючи: дописи цього форумлянина не бачиш -- серце не болить...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Шановні, якщо на то вже пішло, давайте краще розберемось... Мої дописи іноді сповнені жовчі але аж ніяк відносно пані Олі. Тому прошу свої версії довершувати до кінця. Якщо більшість визнає цю людину винною, значить воно дійсно так і є. Для чого мовчати, так ніхто ніколи для себе висновків не зробить. На форумі повинно залишатись здорове ядро, а полова однозначно відкидається. Не робіть нікому медвежої послуги, навіть якщо це стосується мене ! Не робіть медвежої послуги, навіть якщо це стосується мене !
Відповідь: мене тут не буде деякий час должен астацца толька адін... взагалі-то мова була не про вас, пан консультант....
Відповідь: мене тут не буде деякий час Та чому один, може бути і декілька. Все одно з часом хтось новий підійде. Але звичайно, таких поміркованих, як пані Оля, одиниці. В цьому випадку волів би покинути форум я, ніж через мене має це робити жінка. На 5% зі 100 Ви мене заспокоїли...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Той пан дістав вже й мене паталогічною ненавистю до галичан і наших закордонних форумчан,захопленням "данєцкою братвою",і безмежним поклонінням українській медицині. Видно Олю це дістало.Даремно. Дуже надіюсь,що вона повернеться...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Не знаю, Мих., тому що відповіді від Вас не отримав, а знаю, що час-від-часу жовч в мене виділяється...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дякую, вже заспокоївся ! Якби пішли з форуму Ліля і Тараск, решта не добавляю, бо не та орієнтація, то вже точно не сумнівався б. А тут щось не те... Пані Олю, Не давайте ворогам можливості потішитись, вони того і чекають ! Робіть так, щоб їм голова крутилась від Ваших дописів і вони змушені були б покинути форум. Я не кажу повертайтесь, тому що Ви зі мною не прощались. Продовжуйте писати і давити тих гадів, які виділяють жовч ще більше ніж я...!