Відповідь: мене тут не буде деякий час Святе місце пусте не буває ,тому люба відсутність кого-небудь нічого не змінить.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Я мало не пішла. Але вирішила не робити нікому такої не-приємності.
Відповідь: мене тут не буде деякий час А може їй хтось подарував? Той, хто робив фото Вони зустрілись біля ВАМу і пішли гуляти до лебедів
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мабуть саме так воно і було, а дехто тільки загадково посміхається
Відповідь: мене тут не буде деякий час Може, я би й не мала права розголошувати це, але хочу сказати, що мені дуже сумно, що Оля пішла з форуму. Сумно, що на форумі люди часом не вміють спілкуватися спокійно, без образ і завдавання іншому прикрощів. Усе-таки щиро сподіваюся, що Оля повернеться, засумувавши за тими, хто її любить і шанує.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Це через непорозуміння всього з одним паном Оля пішла? Так не честно чого це через одну людину товариство має втрачати такого цікавого співрозмовника????? Оля, поверніться, будь-ласка !
Відповідь: мене тут не буде деякий час Олю, повертайтесь! Не зважайт на якісь суперечки, тут їх не уникнути.)) Та й відбуваються вони не з чиєїсь злостивості, направду, нам тут нічого ділити. Так, з вредності, мабуть. Але на форумі набагато більше тих, хто хоче Вас бачити. Ми Вас будемо чекати.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Той пан уже невперше сипле жовчю на пані Олю. І я її з одного боку розумію, хоч і проти її відходу.