Відповідь: мене тут не буде деякий час Маріє, взаємно! Гарного вам літа і гарно з'їздити!!! Будемо вас чекати.
Відповідь: мене тут не буде деякий час А я теж тепер зрідка на форум виходитиму. На вихідних лише. В інші дні буду "від раня до смерканя" на роботі. Починаю нову з понеділка.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мене, напевне, теж частково не буде, тобто буду з"являтися з "перешкодами" . Сподіваюся, що форумчани під час моєї відсутності напридумують купу цікавих тем і я просто не зможу не долучитися до активних обговорень. Бажаю всім сонячного і осяйного літа і метеликів та квітів у душі !!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дякую і на тім, пане Борисе. Мої метелики щоправда дещо інші, але думаю, це справа смаків .
Відповідь: мене тут не буде деякий час Черешенько, можна без "пана" Ось подивився - Активні відвідувачі: 76 (3 учасників, 73 гостей) Boris_Kiev, lotr_an, Черешенька Не буду заважати приємній бесіді. Добраніч !
Відповідь: мене тут не буде деякий час Не заважаєте, Борисе. Мені і з Вами спілкуватися приємно, як і з іншими теж! Я ще на неті, бо спілкуюся з коліжанкою у віртуальному просторі, яку давно не бачила! І трішки тут теж. Роблю собі паузу. Сподіваюсь, що більше пояснень не треба. І Вам гарних милих снів!!!
Відповідь: мене тут не буде деякий час А ми ремонт розпочинаємо. ТАК НЕ ХОЧЕТЬСЯ! Але ТРЕБА! От вже почала задумуватися, як то його пережити поскоріше... Певно складу графік :Робота - ремонт -сім"я - форум. Форум, як паузи для відпочинку.
Відповідь: мене тут не буде деякий час З"явилась ненадовго. У Львові я відпочиваю, миюсь за строгим графіком, ремонти продовжуються, зустрічаюсь з товаришками, всіх за першим колом нарешті обійшла. На черзі друге коло. Інтернет в мене на діал-апі, дурдом повний, тому на форум буду ше з місяць заходити не часто і ненадовго.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Маріє, перше коло цікаве,а друге вже не дуже. Хіба що Ви ще не все пороздавали. Знаю то з досвіду... І з діал-апом важайте. Я в 2005 році пару тисяч гривень мусіла заплатити.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Малоймовірна моя поява з 23 по 29 липня 2007 - їду до друга, інтернет в нього ще повільніший, ніж в мене.
Відповідь: мене тут не буде деякий час дуууже малоймовірний був мій появ на форумі з 19 по 22 липня 2007 р. що фактично і відбулося
Відповідь: мене тут не буде деякий час -------------------------------------------------------------------------------- Шановні Колєги! До вашої уваги повідомлення мого друга Lotr (Andrew)Андрія. Андрій повідомив мене зручним для нього засобом, про те, що він їде на тиждень до українських Карпат, тобто на Гуцульщину, де як ви знаєте з інетом можуть бути на данному рівні проблеми, тому спілкування з Андрієм на Л.Ф. може перерватись...Хто чекає відповіді чи дописи шановного Андрія...зачекайте троха, з тиждень, перекуріть трохе, випийти кави...і глядиш час пройде непомітно! Привіт-Бувай!
Відповідь: мене тут не буде деякий час А я пам"ятаю,минулого року був чемпіонат світу зі снукеру,а я в Карпатах.То я там в неті і дізналася переможця. Отак нет навіть в Карпатах зі мною!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Молодець, так класно тримай далі своє комунікє, я думаю П. Андрій теж там знайде засібки та джалізки...але туди куди він їде не впевнений, що гуцулія зможе задовольнити його, інет ресурсами.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Та,в них всюди,на кожній хаті сателітарки.Я спочатку дивувалася,а потім мені пояснили-це в них не розкіш,а необхідність.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Та та то всій гуцулії у мене у хаті в Карпатах те саме...але ше раз інет там тіке у районних центрах, вистарчає, а по горам там навіть пива та морозива з вогнем очима не узрієш!