також люблю Баунті, але не часто оскільки трохи засолодкі ---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ---------- в Польші купила цукорки Корівка, вчора відкрила, смачненькі такі. Часом беру нашу корівку, але польські більш такі, як сказати ірискою смакує
купила сьогодні Botticellі "Seashell" і згадала язиколомку: "she sell seashells at the sea shore" - аналог "шла Саша по шоссе і сосала сушку" і переконалась, що ліщинові горіхи - таки мої улюбленні
о, це теж!!! а ще колись була курага в білому шоколаді.. оригінальненько, бо зараз бачила тільки в чорному
Обожнюю "Зоряне Сяйво", "Фундук в шоколаді" від Амур і "Есферо", іриски, "Білочка", "Бабусина казка" і взагалі, я люблю всі цукерки в яких є горішки! Я велика цукеркоманка, і солодкоїжка... Під настрій можу сама й плитку шоколаду з"їсти, або дві
Дуже люблю білий пористий молочний шоколад Люблю мармелад, зефір, з цукерок "Ромашка" але наша львівська, "Корівка", може хтось пам'ятає "Желейна", але щось я її вже давно в продажу не бачив, "пташине молоко"... ех зараз як почну згадувати, тут на декілька сторінок вийде А взагалі був такий період коли лікарі суворо заборонили солодке і декілька місяців було дуже важко триматись, коли навколо стільки смачних цукерок, тортиків і т.д.
ну як вам сказати непогані- враховуючи ціну..., але то якась маса з горіхами, а шоколад... купила світоч чорний з горіхами- мій улюблений!
в усьому світі на свята ціни знижують,розпродажі всілякі..тільки у нас починають дерти три шкури,аякже,саме час підзаробити
я це також вже давно помітила, в минулому році навіть здається писала, що в нас завжди на Св'ята діють супер акції: "Купи одне за ціною двох"