я не люблю цукерок з спиртним, не розумієш випила чи закусила, а голові кавардак принаймі в мене так. колись вгостили мене цукерками з конячною начинкою, то мені від однієї цукерки зле було. Що означає практики нема.....
Мене на хіхоньки пробиває зазвичай після третьої-четвертої(цукерки).Стараюся вживати рідко,по одній. Також люблю цукерки "Пташине молоко".Ох.то є шось...Смак дитинства,так би мовити.
Не знаю,якої саме,але я раз спробувала-знудило.Може,тільки раз така попалася...Шо за виробник в тої,котру ви купували?
сама краща )) а я нині купила ше трохи шоколадного щастя - нестле (але робить світоч) натс фест, вау супер , подібні до зоряного сяйва нашого + зверху хрусткі кульки, а в середині шоколад і така ніжна біла начинка, рекомендую, я взяла тільки 4 шт на пробу, але... але такі файні , але трохи дорогуваті... такий фантик жовто-гарячий і червоним назва пише... а ще купила графиню вишеньку - нєа, не купуйте цього, в мене на роботі розкритикували, одно варення
спробувала нині нові світочівські цукерки праліне делікат з фундуком, вони колись були , але в наборі, а тепер окремо, гарна така упаковка, на подарунок до Миколайка буде супер! і смачні, особливо до кави