Ооо, то буде моя нова улюблена тема на ЛФі Я обожнюю солодке! Дуже рідко буває, щоб протягом дня не пожувала чогось солодкого. Загалом люблю всякий шоколад - і чорний, і молочний, і білий. Але не люблю поєднання з фруктами. Найкраще - з горішками, вафелькою, кокосом, смаком кави чи лікерів. З українських дуже люблю цукерки типу золотий горішок, стріла, королева ночі, рошенівські маргарита з горішком і Grand-prix (оці недавно відкрила для себе, просто клас! ).. І ще маленькі такі запакований цукерками арахіс в шоколаді. З всесвітньовідомих - безперечно рафаелло!!! З польських обожнюю шоколадні цукерки з кавовою начинкою. Більше якихось особливо смачних цукерок тут не знайшла. Та й дорогі. Привожу зі Львова
Дійшли до моєї найулюбленішої теми С шоколаду:Чорний з горішками С цукерок: -Корівка,але вже якраз зацукрована -Вар*єте(АВК)(то шоколадна цукерка х горіховою або кавовою начинкою з кріспами всередині) -Шарм(ну це напевно всі знають) -Зефір,але не той шо зара з тими усілякими ароматизаторами ванільними,а Костопільський -Мармеладок також можу поїсти -Ну а з драже певно морські камінці. Все
Не люблю дешевий замінник шоколаду, колись називався "солодка плитка". Люблю просто якісний продукт. Дуже люблю шоколад Lindt, особливо з чілі. Свіжий зефір, казенаки і мигдаль в шоколаді люблю. Чорнослив також.
Цукерки сме робили так сухий замінник жіночого молока змішати з вершковим морозивом , сформувати кульки ,ставити на холод. За бажанням додати ягоди ,биті горішки ,терту чоколаду, ром- коньяк. Промислові цукерки ліпші зi старих початку минулого століття фабрик,бо їхня машинерiя не якісну сировину не приймає.
люблю молочний з кокосовою стружкою або з горіхами та родзинками. тут дуже файний шоколад. але 200 грам то надто для мене. я ж наркоманка-чиколядова. мені таке дай і я все за раз з*їдаю а потім ще тиждень слюні на то пускаю) я любд. шоколад весь молочний і білий! чорний фє. хоча! світоч особливий! ще досі смак пам*ятаю. смак дитинства)
люблю всі цукерки з кавовою начинкою. колись любила золотий ключик. рошенівська корівка колись були цукерки - карпати від світоча. були добрі! а ще спарта чи то спартак. вічно міняли назву чи шо) а ще грильяж.мммм. абажаю! люблю ще сенсацію з родзинками) але так давно того всього не їла(
Може. Я брала трохи на пробу арахісні і мигдальні. Мигдальні не дуже сподобались. Але вони дрібненькі і мало важать. Тому 100 грам можна тиждень їсти До речі, а в Світоча є магазин десь біля фабрики чи просто дешевший? Ті в центрі ніби не особливо цінами раніше відрізнялись.. Правда, давно не була.
в центрі в магазинах Світоча трохи велика націнка, хоча вже давно спеціалізованих Світоча не має... продають різноманітних фірм цукерки... був фірмовий колись навпроти Оперного ( там зараз магазин взуття) ой які там світочівські цукерки були, а шоколадки -ще й запаковували в спец прозорий пакетик з орнаментом -красота ))) ой на ніч така смачна тема... захотілось сузір'я нашого і шоколадки з горіхами, а ще мені зара под-ся вафельки світоча 2 грн з копійками, особливо класна з білим шоколадом... але, недавно купила собі цуцики трюфеля але ін фірми і на коробці як прочитала. шо там є.... ой там скільки хіміїї, ароматизаторів. я ж то на вагу завжди ... упаковки не має...
купила я нині 100 гр амурів з лісовим горіхом, смачно, але... там того шоколаду ))) тоненький-тоненький слой..., одні горіхи((
Люблю чорний шоколад, але такий щоб був не менше 87% бобів, гіркий, просто люблю кусочок і від того відчути насолоду, бо як багато, то вже обжировисько Хоча таке також деколи буває, але то вже якщо куплю -Ромашку, Корівоньку чи Курага або Чорнослив в шоколоді, то можу вже нестриматись і наїстись від душі
Я люблю всякі солодощі з лісовим горіхом, на другому місті в мене солодощі з кокосом. Тому Рафаелло у мене на другому місті після Ферреро Рошер А взагалі моїм найулюбленішим солодощем є халвуся соняшникова (я її кілограмами з України в Польшу везу). Дуже люблю козинаки у такій послідовності: кунжут, соняшник, арахіс. Солодощі, які б для мене могли взагалі не існувати це: печенька, вафельки, всякого виду солодощі з джемом, мармоляда, зефір. Ну зїсти зїм, якщо пригостять, але без особливого задоволення. Шоколад люблю більше чорний ніж молочний і подобається за смаком білий
ммм, а я люблю такие конфеты - типа осенний вальс или стрела, помните такие в коробках с золотой оберткой !!! и прометей!!!! и вообще именно шоколадные конфеты!