Мэр Харькова Михаил Добкин назначен на пост губернатора Харьковской области.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 18 бер 2010.

1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

У вас галлюцинации, канадоэтнос:yahoo:

2. olegp

olegp миється в бані

правильная, а официальная версия- обещание не повышать жкх

3. olegp

olegp миється в бані

вы неадекватно понимаете термин галлюцинации, непоймикакойэтнос:))

4. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

слово "неадекватно" из уст лингвоозабоченного канадоэтноса убило наповал!!!
    :)):)):))
    олегп - вы сегодня в ударе, надеюсь дальше будет еще интереснее )))))

5. olegp

olegp миється в бані

что ж, пополняйте словарный запас:))

6. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

не буду я пополнять ваш словарный запас...;)

7. francisko

francisko Well-Known Member

Фото с инаугурации Михаила Добкина.

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

16 березня 2010 представниками Харківської обласної громадської організації «Ми — Харків'яни» подано «Повідомлення про злочин» в Управління Служби безпеки України по Харківській області за фактом вчинення державних злочинів вищими посадовими особами України.

Як наголошується в Повідомленні, 11.03.2010 р. Голова Верховної Ради України Литвин В.М. оголосив про створення так званої «коаліції» в парламенті, до якої ввійшли (згідно із зробленим ним повідомленням) фракції Партії регіонів, фракції Комуністичної партії України, фракції «Блок Литвина» та окремі народні депутати, які не є членами вказаних фракцій. Вказана група осіб за сприянням Литвина В.М. з порушенням ст. 83 Конституції України оголосила себе «коаліцією депутатських фракцій», яка висунула на посаду Прем'єр-міністра України Азарова М.Я. і подала її на розгляд Президентові України Януковичу В.Ф. Незважаючи на явно антиконституційні дії так званої «коаліції», гр. Янукович В.Ф., який обіймає посаду Президента України, прийняв пропозицію цієї «коаліції» та вніс кандидатуру гр. Азарова М.Я. на посаду Прем'єр-міністра України, яку було втім проголосовано. Того ж дня гр. Азаров М.Я., незважаючи на усвідомлення відверто антиконституційного характеру т. з. коаліції, привласнив собі повноваження «Прем'єр-міністра України» і, разом з іншими членами обраного в такий же антиконституційний спосіб так званого «Кабінету Міністрів України» фактично здійснив захоплення посади керівника та привласнення повноважень вищого органу виконавчої влади, яким є Кабінет Міністрів України.
    Таким чином, групою осіб на чолі з В.М. Литвином була створена організована злочинна група з метою встановлення контролю над виконавчою владою шляхом присвоєння конституційних повноважень коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України. За сприяння Президента України В.Ф. Януковича та за участю гр. Азарова В.М. та інших осіб це було здійснено, а саме — в неконституційний спосіб створена група осіб на чолі з Азаровим Н.Я., яка захопила державну виконавчу владу, присвоївши собі повноваження Кабінету Міністрів України. За своєю суттю ці дії є державним переворотом, поваленням конституційного ладу в Україні і захопленням влади з боку зазначених осіб, тобто містять ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 109 Кримінального кодексу України, — зазначається у Повідомленні. У зв'язку з вищевикладеним, ХОГО «Ми — Харків'яни» вимагає від СБУ порушити кримінальну справу відносно громадян України Литвина Володимира Михайловича, Януковича Віктора Федоровича, Азарова Миколи Яновича та інших осіб за фактом вчинення ними порушень чинної Конституції України, спрямованих на повалення конституційного ладу в Україні, захоплення та узурпацію влади.

а де твій аватар? :)