Мэр Харькова Михаил Добкин назначен на пост губернатора Харьковской области.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 18 бер 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопці, та перестаньте ви. Уявляєте, як я некомсомолець в середині 60-х вчився в ХПІ. Був кльованою білою вороною і вижив. А Добкін ще відповість за шиті ним браковані куртки (без карманів) на початку 90-х. Не все коту масляна.

2. olegp

olegp миється в бані

то вы путаете, то Гепа:))

3. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Да оба они одинаковы. С кем поведешься..., как говорят.:))

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Пане Прокопе, я не хлопець. :)
    А стосовно переїзду... Хочеться хоть трохи пожити, а не виживати.Атмосфера голубої влади дуже гнітить. Коли більшість постів вже багато рокій займають не ті люди, які можуть щось зробити, бо мають тяму, а ті, хто лояльний до голубого бомонду. Коли у судах справи вирішуються не по закону, а по понятіям...
    :sad:

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

6. olegp

olegp миється в бані

7. Serena

Serena May Flower

:sad:
    актуально это сейчас, смотрю...

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так, місто чарівне. Мене дуже вразила "п'яна" церква. :)
    У Смілі ст. ім. Шевченко
    А ми не з Слобожанщини, з Донбасу.:o

9. olegp

olegp миється в бані

брусчатка там супер, троллейбус идет мягко, как по асфальту, Европа:))
    вообще, приятный город, [OFFTOP]только мовы много:))[/OFFTOP]

10. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    ото сидіть собі в Торонто і не триндіть ;)[/OFFTOP]

11. шахрай

шахрай Well-Known Member

Прийжджай в Чернівці, нам потрібні розумні і інтилігентні люди:)

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

дякую за запрошення:yahoo::good:

Все это панове, действительно не радует....
    Точно как в песне ...слово в слово....
    Чем больше слушаю тем хреновее на душе...

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Знайоме почуття. Воно констатує якесь внутрішнє спустошення і ніби то втрату завітної мети, яка була така очевидна і бажана. І раптом вона кудись знила. А замість неї якась сила наполегливо тягне тебе туди, назад, ти вже був, туди де все набридло своєю сірістю і заїжджаною банальністю та примітивом. І наче немає світлої ндії вирватися на світло.

Може й занадто високопарно я висловив, але надіюсь, доволі точно. А уявіть собі як це сприймають молоді люди які вже повірили в нехай і важкий , але таки рух вперед до завітного нового майбутнього? Знайоме почуття.

14. bayard

більш точно не скажеш....дякую.....:sad::dash:
    Нам очі ніжно закрили
    Губи медом змастили
    Душу кинули просто так....
    Чому ж на небі так мало сонця
    стало чому....

15. olegp

olegp миється в бані

ув bayard! желаю Вам успешного переезда

16. bayard

спасибо, и вам тоже.

17. kertis

kertis миється в бані

Если так переезжать, то Украина скоро очень чётко поделится на две части: забыченные малороссы и Украинцы. Так хоть какой то баланс и смешение, а значит дискуссия и политика.

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Цікаво тоді, а до якої частини ти себе будеш відносити, шановний Кертіс:scratch_one-s_head:?

19. Kirax

Kirax Well-Known Member

[OFFTOP]Чехия это покруче чем Черновцы, сам об этом думаю. :) Но ведь - языковой вопрос?[/OFFTOP]

20. bayard

А КАК ты предлагаешь говорить с харьковским горсоветом который единогласно проголосовал за решение по назначению и.о. мэра Кернеса....
    Я лично знаю двух людей у которых он требовал взятку от 100 до 200тыс. долл. и которые разорились и не смогли продолжить свой бизнес, я лично знаю человека от которого он требовал 20тыс. долл. за место главврача в одной из р-ных больниц города. Единственную книгу которую он прочитал и хорошо изучил за свою жизнь это Уголовный кодекс. Даже самые ярые сторонники регионалов, мои родители, в ужасе от него. Мои знакомые говорят: скоро город превратится в одну большую подземную стоянку....
    И это быдловатое чмо, бывший центровой наперсточник Благовещенского рынка, будет руководить городом в котором жили четыре поколения моих предков?
    Городом, вторым по величине в Украине, городом интеллектуальной элиты и интеллигенции, городом в котором НИИ больше чем где либо?:ireful:
    [OFFTOP]Чехия это вообще идеальный вариант:) Но я пока не думаю над столь радикальным переездом.[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)