Медведев предложил Путина на пост президента РФ

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 24 вер 2011.

1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Гранж, простите, но я не ставлю Вам полній вздор на любое сообщение
    А вы дажу умудряетесь ставить вздор на сообщения, где я ругаю Москву и Януковича.
    Это оговорка по Фрейду? Проясните?

2. OrangeSpring

НЕбольшой эсперимент;)

[CENZ]ГРАНД - большой патриот Украины[/CENZ]

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Для початку ознайомтесь з статистикою вашого чоловіка Баярда по позиції "полний вздор":

"полный вздор" (1558):
    "Оценки других пользователей" (831): AdequatNicht (3), Князь (1), Minnie (3), Парусник (1), Kadet (1), (436), ГРАНД (279), afterstep (1), Milena (19), Ворчун (3), (4), Оникс (32), duncan (2), bars (3), Inga (9), ELiKA (16), antihrist (1), Spice (3), Прокіп (7), Ома (6), Heartland (1)

"
    Оценки данного пользователя" (727): Orthodox (3), Тень гнева (2), Samojlovu4 (7), Ваня Лисицын (2), Minnie (2), ГРАНД (506), (24), FourA (1), AMOR 69 (1), krama2 (1), Свідок (1), Оникс (43), Inga (12), Rabin (2), White Snake (13), Прокіп (43), Mr. Blick (3), duncan (2), afterstep (1), Spice (7), Milena (14), ELiKA (21), Рівнянин (1), vkk311 (1), Милена (3), andrzej (1), (3), Balaganoff (1), Олька (1), Heartland (3), Владимир (1), Ома (1)

Бачите як штампує? :))Наче робот. Ви по своїй кацапсько- бабській глупості приєднались до цього кнвеєру і почали штампувати в чотири руки.
    А тепер плачете. Візьміть скалку і настукайте по безтолковці свого чоловіка Баярда, щоб глупостями не займався і Вас в ці глупості не втягував. Тоді і поговоримо.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По логіці, яку "умом не понять", отзив можна давати лиш після "обсуждєнія і пісаніни".
    Ось тепер вірно.
    Танна, я не завжди ставлю "плюсики" Ґранду, інколи не тільки його "обсуждаю", але й "осуждаю", але прийдіть до простого висновку, що Ґранд не зовсім вашої культури, тому ви його не можете до кінця зрозуміти. Ви в культурному спектрі знаходитеся десь між Ґрандом та Антихристом, відірвалися від українства та не зовсім прибилися до 4А.

5. OrangeSpring

Эксперимент удался . Пан Гранд постаивл Полный вздор на это сообщение:rolleyes:

6. OrangeSpring

Вот скриншотик, пока Гранд не переставил оценку

ну, что Гранд - это чистосердечное признание в том, что полный вздор считать Вас патриотом Украины?:rolleyes:

Вкладення:

• 1.jpg
      1.jpg
      Розмір файлу:
      95,6 КБ
      Переглядів:
      6
  7. ГРАНД

Ставитиму до тих пір поки під Вашою Аватаркою не буде точно такого надпису як і у мене, Вашими трудами з Баярдом.
    Отже не переймайтесь, розслабтесь і отримуйте задоволення.;)

І запам"ятайте. Все що Ви робите в цьому житті піддається оцінці і має бути покарано.

8. ГРАНД

Ви можете постити скриншотіків цілу масу. Це марно. Я певною мірою "тефлоновий". І Ви це знаєте. І цього боїтесь.:));)

9. OrangeSpring

Гранд, это просто маразм - старческий.
    Либо детский сад какой-то:))

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чудний я якийсь! А мені ці "плюсики" з "мінусиками" десь на рівні совєтських троячок та облігацій, які ще валяються десь в секретері. Тому виставляю на аукціонний продаж мішок "полного вздора" з троячками та облігаціями впридачу. Початкова ціна - тарілка доброго борщу.

11. OrangeSpring

Главное, чтобы Вы не забывали об этом относительно себя любимого

12. OrangeSpring

Пан Гранд вообще к культуре отношения не имеет. Любой. В том числе украинской. совок:o

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мінні, ось тут ви вже "совковість" продемонстрували. Так зване "безкультур'є" з тієї ж опери, що і в "Союзі сексу немає". Культура є в любої здатної думати людини, тільки культура печерної людини дещо відрізняється від культури ак. Сахарова в аспекті цивілізованості.

14. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Він зовсім не моєї культури. Геть зовсім. :rolleyes: [/OFFTOP]

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]А "геть" - це скільки в кілограмах? А якщо серйозно, то вас об'єднує з Ґрандом десь 95% культури, а роз'єднує лиш 5%. А на форумі йде "базар" лиш в відношенні лиш десь 3% нашої культури. Так що не радикалізуйте ситуацію.[/OFFTOP]

16. Tan To

Tan To сын империи

:)) Так никто, никуда не уходил, что бы соваться. А обсираться будут от чего? От грозной армии, бесстрашных украинцев или неспелых марэлек, хм:))?

17. Tan To

Tan To сын империи

А смысл в нем? Что дал украинцам их Майдан? Вот именно...

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

Майдан дал. Но мы потеряли. Только Майдан не виноват.

19. Tan To

Tan To сын империи

Вы о Януковиче? Так до него были Ющенко и Тимошенко, что они дали стране? Нет, хватит с нас революций, тем более, что мирных у нас, как показывает история, не бывает.

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ой, я сьогодні сміявся, як давно не сміявся. Такої кумедії не було мабуть з часів з'їздів, на яких товарищ Черненко вручав товарищу Брежнєву п'яту зірку героя. :))
    Зїзд партії "Єдина Расєя". Президент [STRIKE]медведєй[/STRIKE] Медведєв - пропоную наступним президентом стати Путіну В.В. - бурні, продолжительні оплески. Путін - так, мудре рішення, достойне голови держави, але маю додати, що кому, як не бодрячку нашому Дмитру Анатолієвичу, з командою ефективною, молодою бути премєр-міністром. - бурні продолжительні оплески. Ой, я не можу. :))

а де твій аватар? :)