Пан лікар, може по 50? 150 -тільки руки помити! ---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ---------- Всім, кому хуже,-до нас! Гірше не буде!
гумор для терапевтів: Ізраїльська клініка переходить на нові стандарти лікування гіпертонії -140 на 90!!!!!
Пане лікарю -скільки? А Ви хто? Ми родичі і штука зверху! Тут відеокамери навкруги! Ми знаємо Вашу адресу! А причому тут гроші? Я знаю "петренка"! Звертайтесь, ми допоможем!
Я медсестра,але сама незнаю, Під час подій, що на майдані Лежала у начмеда на дивані! Та триста баксів маю!
Українська класика - це його нестримні ридання. ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ---------- Кидайте позад себе хустку або гребінець.
Цей факт мав місце на початку 60-х років у Києві на Подолі. Моя мама тоді працювала невропатологом у Подільській лікарні, іноді брала виклики на дільниці. Одного разу був терміновий виклик, для якого навіть надали службовий автомобіль: якась бабуська з підозрою на спробу суїцида. Бабуську відкачали, привели до тями і вона почала говорити: - Моя сусідка по комуналці хоче отруїти мене газом через вентиляційний отвір. Я це знаю точно,сама бачила в її кімнаті балон. Я дістала у військовців великий гумовий мішок, щовечора туди залізаю сама, кладу туди кицьку і песика, зав"язую над головою мотузку і так ми спимо...