Медицинская страховка

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Dr. Alex, 4 чер 2008.

1. Defenderok

Defenderok New Member

Обов’язкове медичне страхування звісно вводити потрібно, але наш уряд до цього ще, мабуть, довго буде йти. А от добровільне страхування, як я зрозумів, дорого. Руда Кішка писала, що в них поліс коштує біля тисячі доларів і майже нічого не дає окрім екстреної допомоги на випадок гострого захворювання. Просто цікаво, чи це усюди ціни такі чи є варіант дешевше застрахуватися?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

страховка страховкою, а збоку тре дати...:))

• Подобається Подобається x 1
  3. Страховка за тисячу баксів на рік має покривати стоматологію та ще давати усілякі там фітнеси-масажи тощо. Але це дуже дорого. Виправдано лише, якщо за тебе компанія оплачує страховку, та й то дорого. В мене на минулій роботі, приміром, страхували. Але треба було 50% вартості сплачувати самостійно. Виходило, що треба було вносити ще 1700 грн на рік. Це у Інго Україна.
    Тоді думала, що це ще нормальна ціна. Зараз на роботі не страхують. То чоловік придбав поліс на сім’ю у Наста. На трьох коштувало три тисячі грн з копійками. По ціні дуже вигідно, а послуги майже ті самі, що були в мене, коли страховка в два рази дорожча була. Ще й ліки необмежено. Логіку я щось не розумію, але отакі пироги.

4. Winona

Winona Гуманоїд

Я читала про ту страховку. Коштує 999 грн.))) ще 99 коп. не вистачає для повної картини. Там, наскільки я зрозуміла лише екстрені випадки, коли швидку викликати треба. Тобто якщо просто застудився, то вони навіть займатися цим не будуть.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мала хворіла грипом восени. Викликали лікаря додому. Нічого не платили. Ліки теж доктор приніс. Застуду за страховкою в нас лікують і ліки оплачують. Але за умови, що температура вища 37,5. І необов’язково щоб швидку викликати. Може бути навіть зубний біль гострий – то це теж лікують за страховкою. Звісно, якщо просто голова на погоду болить, або пломбу поміняти треба, то це не входить, але більшість хвороб входить.
    А щодо хронічних – то їх 90% страховок не покриває.

а де твій аватар? :)