Медицинская реформа простыми словами

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Inga, Apr 4, 2011.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Баярду важко зрозуміти, що родинний лікар, це не викладач в партшколі, мало їх призначити, їх треба ВИВЧІТИ!

невже викладачу це так важко зрозуміти?

2. White Snake

ви взагалі адекватний?
    медична проблема - це пошуки вакцин, ліків і т.д., а реформа, це ніяк не проблема медицини і приклад наведений СТК, це не проблема медицини, це як раз проблема "реХформаторів"

3. STK

STK Дуже важлива персона

Те, що в навчальних закладах закривають медпункти - теж не медична?

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

тут? ще ні.
    тільки ось тут. і не я, а мій колега...
    а що, за вашою думкою, має бути реформою?

5. White Snake

колега агітатор?
    може продовжите розповідати, що змінилось, наскільки зросли надходження і т.д.?
    тобто - де результат? :))
    зміна на краще.
    но з вами розмови по суті не буде, покі не буде закінчена розмова, щодо пенсійної реформи, за яку ви тут так ...опу рвали на собі.

6. bayard

а хто є професіоналами? можете назвати декілька прізвищ?
    медична реформа, це ціла низка законів, вони є на сайті. читайте, обговорюйте - хто заважає?
    переходний період є. завтра ніхто страхування вводити не збирається.
    апробація є. реформа мала старт не по всій країні.
    а хто з цієї громади, довів свою думку до реформаторів? в який спосіб?
    будь-які реформи - шок. пів Грузії в шоці та живуть в мітингах не один рік.
    це якось стосується самої реформи?
    цілком згодний.
    не тільки взагалі:)
    а я казав шо це щось інше?
    в яких саме закладах?
    це якось стосується обговорення медичної реформи?
    що саме повинно бути краще за вашою думкою, в медичній системі?

7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

bayard, ответьте мне на один вопрос: имели или имеете ли вы отношение к власти хотя бы не уровне города, района? Ибо то, что вы пишите и как формулируете вопросы может вызвать только улыбку.
    Видете ли, у нас запущен пилотный проект - если это реформирование :pardon:
    Нет, конечно, можно заявить, что жители Донбасса просто не в состоянии понять суть медицинской реформы, как и пенсионной, как и решения по социальным выплатам.
    Вы разберитесь, как там приступили к реформированию, какой пласт работ проделали. Не надо сравнивать реформы в Грузии и реформы в Украине - разные подходы, разный подбор исполнителей и т.д. И с чего там начали? С медицины или все-таки с коррупции?
    В Грузии, несмотря ни на что процент тех, кто доверяет реформам, значительно выше, чем в Украине.
    А вы в этом сомневаетесь? о_О
    Не удивлюсь, если окажется, что именно прихватизация объектов, земли и рубка бабла окажется единственным положительным достижением реформы, которым воспользуются избранные.

8. bayard

опять началось обсуждение достоинств и недостатков моей личности...вам не надоело?
    видимо таки слабо по теме...
    и ладно...вы не будете возражать если я вам не отвечу?

9. Gidra

Gidra Well-Known Member

И где ты там увидал обсуждение личности...??? Тем более- твоей..???

10. ELiKA

При чем тут ваша личность?
    о_О
    Вам не надоело "клеить дурака" (надеюсь значение" этой фразы знаете и не будете по этому поводу что-то выдумывать) ?
    Можно я на пацанячие разводки отвечать не буду?:rose:
    Да я в общем-то ответ знаю. :rose:
    А потому на ваши вопросы с претензией на некое знание, отвечать не буду.:pardon:

11. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

ну коЭшно...
    это - минобразовская проблемма

12. Ворчун

достойный ответ достойного последователя одиозного реформатора.
    а по сути - традиционно - пшик.
    [CENZ]Хорошо что не пук.[/CENZ]

13. White Snake

ви як раз людина для пр, майже ідеальна.

реформа - це не папірці на яких щось написано, це дії!!! яки приводять до змін на найкаще.

а "взять и поделить", чи закрити, відібрати, роздати своїм, а потім розповідати "є закон, обговорюйте" - це не реформа.
    це "ложь, ....издешь и провокация"
    да ви вже і забули де та "пенсійна реформа".

14. bayard

при цих фразах:
    це ви до мене звертались або до когось іншого?:scratch_one-s_head:
    якщо у вас виникають певні проблеми зі сприяттям моїх дописів, не варто писати одну й туж фразу (то, что вы пишите и как формулируете вопросы может вызвать только улыбку) у кожній темі за моєю участю, тим самим виставляючи себе на посміховисько перед усім форумом. усі чомусь відповідають по темі, а тільки ви - посміхаєтесь і обговорюєте мою особистість...
    достатньо просто не відповідати. повірте - це простіше ніж ви уявляєте собі...
    якщо ви уважно прочитаєте мій допис, то цілком вірогідно помітете, що в ньому майже нема відповідей (!!!) в основному там є тільки питання...

15. White Snake

якість та доступність медицини.

П.С. людина, яка тут собі рве одне місця за те, яки в нас гарні рехформи, питає мене "а шо ж робить"?
    ви спитайте вашого начальника бибипка.

16. bayard

звідкіля такий вирок:))
    цілком згодний. алеж "краще" - для кожного своє, і я недарма запитав що саме для вас краще;(

17. bayard

у нас в місті за останні 3 роки відкрилось 4 приватні клініки. все за гроші, і цілком кваліфіковано. можу це стверджувати, бо жінка мого друга працює в одній з тих самих клінік...
    є чергові: стоматолог, травматолог, кардіолог та терапевт. працюють цілодобово.
    вкажіть де це я робив?о_О може десь в цій темі, я писав що медична реформа, це хороша і правильна реформа?

18. ELiKA

[OFFTOP]Не переживайте вы так, никаких проблем. :rose:
    Это у вас возникают проблемы с пониманием русского языка, особенно народных присказок, поговорок, афоризмов из литературных произведений.
    Вы тут уже давно и прочно в политических темах являетесь посмешищем. Не по Сеньке шапка. :))
    Та вы ж лезете со своими "откровениями" с претензиями к месту и не к месту (не к месту чаще) - вас в двери - вы в окно :rolleyes:
    [/OFFTOP]

19. Ворчун

так и я о том же...
    в вашем ответе нет ответа.
    т.е. пустое воздухогоняние или водопереливание...

20. bayard

на які питання? до мене, з боку Змія, не було жодних. ви щось плутаєте...

а де твій аватар? :)