Медицинская реформа простыми словами

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Inga, 4 кві 2011.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Баярду важко зрозуміти, що родинний лікар, це не викладач в партшколі, мало їх призначити, їх треба ВИВЧІТИ!

невже викладачу це так важко зрозуміти?

2. White Snake

ви взагалі адекватний?
    медична проблема - це пошуки вакцин, ліків і т.д., а реформа, це ніяк не проблема медицини і приклад наведений СТК, це не проблема медицини, це як раз проблема "реХформаторів"

3. STK

STK Дуже важлива персона

Те, що в навчальних закладах закривають медпункти - теж не медична?

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

тут? ще ні.
    тільки ось тут. і не я, а мій колега...
    а що, за вашою думкою, має бути реформою?

5. White Snake

колега агітатор?
    може продовжите розповідати, що змінилось, наскільки зросли надходження і т.д.?
    тобто - де результат? :))
    зміна на краще.
    но з вами розмови по суті не буде, покі не буде закінчена розмова, щодо пенсійної реформи, за яку ви тут так ...опу рвали на собі.

6. bayard

а хто є професіоналами? можете назвати декілька прізвищ?
    медична реформа, це ціла низка законів, вони є на сайті. читайте, обговорюйте - хто заважає?
    переходний період є. завтра ніхто страхування вводити не збирається.
    апробація є. реформа мала старт не по всій країні.
    а хто з цієї громади, довів свою думку до реформаторів? в який спосіб?
    будь-які реформи - шок. пів Грузії в шоці та живуть в мітингах не один рік.
    це якось стосується самої реформи?
    цілком згодний.
    не тільки взагалі:)
    а я казав шо це щось інше?
    в яких саме закладах?
    це якось стосується обговорення медичної реформи?
    що саме повинно бути краще за вашою думкою, в медичній системі?

7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

bayard, ответьте мне на один вопрос: имели или имеете ли вы отношение к власти хотя бы не уровне города, района? Ибо то, что вы пишите и как формулируете вопросы может вызвать только улыбку.
    Видете ли, у нас запущен пилотный проект - если это реформирование :pardon:
    Нет, конечно, можно заявить, что жители Донбасса просто не в состоянии понять суть медицинской реформы, как и пенсионной, как и решения по социальным выплатам.
    Вы разберитесь, как там приступили к реформированию, какой пласт работ проделали. Не надо сравнивать реформы в Грузии и реформы в Украине - разные подходы, разный подбор исполнителей и т.д. И с чего там начали? С медицины или все-таки с коррупции?
    В Грузии, несмотря ни на что процент тех, кто доверяет реформам, значительно выше, чем в Украине.
    А вы в этом сомневаетесь? о_О
    Не удивлюсь, если окажется, что именно прихватизация объектов, земли и рубка бабла окажется единственным положительным достижением реформы, которым воспользуются избранные.

8. bayard

опять началось обсуждение достоинств и недостатков моей личности...вам не надоело?
    видимо таки слабо по теме...
    и ладно...вы не будете возражать если я вам не отвечу?

9. Gidra

Gidra Well-Known Member

И где ты там увидал обсуждение личности...??? Тем более- твоей..???

10. ELiKA

При чем тут ваша личность?
    о_О
    Вам не надоело "клеить дурака" (надеюсь значение" этой фразы знаете и не будете по этому поводу что-то выдумывать) ?
    Можно я на пацанячие разводки отвечать не буду?:rose:
    Да я в общем-то ответ знаю. :rose:
    А потому на ваши вопросы с претензией на некое знание, отвечать не буду.:pardon:

11. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

ну коЭшно...
    это - минобразовская проблемма

12. Ворчун

достойный ответ достойного последователя одиозного реформатора.
    а по сути - традиционно - пшик.
    [CENZ]Хорошо что не пук.[/CENZ]

13. White Snake

ви як раз людина для пр, майже ідеальна.

реформа - це не папірці на яких щось написано, це дії!!! яки приводять до змін на найкаще.

а "взять и поделить", чи закрити, відібрати, роздати своїм, а потім розповідати "є закон, обговорюйте" - це не реформа.
    це "ложь, ....издешь и провокация"
    да ви вже і забули де та "пенсійна реформа".

14. bayard

при цих фразах:
    це ви до мене звертались або до когось іншого?:scratch_one-s_head:
    якщо у вас виникають певні проблеми зі сприяттям моїх дописів, не варто писати одну й туж фразу (то, что вы пишите и как формулируете вопросы может вызвать только улыбку) у кожній темі за моєю участю, тим самим виставляючи себе на посміховисько перед усім форумом. усі чомусь відповідають по темі, а тільки ви - посміхаєтесь і обговорюєте мою особистість...
    достатньо просто не відповідати. повірте - це простіше ніж ви уявляєте собі...
    якщо ви уважно прочитаєте мій допис, то цілком вірогідно помітете, що в ньому майже нема відповідей (!!!) в основному там є тільки питання...

15. White Snake

якість та доступність медицини.

П.С. людина, яка тут собі рве одне місця за те, яки в нас гарні рехформи, питає мене "а шо ж робить"?
    ви спитайте вашого начальника бибипка.

16. bayard

звідкіля такий вирок:))
    цілком згодний. алеж "краще" - для кожного своє, і я недарма запитав що саме для вас краще;(

17. bayard

у нас в місті за останні 3 роки відкрилось 4 приватні клініки. все за гроші, і цілком кваліфіковано. можу це стверджувати, бо жінка мого друга працює в одній з тих самих клінік...
    є чергові: стоматолог, травматолог, кардіолог та терапевт. працюють цілодобово.
    вкажіть де це я робив?о_О може десь в цій темі, я писав що медична реформа, це хороша і правильна реформа?

18. ELiKA

[OFFTOP]Не переживайте вы так, никаких проблем. :rose:
    Это у вас возникают проблемы с пониманием русского языка, особенно народных присказок, поговорок, афоризмов из литературных произведений.
    Вы тут уже давно и прочно в политических темах являетесь посмешищем. Не по Сеньке шапка. :))
    Та вы ж лезете со своими "откровениями" с претензиями к месту и не к месту (не к месту чаще) - вас в двери - вы в окно :rolleyes:
    [/OFFTOP]

19. Ворчун

так и я о том же...
    в вашем ответе нет ответа.
    т.е. пустое воздухогоняние или водопереливание...

20. bayard

на які питання? до мене, з боку Змія, не було жодних. ви щось плутаєте...

а де твій аватар? :)