Буду вдячна. Але чого питаю - я довіряла усім лікам, коли лікувала синові бородавки. Починали з чистотілу - вірила, ляпісу - вірила, противірусним препаратам - вірила. Вірила, що коли все це не допомогло, то заморожування азотом - вже точно допоможе. Допомогло. На два місяці. Після того бородавок стало стільки... І коли аптекар запропонував гомеопатичні препарати, я не вірила вже зовсім. А чому зацікавилась? Бо десь з тиждень тому, після двохмісячного прийому, бородавки нарешті почали зникати - ніби розчинятись. Звичайно, це не означає, що лікування ефективне (після азоту вони також зникли), але... побачимо.
От про плацебо у дітей. Англійською, звичайно http://www.nytimes.com/2008/05/27/h...f=science&oref=slogin&oref=slogin&oref=slogin А щодо бородавок, як маєте час, можете отримати віртуальну консультацію дерматолога http://forums.rusmedserv.com/forumdisplay.php?f=77 або просто знайдете щось корисне для себе. Я не дерматолог, тому лише маленьке припущення. Деяки види бородавок проходять самі по собі через певний час.
Прошу мене вибачити, мене образило слово маячня.Шановна nata-k.Уявіть собі,що я сліпо вірю в гомеопатію,я не лікар,а Ви кажете те що мені неподобається.І я теж назову це маячнею, тобто безумством.Скажіть правду Вам це сподобаються?Це все рівно якби Ви назвали безумцем людину іншої з Вами віри.Я не є великим прихильником гомеопатії,оскільки моя робота більш очевидна,і робиться за допомогою рук,але я не настільки категоричний як Ви і у мене в сім"ї є приклад коли гомеопатія допомогла. І ще одне,повірте , ніколи не кажіть ніколи.Повірте наука так ще мало знає.Ще якихось 40 років назад так само генетику вважали лженаукою.І хто про неї говорив,то казали,що говорить маячню. Може Ви не вірите,але дійсно в мого сина в заліковій книжці є залік з гомеопатії.Півроку вчили.В Києві.
Ось бачите.Чого вони самі не зникли в період лікування іншими спеціалістами? А на рахунок forums.rusmedserv.com -це до москалів за порадою? Фіглюю,я сам люблю цей форум,там класні специ сидять.
Чому ж не вірю? Це наш сором і біда . Медична освіта на пострадянському просторі - нижче плінтуса. А щодо дискусій на тему віри. Я не беру участі у таких дискусіях. Особисто я дискутую про науку і медицину . Тому чекаю доказів, а не "вірую" . Чого і вам бажаю! Ото ж бо й воно!
Знаєте я вчився не у Львові.Бо коли я поступав,то у Львові хотіли за вступ 8000 рублів.Я поїхав на Східну Україну.І не жалів,бо мої двоє однокласників вчились у Львові то в мене була можливість порівнювати.Теоретично підготовка непогана,а практично......Казали що викладач спеціально нічого не показував що робить,щоб не плодити собі конкурентів.Я проти узагальнень,але візьміть тепер і наберіть в Гуглі рейтинг ВУЗів України і почитай те де "наші" самі дорогі ВУЗи в рейтингу я маю на увазі Львів,Ужгород і Франківськ з Тернополем. Та діло не у вірі а в підходах.Я приклад про віру навів просто так.Не можна називати безумцем людину,яка думає не так як Ви.Львів"яни мали би бути демократичними,а насправді Ви з такими підходами більш комуністичні-всі хто думає не так як ми -дураки,невігласи і психологічно неповноцінні.Я Вам наводив приклад з теорією відносності Енштейна.Так от відносно Вас неправий я ,а відносно мене неправа ВИ,а відносно буддистського монаха або їхнього лікаря неправі ми обоє.Чи Ви китайську медицину з її теорією теж назвете маячнею? Отож бо що?Те що до москалів за розумом,чи те що я вважаю той форум розумним до всього http://homeoint.org/kotok/homeopathy/history/rise_and_fall.htm
До теперішнього часу всі наукові дослідження твердили про відносну нешкідливість мобільного телефону. Але ось вперше команда австралійських нейрохірургів отримала результат негативний. Його було опублікрвано в "Ланцеті" одному з найсерйозніших медичних видань, що говорить про абсолютну серйозність дослідження і достовірність його результатів. Доказано, що 10 років використання телефону подвоює шанс отримати пухлину мозку. Крім того телефон має прямий нагріваючий ефект на мозок, викликаючи порушення памяті, схожі на хворобу Алцгеймера. Доведена особлива шкідливість систми Блютус і навіть навушників, що перетворюють голову на антену для радіохвиль. Попередні негативні результати пояснюються тим, що видиму шкоду важко виявити, коли використання мобілки було менше 10 років. Та це зовсім не означає, що шкоди нема. Зверну увагу, що в Європі використання мобільного телефону вже давніше категорично не рекомендовано підліткам, а тим більше дітям. Це більше результаців цього дослідження буде отримано до 2012 року, але наявні факти вже досить суттєві, щоб попередити, як індустрію, так і всі організації, що опікуються здоровям людини. Чи мобілка залишиться найкращим подарунком своїй дитині? http://wirelessfederation.com/news/brain-cancer-fears-over-heavy-mobile-phone-use-australia/ http://www.cancer-health.org/
Я чув про єдного фацета,котрий розмовляв по телефону..і в той час йому вистрелили в голову...попали в телефон... Телефон розлетівся..і осколком пошкодило око...сильно... Тепер лікується десь за кордоном... що не кажіть..таки шкідливо...
Цікаво...:cowboy: що шкідливіше... Розмовляти по мобільнику...їсти дриглі з генетично-модифікованих пацєт...чи пити каву...з сигаретою...
Та все життя - то є дуже шкодна штука. Питання в тому, для кого і для чого воно нам дано, те життя, яке нас вбиває від самого народження. У всякім разі воно безцінне і дар Божий і на щось то воно є, щоб його дриглями, мобілкою чи сігарєтами загробити. Нє? До речі - шкода паління і мобілки там таки порівнювалась. Висновок - мобілка перегнала табак по шкодності.
Мдя... В мене мобільник існує для того,щоб я міг отримати мізерну кількість того діавольського шкідливого породження(в силу обставин)...грошей,які я потрачу на покупку..генетичномодифікованих продуктів(екологія в нас вже..тойво..ага...)...ліків...оплату отого ... Нераз задумуєшся...а чи варто?
Нє... Кіллєр фіговий.... А хлопові без вока теперка ходити... А всьо тоті мобільні. Вони ше й на зір шкодять...
Судячи по цьому, ми з Вами Ромцю взагалі народились мертвими.... Взагалі, сама небезпечна хвороба, це життя. У 100% закінчується летально. То є правда. Або стріляй, або по дибілці розмовляй...а то що не кіллер, то в правій гвинтівка в лівій дибілка. Яка ж тут влучність. Та й ще чудо техніки- автоматичка наводка на сигнал дибілки...
Крім того, не можна недооцінювати роль інтернету. В наш час будь-яка бздура, опублікована чи то вже ЗМІ, чи просто на чийомусь блогу, за хвилину цитується по всьому світу. Susan Boyle - предтеча свинячого грипу. Проте, свинячий грип, як тема в блогах, залишив Сюзан далеко позаду. Дивимося аналіз на цій сторінці: