Це не лише мої сприйняття, а сприйняття великої кількості людей. А фільми "Растление" і про телегонію ви подивилися?
Так, це називається - стереотип. Лінк на перший я не побачила. Фільм про телегонію бачила по телевізору - набір безграмотних фантазій. Якщо бажаєте, заведіть окрему тему, наводьте найбільш переконливі, на ваш погляд, аргументи - я спробую їх пояснити.
В мене питання стосовно таблеток OROFAR, може хто приймав. Дочка хворіє, якась інфекція, лікар прописав чим лікуватись але сказала, що між цими всіма прийомами брати смокталки, оскільки в дочки горло також першить і кашляє. Знайшла в дома дані таблетки, купила колись в Польщі, а інтрукції нема, в інтернеті також мало інформації. Дякую.
клас тролів розвелося, і всі жіночого роду ---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- marsianka Реєстрація: 24.11.2010 Місто: Львів Дописів: 5 yadviga Реєстрація: 26.11.2010 Місто: Львів Дописів: 3 shalunka Реєстрація: 03.12.2010 Місто: ЛЬвів Дописів: 7 А ТЕПЕР - РЕКС-ПЕКС-ФЕКС: у кожному з трьох випадків ПОРІВНЯЙТЕ ДАТУ РЕЄСТРАЦІЇ ТА ДАТУ ДОПИСУ ПРО ХОРОШОГО ЛІКАРЯ НАКОНЕЧНОГО як казав Ю.Фучик "люди, будьте бдительны!" P.S. саме смішне що лікар можливо й справді хороший а хтось робить йому ведмежу послугу
Тащуся я з сучасної медицини В неділю в гостях ми всі не просто об"їлися, а обжерлися (я не пив, бо за кермом). Щось мене сильно штрикнуло у груди і в ліве плече. Відчутний дискомфорт. Кажу дружині - поїхали додому, вулиці порожні. Дружина: - звернися до страхової, нехай знімуть кардіограму (страховка корпоративна + ми самі щось доплачуємо). Кажу - дурниці, ніколи на серце не скаржився. Таки зателефонував, записали до приватної клініки "Healthy and Happy", кардіолог - молода жіночка, чує одне, на кардіограмі бачить інше. Нібито екстрасистоли. Тобто не знає що там. Або коліжанкам захотіла дати заробити - не на мені, на страховій компанії. І погнала мене "по колу" (пишу з прайсами): Консультація кардіолога (дорослі) - - 230,00 Електрокардіографія стандартна у 12 відведеннях з розшифровкою - - 85,00 Велоергометрія - - 500,00 Визначення вмісту глюкози в крові (натще) - - 34,00 Ехокардіографія з доплерографією - - 410,00 Повторна консультація кардіолога (дорослі) - - 160,00 Всього - - 1419 грн "Холестерін" страхова не покриває, тож зробив в іншому місці (80 грн). "Велосипедна" начальниця (літня пані) каже - непогано тримаєш навантаження, тільки ось якійсь зубець трохи-трохи не такий. А молоденька "доплерографістка" сильно притиснула датчик, я кажу - тупий біль, а вона - "та це міжреберна невралгія, а не серце!" Тобто "видала таємницю". - А що серце? - Параметр AD має бути 0,6-1,1, а у вас 1,2 - То шо? - Нехай лікар припише вам на добу носіння кардіомонітора... ... Прийшов би до класичного лікаря-дідуся з мінімумом апаратури - він сказав би відразу: - Чувак, тебе прихопила міжреберна невралгія. А серце для твого віку - на чотири з плюсом бали! Більше не жери як свиня і катайся на нормальному велосипеді!" Єдиний позитив - дівчатка там усі гарненькі та люб"язні - хіба що штані мені не знімали самі. І прогулявся кварталами шкільного дитинства (вул. Саксаганського).
Глава Всемирной организации здравоохранения назвала современную медицину обреченной Мир находится на пороге кризиса, вызванного устойчивостью микробов к антибиотикам, заявила в пятницу на конференции в Копенгагене глава Всемирной организации здравоохранения Маргарет Чен. Об этом сообщает газета The Telegraph. Человечество, по словам Чен, имеет дело с таким уровнем антибиотикоустойчивости, что эта ситуация может означать "конец медицины как мы ее знаем". Мы вступаем в "пост-антибиотиковую эпоху", - подчеркнула Чен. Каждый разработанный когда-либо антибиотик в любой момент может стать бесполезным. Детальніше
Табакум Плюс – препарат из разряда гомеопатических, призван облегчить синдром отмены при отказе от курения. В его составе содержаться растительные вещества, но это не значит, что при приеме не нужно проявлять осторожность.
Шукаю де можна зробити нормальну діагностику не на радянській апаратурі, після якої ще можна трохи жити
Пийте каву! Только что (17 мая) New England Journal of Medicine опубликовал результаты обследования 400 000 человек в течении 17 лет. Доказано, что питье кофе уменьшает риск смерти (с 16% до 10 % ), уменьшает вероятность инфаркта, инсульта и пр. Интересно, что кофеин ни при чем: результат не меняется для потребителей декафеинового кофе. Работают другие активные вещества содержащиеся в кофе.
Хочу поділитись своїм досвідом з такого важливого питання як здоров'я серця. Можливо моя розповідь врятує комусь життя. Ми з мамою їхали по дорозі в Рівне. Тут раптово мама каже: “Ой, болить серце. Може зараз пройде.” Ми їдем далі. Я дивлюсь на маму і бачу, що серце не проходить. Мама каже була хвиля болю в руку, а потім в ногу, а потім відчула в животі. А потім та хвиля пройшла. Були хвилі болю в серці з перервами, в перерви пекло серце. Кажу чоловіку – розвертаймось і на швидку, на Топольну. А були ми вже 40 хв їзди за Львовом... Ми приїхали на швидку – мамі поміряли тиск. Був 200 на ... (другу цифру сказали пошепки, щоб ми не чули) Мамі збили тиск, вкололи кисень для серця і заспокійливе. Сказали показитись лікарю. Ми поїхали в кардіоцентр. Там маму поклали в лікарню з діагнозом стенокардія спокою (передінфарктний стан)... Порекомендували зробити коронарографію і якщо буде треба стентування. Я перерила весь інтернет з запитами коронарографія і стентування. Прочитала купу інформації. Дякувати Богу, я написала за адресою викладеною в цьому ресурсі ****** , просячи консультації. Мені відповів доцент кафедри хірургії №2 Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, лікар серцево-судинний хірург Щур Олександр Володимирович. Він мені дуже допоміг діяти правильно в цій ситуації. Після того як маму виписали з кардіоцентру, ми поклали маму на 1 день в Львівську обласну лікарню, де її провів коронарографію з входом через руку Петро Степанович Бодан (завідувач відділення, на його рахунку більше 1000 коронарографій, що говорить само за себе). Коронарографія тривала близько 20 хв. Зразу після коронографії мама встала – і пішла в палату. Навіть голова не крутилась. В вже через 4 години (ми ще виписувались і консультувались з лікарями) ми вже їли піцу в “Піца на дровах” і святкували велике полегшення на серці, оскільки виявилось що коронари і аорта в нас чисті. Болі виникли скоріш за все, через те, що не впильнували тиск (що теж є небезпечно і навіть само по собі може викликати інфаркт). Тепер регулярний прийом препаратів для контролю тиску. Мама перестала йх приймати самовільно, бо схуднула + робила дихальну гімнастику. І почувалась добре... А от не треба було припиняти.. Можна було хіба дозу зменшити. Другий варіант причини болю – хребет. А в кого той хребет здоровий? І лише вправами можна підтягнути хребет до норми. В кардіохірургії нас вів Назар Богданович Тимощук. Дуже уважний лікар. Теж справив на нас дуже хрорше враження. Тепер хочу поділитись з вами знаннями , які я посилено вливала в себе , після того як мамі призначили коронарографію: Якщо є постійні болі в серці або раптова сильна біль- то негайно коронографія. Після перенесеного інфаркту – навіть мови бути не може, життєво необхідна коронарографія. Велика ймовірність, що це збереже вам чи вашим рідним (яких ви намовите на це) мінімум 15 років життя. Коронарографія не дуже дешева процедура (3 – 3.5 т гр) А в скільки ви оцінюєте 15 років вашого життя? За кордоном усім сердечникам призначають коронарографію. А не лікують кота в мішку. Тому і смертність в них нижча. До нас це доходить повільно через погане фінансування медицини. Тільки після коронарографії можна правильно обрати один з нижче наведених шляхів лікування: - якщо судини практично чисті. Міняти схему лікування. То в вас не серце.. (Хребет, клімакс, тиск…) Хоча практично чисті коронарні артерії під час коронарографії не виключають ризику інфаркту міокарда в конкретного пацієнта - існують так звані нестабільні атеросклеротичні бляшки, які іноді дуже важко виявити під час звичайної коронарографії, але які, незважаючи на це, можуть викликати тромбоз коронарної артерії та гострий інфаркт міокарда внаслідок цього тромбозу - з метою виявлення таких хворих використовують спеціальні таблиці підрахунку ризиків, ліпідограму і так звану спіральну КТ коронарографію (під час цієї процедури зокрема вираховують так званий коронарний кальцієвий індекс); тобто практично чисті корнарні артерії під час звичайної коронарографії не означають стовідсоткової відсутності ішемічної хвороби серця, - тим не менше таким хворим показано лише консервативне лікування, якщо ішемічна хвороба серця в них є; - якщо стеноз судин (блокування) < 50 % Медикаментозне лікування. Міняти спосіб життя (дієта без тваринного жиру, активний рух більше 30 хв в день) -якщо стеноз > 50 %. За кордоном це стентування. В нас можна подумати про цей метод, а можна лікуватись медикаментозно(малоефективно). Саме дороге медикаментозне лікування + правильний спосіб життя здатні зменшити стеноз максимум на 10 %. Але якщо у хворого стеноз стовбура лівої коронарної артерї перевищує 50%, то такому пацієнтові показана операція коронарного шунтування (стентувати цю артерію не рекомендовано); -якщо стеноз > 70 %. Ви врятували собі життя зробивши цю процедуру. Інфаркт може трапитись будь якої миті. 30 % інфарктів закінчуються летально. І не факт, що вчасно викличуть швидку(особливо коли ви чоловік і перехожі подумають: “ото нализався, скотина..”) Та і послуги які надає наша швидка не на європейському рівні. (В Європі максимум одна – дві години після інфаркту роблять коронарографію з стентуванням . Потім це малоефективно . Якщо пропущено дві години, то чекають поки серце заспокоїться. В нас не факт, що вас повезуть в лікарню яка має на чому провести коронарографію. І знову таки питання може впертись в гроші (стенети дорогі) А рідних поруч не буде. А ви будете не в стані про це подбати ) Тому варто подбати про це завчасно і вберегтись від наглої смерті. В залежності від того скільки судин і в якому місті заблоковано буде запропоновано стентування металевим стентом (14 т гр), стентування стентом з лікувальним покриттям(22 т гр), операція шунтування (14 т гр). Ціни приблизні(що де почула, прочитала...). Деталі цих маніпуляцій можна прочитати в інтернеті. Якщо в вас діабет, то перший варіант не підходить. Також варто зазначити, що шунтування хоч і виглядає страшно, але є таблиці в яких наведено ризики. Так от при деяких ураженнях шунтування є менш ризикованою справою ніж стентування. Тому кожен з методів має свої чіткі показання до застосування. Все залежить від того скільки судин заблоковано, в яких містях, яка довжина ураження. Дуже багато політиків і зірок живі зараз тільки через те, що мають гроші і провели ці процедури вчасно (Пугачова....). Такі втручання виглядають страшно. Але коли йдеться про то бути чи не бути ... Я б з радістю погодилась на проведення операції своєму батьку (аневризма аорти, в тій лікарні куди він потрапив вчасно поставити діагноз і вижити в ного не було шансів... Потрібна була кардіохірургія). Але вже пізно...І тепер вже не важливо , хто що міг.. І як далеко зайшла медицина... Ми не зорієнтувались вчасно ... Я тоді навіть уявлення не мала, що таке аневризма аорти. Тепер я б діяла по іншому. І був би шанс. Тому важливо, щоб люди знали про найбільшу загрозу їх життю, і життю їх близьких. Смертність від серцево-судинних патологій в Україні 65 %. Тобто більша, ніж від усього решта разом взятого. Подбайте про своїх рідних завчасно. Людина має право знати це до, а не після. В тата були болі за грудиною незначний час до того. Він полежить , болі пройдуть... На завершення одна історія . В мене є співробітник. Йому приблизно 50 років. Статура така кругленька досить. Останні півтора року пив багато води. Але на це не зважав. Вода - це ж корисно. А в ного така маса. Відповідно потрібно багато води. Кілька тижднів тому в нього почало тиснути в грудях. Неприємні відчуття. Спочатку думав, що траванувся чимось. Коли пройшло 3 дні, а відчуття не послабшали - заліз в інтернет. Виявилось – можливо інфаркт (30 % інфарктів безсимптомні, на фоні цукрового діабету). Викликав швидку. Кардіограма показала обширний інфаркт... Аналіз крові показав діабет... Зараз він в лікарні. Бажаю йому зцілення.
В Америці збираються випустити чіповані ліки, які будуть надсилати інформацію лікарю на тему чи регулярно їх вживає пацієнт і як змінився стан його здоров’я. Більше інформації в [URL="]статті.[/URL] Цікаво дізнатися, що думають форумчани про таку ініціативу. Чи можна це розцінювати, як обмеження права на особисте життя чи спосіб допомогти людям? Чи можливо, спосіб зняти вину з лікарів за невдале лікування?