Медичне страхування сьогодні та завтра.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Apaullo440, 30 тра 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Як Ви гадаєте, медецина має бути платною чи безкоштовною?

ні - фотографів фотохудожниками.

ні - узагальнювати до "всі" - це прерогатива не ординарних користувачів, - ні, такі користувачі отримують картки за персональщину.
    Зате всі "фотохудожники", що іноді не в стані нормальне фото на документи зробити - чудово орієнтуються у великій полдітиці6 досконало знають6 як лікуати людей та як вчити дітей.
    ==
    До речі - фотографів більше, бо на фотографа 15 років вчитися не треба...
    ото й ходять наспівуючи - "весь мир.... разрушим... а затем..." - а там хоч трава не рости!
    ==
    Дійсно - скільки того життя! особливо при такій медицині!

• Подобається Подобається x 2
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Не залежить чи платна медицина чи ні ,все залежить від того чи лікар живе своєю роботою чи просто заробляє гроші тим промислом.Я за життя стикнулася з тими і тими і повірте гроші тут нічого не міняли.

• Подобається Подобається x 5
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

має бути комбінованою: частина послуг -- безплатно, все решта -- по страховці....

4. afterstep

от щось мені видається - з coffу13 ти не зустрівся? напрочуд приваблива дівчина!
    але зараз не про то.... ото як пупер з Лілею залишили нас стосунки з'ясовувати - в якийсь момент я зрозумів, що ти у моїх "промовах" вишукуєш "факти" - "отой лікар не такий, чи той ось такий сякий"....
    левандівко - так було завжди. У кожному мистецтві є ремісники (читай - серед лікарів - коновали). Співвідношення між художники/малярі (лікарі/коновали) формується саме громадською думкою.
    Хоч в Біблії то не описано - але таки ти не є ревний цитувальник.... зате в історії -описано. В будь-якому періоді історії відповідні описи зустрічаються. Наприклад, як ти думаєш, Італійське Відродження - чия заслуга?
    ==
    Ото й думай - чия заслуга - погіршення (тотальне) якості медичних послуг?

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Угу, логічно, а в ситуації з ревакцинацією молоді КаКою винні "антипрививочники" - говорять ж що вакцини не якісні, і ускладнень багато буває, і взагалі не потрібно поголовна іммунізації - і договорились, накаркали можна сказати, маємо КаКу. 100 % противники щеплень в цьому винні, сформували громадську думку відповідно.

• Подобається Подобається x 3
  6. afterstep

ні. Тут ви, перепрошую, пальцем в борошно пукнули - ото порівняли в городі бузину, а в верховній раді антипрививочні питання. Але це нормально, це очікувано :)
    до речі - йшлося не про щеплення - це таки СЕС та загальнодержавна програма - а йшлося про поливання дьогтем та іншими пахучими матеріалами лікуючих лікарів, наприклад, дільничих. Бо в негоду прийшли на виклик - і своїм взуттям паркети пацієнтам попсули :)

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:) :) :) ну це десь з тої самої опери як громадська думка впливає на навчання і роботу лікарів, швидше все таки навпаки буває ;)

та ну, он МОЗ так ту програму захищає аж піниться

можливо я неуважно читала, але де в цій темі йдеться про дільничих лікарів ? і пахучі матеріали. Тема ж про стан медицини в цілому.

• Подобається Подобається x 2
  8. afterstep

саме так. Ви, як юрист - як завше праві. Наскільки я пам'ятаю - ви маєте юридичну освіту, і ось-ось - албо вже стикнулися з дитсадками.
    Ото візьміть - і задля розваги - поцікавтеся, наскільки приписи санстанції і умови (сан-гіг) у садочку відповідають одне одному. А потім, як фаховий юрист - запропонуйте садочковому лікарю, що ви будете відстоювати її інтереси в суді, коли та лікарка не виконає план щеплень.
    Тільки не дивуйтеся, що вас не зрозуміли
    пахучі матеріали - це most common - дописи на цьому форумі про лікарів.
    А про "зіпсуті паркети" - це колись була "сага від левандівки".
    Лікуйтеся молитвами, шановний! або не викликайте лікарів у негоду!

Додано через 4 хвилини
    щось би було б непогано обговорити громадську думку про українські суди зокрема - і юристів загалом?

9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Та будь-ласка, створюйте тему і обговорюйте :) те що стосується громадської думки щодо юристів загалом- мене мало хвилює, головне що я можу абсолютно спокійно і без докорів сумління дивитись у очі будь-кому - маю на це підстави :)

Стикнулась, і довго доказувала що не верблюд. Але таки проблем лікарка через мене немає, звітність в порядку.

ну це взгалі не серйозно

А якщо по темі - в загальному подобається ідея страхової медицини, але не при наших реаліях, гроші зберуть і розкрадуть. Наразі реальніше просто зробити певні послуги платними.

• Подобається Подобається x 1
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вже зарікався вступати з Вами у діалог (на Форумі). Думав, після повернення зміните стиль спілкування, помилився, припиняю.
    Лікуйтеся <...>, шановний! (с)
    Або припиніть персональщину.
    Ми ж не на пиві. ТАМ - можна.

Художніка обідєть может каждий... (с)

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Модератори, просьба: виправте те "медЕцина", бо дуже очі ріже.:no:

• Подобається Подобається x 4
  12. afterstep

навзаєм. метайте, згідно влучного вислову Самойловича, й далі "перли" - не перешкоджатиму :)

Додано через 35 секунд
    може, хоча б гірчичника собі поклеєте? про людське око?

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

агов...люди...давайте жити дружно!!!

14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Щойно звернула увагу...слово "медецина" пишеться як "медИцина",це до того хто створював тему...:)

15. Cifalius

Перепрошую...але там очепятка вийшла...соромно дуже! В мене швидкість набору тексту висока, тому інколи таке буває... перерошую:)

16. levandivka

Ггг... :)
    Помітно. :D :D :D

17. Cifalius

Все...я образилась!!!:beee: :beee: :beee: :beee:

18. levandivka

А швидкість "відходження"? Теж висока? :)

19. Cifalius

Дивлячись чим задобрювати будете:radist:

20. EtenIren

EtenIren New Member

як на мене мед. страхування звучить гарно, проте стикаючись із страховими випадками з авто, якось не всиляє довіри до наших страхових компаній..
    а от щодо платної медицини - то я тільки за!!! я й зараз ходжу в приватні клініки.. мені простіше коли я знаю точну суму яку маю заплатити і знаю що маю право вимагати відповідної якості послуги... звісно кадри вирішують все, але й власники приватних клінік зацікавлені в хороших спеціалістах, тому якістю послуг задоволена.. питання вирішуються швидше і почуваєш себе людиною... а то якось незручно, коли приходиш в державну клініку, звісно знаєш що треба розрахуватися, тихенько взнаєш яка сума, а потім переживаєш чи часом не замало дала, обладнання звісно не таке, та й де там взяти краще, ну а час очікування це взагалі окрема розмова...

а де твій аватар? :)