Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Varvar

Varvar Well-Known Member

або як альтернативу "грілку" на все тіло .... також для потовиділення ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Fon, оте, що ви написали про закупорку потових залоз, просто жах...
    Краще не розповсюджуйте свої бурхливі фантазії у якості порад.
    Бромгексин - Гострі та хронічні бронхіти, бронхіальна астма, первинні і вторинні форми туберкульозу органів дихання, пневмонія.
    МарянаК, Ви впевнені, що це те, що Вам може бути треба?

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

не "для", а "до"!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Скажу для тих людей, що шукають лікування через мережу: по інтернету можна отримати якісь загальні поради, ідеї засобів і напрямків діагностики чи лікуваня.
    Але НІКОЛИ не можлива точна постановка діагнозів і лікування, особливо медикаментозного.
    Це говорить не тільки про некомпетентність, а про безвідповідальність порадника. Як можна щось призначати, не бачивши людини, не знаючи діагнозу і не будучи обізнаним в тому, що радиться?

Це не тільки неповага до людини, якій потрібна допомога, але це часто НЕБЕЗПЕЧНО для її життя. Це може бути дуже і дуже серйозно.
    Наприклад Бромгексин є муколітиком, що використовується для розрідження харкотиння і не для зменшення кашлю. Розрідивши харкотиння інколи він навіть посилить кашель для виведення його. Цей препарат протипоказаний вагітній і годуючій жінці. Протипоказаний при порушенні функції нирок і т.д.
    Хто це перевірив, порадивши?
    Це ж відноситься і до народних методів. Подивіться спеціалізовану літературу - навіть до кожної лікувальної трави є свої протипокази, а не тільки покази.

Закликаю бути просто уважним до таких порад. Ніякі поради типу "мені тут одна сказала" не замінять думки спеціаліста, чи то лікар, чи гомеопат, чи фітотерапевт.
    Ми навіть рідну машину не довіримо ремонтувати через інтернет. А мова іде про рідне здоровя /...хоча машина у більшості наших співвітчизників цінується вище здоровя - факт, багаторазово перевірений досвідом/. На жаль. :sad:

• Подобається Подобається x 7
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому?
    А як ви відноситесь до лікування через телевізійну рекламу? Наприклад, випив дабл-хєрц і серце як пламєнний матор.....

• Подобається Подобається x 3
  6. TARIKAFR

Та я цілком згоден, що це є справжній Дабл Хєрц. Просто жалко здоров'я "плам'єнних мaторів". :)

Останнє редагування: 4 лют 2009
  7. Максим

Максим Well-Known Member

От-от... мені тут одна сказала... це воно і є... я досі не можу зрозуміти, за якими критеріями в таких випадках вибирають, що вірити треба саме тій "одній, що сказала". До речі, дуже часто в таких випадках відбувається самодіагностика з наступним "лікуванням", внаслідок чого виникають вже реальні розлади. :sad:

А також за якими критеріями вибирають, яке лікування чи конкретні ліки "надзвичайно шкідливі", а які "безпечні". Намагався співставити токсичність чи імовірність небажаних наслідків - не те. :sad:

8. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

І мучилась я з тим дертям вгорлі аж до вечора, полоскати в солі-соді не змогла: почало тошнити, то зробила собі термоядерну інгаляцію з "Інгалором" (колись малому ще купляла). Нині вже хоч мокрим відкашлюється, і не так часто є приступи того дертя в горлі.

9. Fon

Fon whom how

лікарі рекомендують для сухого кашлю як легкий і малошкідливий засіб

що до безсоння з почухуванням - звісно я по двом признакам не можу поставити вам діагноз.. але якщо виключити наявність прищиків, зуд в складкових областях, поганий запах з рота, чорнуваті канали під шкірою і тд, то моя рекомендація є оптимальною..
    ще один засіб проти безсоння. по каналу євроспорт вночі часто йде снукер (більярд кольоровим шарами). особисто мене вистачає на 5-7 хв. потім я вирубаюсь ніби вкололи стакан морфіну )))

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

тю... та лікарі так само досвіду набираються, розпитуючи один одного, нє?

11. Максим

Максим Well-Known Member

Було б смішно, якби не було сумно... :sad: але Ваш допис частково відповів на моє запитання... :sorry:

12. Vetta

Vetta Well-Known Member

підкажіть будь-ласка.... почалось надмірне виділення слюни, шо то діється?

13. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А голова не крутиться?

У мене виділення слюни починається, коли захитує і вміст шлунку от-от вирветься

14. Vetta

Vetta Well-Known Member

підтошнює, так злегка..... а от в маршрутках їхати довго не можу, починає все боліти,шлунок збоку та все короче навіть не знаю шо конкрено болить.

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

я не дохтор, але шлунок вроді по центру болить - зверху або знизу, збоку то певно щось інше.

16. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

допоможіть, годую дитину цицею, під час вагітності почався верікоз, який не проходит!!! Мазючками користуватись неможна!!

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

Варикоз сам не пройде. Вени вже здуті, видно їх? може з вузликами?

думаю, що така хвороба тількт оперативним втручаням лікується.

18. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

оооооо я в шоці!!! А що нічого попити неможна?

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

можна . на ранійх стадіях таблетки, гелі, бинт, колготи.

20. TARIKAFR

Шановна, Cifalius. По перше хочу похвалити, що годуєте дитинку грудьми, так і продовжуйте якчимнайдовше. Не хвилюйтесь про операцію, бо це може вплинути на вироблення молока.
    Опрерація - це вже радикальне вирішення проблеми і до неї є покази, як косметичні, так і клінічні / набряки, болі ніг, виразки /, підтвердженні оглядом ангіолога і доплером судин.
    Вагітнісь часто провокує скрите варикозне розширення. Але без огляду важко знати, чи є воно, чи просто вени виступили, що не одне і теж.

Профілактика прогресування варикозу.
    1. уникнути тривалого стояння
    2. щоденні прогулянки, велосипед, басейн час від часу.
    3. уникнути гарячих ванн, а краще - душ.
    4. знизити вагу, як є багато.
    5.НАЙЕФЕКТИВНІШОЮ ПРОФІЛАКТИКОЮ Є НОСІННЯ МЕДИЧНОГО ЕЛАСТИЧНОГО ТРИКОТАЖУ. ПІД ВАШ РОЗМІР. ЗНАЙДЕТЕ ЛІПШЕ В АПТЕЦІ, А НЕ В МАГАЗИНІ. НОСИТИ ТІЛЬКИ ВДЕНЬ.
    6. уникати стискуючого в поясі одягу.
    7. венотоніки з кінського каштана чи Гінко білоба інколи радяться, та їх ефективність не доведена чітко. Це скоріше масаж ніг при їх нанесені, що є корисним.
    8. відпочиваи з припіднятими ногами. На ніч ефективно на 3см припідняти ніжний бік ліжка - так вени "відпочиватимуть" поки спите.
    9. при погіршенні - зверніться до ангіолога.

Доброго здоровя Вам і малечі.

Останнє редагування: 26 лют 2009
    • Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)