Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Вопросы некорректны, переломы носа бывают разные. На первичное окостенение перелома обычно уходит месяц у человека среднего возраста, у пожилых - дольше. Синяки под глазами - тема для диссертации, начиная от печёночной недостаточноти и переломов основания черепа, кончая похмельем.

• Подобається Подобається x 1
  2. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Дякую вам дуже-дуже за відповідь. Відповідаю на ваші запитання: голова болить через годину-півтора після сну. Тобто вже на роботі я відчуваю сильний біль... Інколи болить тільки потилиця, так сильно, що таке враження, що голова моя розколитися на шматочки. Ближче до обіду, появляється сонливість. Можливо це через те, що я постійно сиджу за комп'ютером? Але навіть в такі дні, коли я постійно в русі, я відчуваю слабкість, сонливість, аж сльози течуть. Інколи крутиться голова, темніє в очах... А останнім часом до всього цього додалася ще й біль у серці... Можливо це через тиск, бо я є гіпотонік 90/60 - це мій нормальний тиск. Можливо через понижений гемоглобін, він в мене у критичній формі, ще будучи вагітною, я була у групі ризику. А ще я всі проблеми беру близько до серця, і свої і чужі... Я вже з таким болем живу років 5! Більше не хочу так мучитися...

3. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Перелом носової перегородки.Синяки-від удару в ніс пішов удар на очі і зробились синяки та припухлості.

4. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Шановна, Зорянка. Ви все таки не описали болі голови, не відповівши чітко на кожне моє питання. З того, що розповідаєте, можна зробити висновок, що є декілька причин, що можуть бути причиною болей голови. Це астенія /відчуття втоми/, як фізична, внаслідок праці, так і викликана анемією, що погіршує загальне самопочуття і сама може бути причиною болей голови. Рівень гемоглобіну варто було б переконтролювати і дообстежитись в цьому плані, щоб вияснити сьогоднішній стан та причини анемії і можливі засоби її корекції.
    Деякі особливості ваших болей голови дозволяє запідозрити емоційний, стресовий фактор у підтримці цих болей. Тут потрібна очна консультація невропатолога, так як підтвердити болючість мязів шиї по інтернету не можливо. Але у будь-якому разі психоемоційний фактор також визначає немалу роль в вашому стані.
    Я б порадив консультацію терапевта для визначення ступеню анемії і можливо перевірку стану щитовидної залози. Перегляд і врегулювання
    Вашого денного розпорядку з уникненням засиджуваня перед монітором і введенням щоденних пробіжок по Погулянці мені бачаться також просто необхідними. Уникнення надстресових реакцій на щоденні реалії, що абсолютно необхідно - це тільки Ви самі зможете вирішити яким чином. Самі, з рідними чи друзями, чи добрим психологом, то вже залежно від Вашого внутрішнього світу, самовідчуття. Але напруженість психологічного стану тільки загострює біль голови, якого б походження він б не являвся.
    Обмеженість цієї заочної консультації робить її абсолютно неповноцінною. Це ніколи не замінить реальної консультації і огляду, але надіюсь, що вона стане Вам у пригоді.

Останнє редагування: 25 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  5. Varvar

Varvar Well-Known Member

що може бути причиною рвотного рефлексу після різкого фізичного навантаження (для прикладу - швидка ходьба/майже біг на 7 поверх), "задишка" в нормі (не відчувається дискомфорту), фізичної втоми м"язів також немає, тобто перенавантаження начебто немає ... лише з"являється рефлекс ну і викликана ним (чи навпаки) "тошнота"
    рефлекс з"являється після навантаження, тобто після зупинки, поки триває навантаження немає
    рефлекс "холостий" (по суті лише слина), незалежно ситий шлунок чи ні ...
    схожі неприємні відчуття з"являються після сну під час "позіхання"

6. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Шановний, Varvar. Має значення, як довго у Вас такі скарги, як вони виникли вперше і як розвиваються з того часу. За відсутністю реального огляду можна запідозрити, що тут, можливо, задіяне подразнення діафрагмального нерву, що може бути різного походження, як от діафрагмальна кила, чи якась легенева, чи абдомінальна патологія, а це вже залежить від результату огляду і решти обстежень.
    Я б на Вашому місці поспостерігав деякий час, як розвивається ця клінічна картина. У випадку, якщо симптоматика не зникне, а особливо якщо зявляться нові скарги, то я б звернувся до терапевта для огляду і більш поглибленого обстеження, як от рентгенологічне обстеження легень, наприклад, чи іншого...

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Віра в зцілення.

В моєї дочки було те ж саме.Тільки в неї в основному це відбувалося на емоційному грунті.До 8 класу не могли нічого зробити.Незважаючи на мої негативні відгуки про гомеопатію,дружина повела її до гомеопата.
    Курс лікування і дитина назавжди про це забула.Подвійний ефект.Дочка вилічилася і я завважав гомеопатію.:)

Останнє редагування модератором: 28 гру 2008
  8. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А якщо людині постійно холодно? З чим це може бути пов'язано?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це те ж комплекс і периферичний кровообіг,і тиск,і конституційні особливості організму.Моя дружина теж постійно мерзне,я ніколи.Замерз недавно,коли ремонтували автомобіль і я простояв десь 3 години на морозному вітрі.А так зазвичай дома мені завжди жарко а дружина жаліється що при тій самій температурі їй холодно.Але в неї,так як і у Вас тиск 90/55, часті головні болі і т.д.Я завжди коли сплю розкриваюся-мені жарко.І мама в мене така.Тут вже конституція.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є таке Степаничу, сам не видів, але точно знаю.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чи є на цій гілці лікарі-алергологи.Негайно потрібна консультація.

12. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Наверное, можно сказать, что есть. У нас аллергология и кожные болезни входят в специализацию по внутренней медицине. Какая нужна помощь?

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

АСІТ.Є такий метод лікування.Не знаю де на Україні цим займаються.

14. Максим

Максим Well-Known Member

Якщо маєте на увазі алерген-специфічну імунотерапію, то, на жаль, не знаю, де в Україні займаються. Але спробуйте пошукати в Ґуґлі, знайдете пару статей, подивитеся, хто автор і так може знайдете.

15. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

От скажіть мені, будь ласка. От уже два дня у мене ніби мимовільні скорочення м'язів живота (я так думаю). Не боляче, не неприємно, але дивно і трохи лоскотно. Скажіть-но мені, а що то може бути?
    П.С. Я не вагітна, пресу не качала.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Синдром обжори?

Наспівуючи:
    А ще другий празник...

17. Chortenia

То хіба в мріях моєї мами.
    Я дуже мало їм :sad:

18. levandivka

Значить, від недоїдання!:)

19. Chortenia

:tongue: я ж все життя мало їла, не тільки зараз.
    Тим більше скорочення там, де жіночі органи, а не кишківник (мені так здається)

20. levandivka

Була в мене знайома лікарка, казала, що всі хвороби або від "пере-", або від "недо-".

а де твій аватар? :)