Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Кохана

Кохана LuBimaya

о_О
    у Вас сесія??? ;)

2. Templar

Templar Дуже важлива персона

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Без тренера,самому проблематично освоїти...
    На практиці теж...
    Я колись освоїв лише три удари...в кадик,сонячне сплетіння і переносицю...
    Правда,небезпечно то....

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Вчора підвернула ногу. Було страшенно боляче, але ходити я могла. Потім у мене опухла кісточка.
    А зараз ще більше опухла і болить. :sad: Ходити можу, але коли наступаю - болить. Коли лежу - болить не сильно.

Що з нею робити? Воно саме пройде або треба звертатися до травмпункту? :sad:

• Подобається Подобається x 2
  5. Peri

Peri Well-Known Member

...хоча б заради власного спокою.

• Подобається Подобається x 1
  6. heart

heart New Member

скажіть чи є такі антидепресанти які продають без рецепту? будь ласка не радьте заспокійливих чи снодійних , перепробувала багато.мені ніщо не допомагає.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Валерянка.:sorry:
    На крайняк коньяк.:morning1:
    А шо....:sorry:

8. heart

heart New Member

валеріанку пробула не помагає..і це снодійне..безсоння в мене немає..
    о та якщо я щодня вживатиму коньяк - я не заперечую депресію може і забере..але я не настільки божевільна...

9. deva

deva Well-Known Member

можна спробувати звичайний корінь силера, а з також час від часу беру з БАДІВ "Грейпайн"

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

хочу пораду кваліфікованого спеціаліста, маю проблему з хребтом. Ходила до лікарів,Ю сказали, що якесь защемлення звязочного матеріалу. Що воно таке і від чого і як його позбутись? Тиждень мені кололи уколами, остра біль пройшла, вирівнялась, але відчуття ще неприємне, пече, ногу тягну. Сьогодні купила собі набор з живокосту-кульковий гель і мазь, буду ним пробувати знімати біль.

10. syavych

syavych копач

Думаю курс мануальної терапії не завадив би, але то треба консультуватись очно.

11. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Тут, однозначно, треба люблячого хлопа. Й депресію як рукою зніме...

12. deva

deva Well-Known Member

думаю пройти голкотерапію, а також якось прогрівають якимось спеціальними сигаретами з полину, чи щось такого. Буду шукати спеціалістів, радитись

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

прокинулася з т-рою і дикою ломотою в костях. а найближчу добу тре просидіти за компом. Що б такого шкідливого випити, щоб перестало ломити? не можу нині дозволити собі відлежатися :sad:
    Є якийсь порошок з німесулідом, купила, як в Дарці зуб болів. Може допомогти? ще здається аспірин завалявся в хаті...

• Подобається Подобається x 1
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мої кузинка-дохтір радить пити лишень аспірину і ніяких інших лікарств, бо воно найменш шкідливе для організму.

А он у мене таке запитання щодо травлення. Коли я їм зелений салат то потім він мені дуже довго відбивається. З’їла я нині обід в 1-шій, зараз вже 10-та а воно ще відбивається. Я вже і чай теплий пила і ніби води досить випила після обіду і вечеряла лишень салаткою з огірків. І то не перший раз що власне зелений салат мені так ніби залягає в шлунку. Парадокс, однако.

15. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

таких в нашій країні немає, і дуже добре, бо це серйозні ліки, які потрібно грамотно призначати, а ще грамотніше відміняти. Якщо призначити собі самій, то потім можуть бути такі проблеми, що депресія видасться легкою неприємністю. Краще звернутись до хорошого психіатра. Колись довелось самій звернутися за порадою, психіатр вислухала (приймала мене годину!) і сказала, що в моєму випадку антидепресанти не потрібні, а потрібен хороший психотерапевт. А моїй знайомій призначила антидепресанти, бо їй це було потрібно. Всі ми різні і потребуємо різного лікування, те, що добре для одного, не допомагає іншому, а для декого взагалі шкідливе.
    поради щодо психіатра тут http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=62523
    див. допис #4

16. yulyacik

yulyacik New Member

У мене цитомегаловірус в шийці матки. неможу знайти припаратів які прописав лікар. Може ви щось знаєте? Дякую!

17. hunter

hunter мандрівник

маю питання, після того як вирізали апендикс, скільки часу не можна:
    1 мінералки/квасу (рідини з бульками)
    2 смаженої їжі
    3 швидкої їжі (хотдоги і т д)
    4 солодкого, шоколаду
    5 алкоголю
    а шо там ше не можна? (з їсти-пити)

і основне питання - за скільки часу можна вже в гори ходити...?

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ромку, не баламуться народ. Алкоголь = поглиблена депресія. Секс, то це вже інше діло.

А чи лічисі хлопський клімакс?

19. Peri

Peri Well-Known Member

Чи є в нас спеціалісти - травматологи,чи спортсмени?Чоловік поспішав допомогти і щось сталося з ногою:cry:Каже =- було таке враження,що щось в нозі(в районі литки)натягнулося і порвалося...Болить в районі литки(зі середини),а коли пробує йти,ще й віддає.Біль розповсюджується знизу догори.Щоб то таке сталося?Швидку не хоче...:sad:
    Прошу порадити якщо хтось в тому розуміється.

20. ok2008

ok2008 Member

Скажіть будь ласка, чи можна позбутися гуль на великих пальцях ніг,
    Якщо можна, то як.

а де твій аватар? :)