Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Потрібне міцне безпечне заспокійлеве. Порадьте щось.

Перезавантажити сторінку Потрібне міцне безпечне заспокійлеве. Порадьте щось.

Бажано на травах,щоб розслабляло,як алкоголь,але без побічних ефектів.
    Пробував валеріяну,пустирник,мікстуру Кватера,вже не діють,потрібно щось сильніше.

Останнє редагування модератором: 25 лис 2010
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

спробуйте "НОТТА" від Бітнер. Гомеопатичне. Навіть дітям можна, і вагітним, і заспокоює добре. Я вживала, як вагітна була.

• Подобається Подобається x 1
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Така ситуація. Позавчора відкачував свого батька. Зателефонувала мама і сказала, що йому погано. Випив пів-пляшки пива "Біла ніч". Відразу по тілу висипи пішли і втратив свідомість. Після цього втрачав свідомість ще разів 7 (щоразу, як намагався встати). Тиск упав до 90/60. Обличчя і руки позеленіли... До цього, раніше (кілька місяців тому чи ще раніш) вже була алегрічна реакція на пиво (здається двічі таке було) у вигляді висипів по всьому тілу, але без інших симптомів, як цього разу. Випити полюбляє, але божиться, що до пива нічого не вживав, та й я бачу коли він пив, а коли ні.
    Питання в тому, яка причина такої реакції організму???

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ниє, кістки ломить і умліває ліва рука. Лишень ліва. Просто до неможливості. Це к дождю?
    Думаєте це артрит чи що інше? Правда артрит то ніби в суглобах а мене власне сама рука від гори до низу.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

артрит не думаю.
    я б на хребет звернув увагу.

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

може таке пиво?

• Подобається Подобається x 2
  6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та, кажись, від різних видів пива було. Та й це, останнє, пиво я спеціально на собі продіагностував. Допив усе і ніого. Абсолютно нічого.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

кардіологу покажися :)

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а він на мінє пасмотріт, а я на ніго моргну разок.
    Скажу чоловіку щоб мені якогось молоденького знайшов. Дякую!

• Подобається Подобається x 2
  9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дякую забагато - то один з симптомів
    чим ви там з ним займатися будете - то ваша справа, але краще не відкладати того заняття в довгу шухляду

10. vov66

vov66 Well-Known Member

Напевно, протяг. Натріть спиртом.

11. fluently

fluently New Member

у мене також схоже буває з лівою рукою. Завжди від нервів!:sad:
    тут ще хтось казав про хребет. Думаю, таке також можливе.

А я от що хотіла спитати:лубриканти(гелі для інтиму) зменшують дію оральних конт рацептивів???:blush: мо хто зна?

12. Vidok

Vidok Active Member

Куди йти лікувати зір? У мене короткозорість, в Донецьку я проходив терапію і зір відновлювався маже до 100% але цю терапію треба робити 2 рази на рік. В Донецьк їхати я не можу. Можливо тут мені запропонують таку ж саму терапію чи щось краще.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Їдьте в Одесу в клініку Філатова.

14. orbit

orbit New Member

Нещодавно зрозумів що в мене щось вроді хронічної депресії, але в ПНД іти страшно, порадьте будь ласка хорошого психіатра, бажано приватного.

15. Matrechka

Matrechka New Member

Перевезення хворих

Доброго дня! Терміново, підскажіть, будь-ласка, як можна перевести неходячого хворого на діагностику і назад?! У "Богдані" всі машини зайняті. Процедура призначена на 15.30.

16. Varvar

Varvar Well-Known Member

Інтернет каже, що

17. Matrechka

Matrechka New Member

Щиро дякую!
    В них машини розписані на сьогодні:sad:

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Всім дякую, замовили перевезення на вул. Київській, швидку.

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ні. То одне до другого не має ніякого стосунку.

19. Vidok

Vidok Active Member

Та ні мене цікавить саме Львів. Якщо вже й їхати то в Донецьк, там хоча б я знаю на що сподіватися.

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

не підкажете якусь знижку з анатомії людини, щоб детально описувалось про мязи, нервові кінцівки і де вони знаходяться

а де твій аватар? :)