Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

:)Все правильно, тільки біль виникає не при натискуванні, а при різкому відпусканні.

---------- Додано в 07:56 ---------- Попередній допис був написаний в 07:53 ----------

Ну тут перш за все треба провести повне обстеження і хорошого психіатра,що володіє гіпнозом.

Останнє редагування: 15 жов 2010
    • Подобається Подобається x 1
  2. nastinka

nastinka відсутня

у нас психіатри тільки на теблетки садять, по суті потім людям ще шірше і тоді вони їх роками лікують, це не вихід, нема часу на це...лікарів нема також добрих.все лише бізнесові люди.які на чудому здоров*ї заробляють

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чоловікові вирвали зуб і сказали, що 2 дні не можна їсти, лише пити. Але він забув спитати що можна пити. Поки що п'є тільки воду. А можна каву?

4. deva

deva Well-Known Member

звичайно можна, тільки не можна пити гарячого, бо може бути кровотеча

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

я думаю, що краще до психоаналітика сходити, чи психолога і розібратись в проблемі з ними, а не до психіатра, бо вони точно тільки таблетками всякими напхають, що потім і від них треба буде відходити і лікуватись.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ох..............рррррррррррр...:ireful1:.....наслідки "лікування" у 8-му відді на Кульпарківській ми розгрібаєм донині....
    Віддавали туди....буйну...агресивну,але жваву,рухливу дитину,яка усвідомлювала,хто вона і де....
    Надіялись на поміч...
    Забирали напіврослину.
    Вона не впізнавала мами і тата,ходила з великим трудом.
    Всю в синцях і залякану до краю....

психіатри...їті...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви доктору не казали,щоб він сам попробував 2 дні не їсти, то може б дурноє не казав. Не можна їсти 3-4 години. А горячого до кінця дня щоб не було кровотечі.

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Так Ви неуважно прочитали;)- я написав-до ХОРОШОГО психіатра. На рахунок психологів-я в своєму житті ще не бачив психологів, таких як ото вони існують на Заході .А ті психологи що в школі працюють психологами їм самим треба психологів.:)

• Подобається Подобається x 5
  7. deva

deva Well-Known Member

Прошу вибачення. Але де знайти тих хороших психіатрів, щоб зразу не пічкали таблетками?

8. Romko

Я теж "Курочку Рябу" читав....:sorry:
    І навіть "Колобка"...:sad:

• Подобається Подобається x 2
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Невже хороші психіатри тільки в казках? Страшно жити. Інтересно, що б на це сказав Степанич?

10. Romko

Я йому про то казав не раз,а мноґомноґомноґомноґо раз.:preved:

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він що на те казав?

12. Romko

Нагадаю....

як резюме,процитую Левандівку

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не буду таким категоричним як Степанич. Я наприклад Вам вірю.Тому що стикався з подібним. Мому батькові горе-медики виставили смертельний діагноз-рак простати.Нам порекомендували банальну кастрацію(така схема лікування дійсно є),ми її зробили, потім 3 роки кололи дуже дорогі ліки. Саме основне,що аналіз після операції впав на 40 одиниць-таке буває рідко,і ось уже 4 роки після операції ПСА нижче норми в 100 раз. Здавалося б треба б радіти. Але мене тепер мучить сумління, чи був там той рак. Чи це просто було все вигадано ради нещасних 100 доларів за банальну кастрацію.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я вчора слухала своє улюблене шоу на єврейському радіо і там виступав дохтір і сказав що якщо у вас щось не вдається, але ви цього дуже прагнете то вас зупиняє ваша підсвідомість. Щоб переступити через цей бар’єр необхідно звернутись до лікаря який вміє працювати з підсвідомістю.
    Можете мені пояснити що то за лікар і як онто з тою підсвідомістю працюється? Ми говоримо про що? Про гіпноз?

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

Власне те і було. В нас рак простати лікують радіо-хвилями. В залежності на якій стадії.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

КАК УСТАНОВИТЬ ИНСУЛЬТ?
    Запомнив эту несложную информацию, можно спасти жизнь людям.

16. Filosof

Filosof Well-Known Member

А хтось мені може відповісти: у мене підскочив рівень цукру у крові (судячи з симптомів), можно з цим щось зробити, без лікаря? Може порадите якийсь народний засіб.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви здавали аналізи?

18. Filosof

Не здавала.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

А по чому судите, що у Вас піднявся цукор? Відчувати може людина у котрої є діабет. Вона вже сама знає свої симптоми,коли підвищується рівень цукру в крові.

• Подобається Подобається x 2
  20. Filosof

Втома, сухість у роті та сильна спрага.

а де твій аватар? :)