Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й шо?

Тю, на таке увагу звертати.
    А в коліні не хрустить при згині?

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Артроз суставу-не лічиться.Для покращення фізпроцедури.

3. Templar

Templar Дуже важлива персона

вот в мене така біда, вихожу на вулицю і очі починають сльозитись, а при вітрі то вопше...
    Шо з тим робити?

4. deva

deva Well-Known Member

не завжди краще фізпроцедури, в деяких випадках-протипоказ, може утворитись отьок. Краще 10 раз зробити огляд, знімки, послухати різні думки і тоді вирішувати, А то знаю такі випадки після гріття суглобів люди мали і мають дуже великі проблеми.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

сходити до окуліста спочатку, може бути початок коньюктивіту,алергія, а може ще щось, а може просто треба покапати звичайні очні каплі Візін, вони є різних видів. Краще консультація лікаря.

5. Templar

Templar Дуже важлива персона

так і зроблю, дякую...
    Надіюсь то не від покатушок у шоломі без візору....

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

О! А від чого ж? Від покатушок на ходу, на вітрі - очі сохнуть. Тому організм виділяє сльози у підвищеній кількості, щоб рятувати зір. Тепер виробився умовний рефлекс - вітер, холод - ідуть сльози. Ніяких крапель не потрібно - просто походити в захисних окулярах з місяць. Пройде, якщо немає пошкодження рогівки пилом та всякими мухами, які б"ють по незахищених очах на мотоциклі.

• Подобається Подобається x 1
  7. В дитинстві (3-4 роки було) хворіла золотухою. Шкіра за вухами була дуже полущена, мочки наче відрізані від голови. Потім поступово пройшло, але досі є шрамики і полущена шкіра. Чи може бути таке, що золотуха розпочнеться знову? Правда, що її не буде, коли носиш золоті сережки?

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Золотуха" - це народна назва. Це алергічне захворювання ("ексудативний діатез"), або поверхневий туберкульоз шкіри. Сережки ніяк при цьому не допомагають.

9. nastinka

nastinka відсутня

Отаке питання:
    в мене в друга ситуація, терпнуть ноги, почергово по декілька разів на день, він може йти і тіт затерпла нога якась 5 хвилин і перейшло, при цьому мун не відчуває ноги.
    Що то може бути, і де треба звертатись?
    і у мене така ситуація: 3 день болить живіт, я не їм нічого жирного смаженого і всякого такого але різне буває, але позавчора ввечері мене почав боліти шлунок, я випила мезим з надією, що допоможе, але коли стала зранку просто не змогла розігнутись від болю. в аптеці купила смекту, мені зразу стало легше на шлунок, але нижче важкість, а коли надавлювати на живіт все колить, і з правої сторони також. То може бути апендицит?? і що мені робити з тим? завтра звичайно йду до лікара. але можливо отримаю тут пораду швидше.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дівчата! Питання.
    У внука на лиці і грудях з"явились дві червоні плями ф1см з цяточкою всередині, як від укусу комахи. Не проходить вже чотири дні. Дільничий помічник смерті сказав, що то дерматит.
    Підкажіть щось...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба лягти рівно на спину. І нехай мама чи брат натисне трьома пальцями трохи нижче між пупком і тою бедровою кісткою, яка вистає, з правої сторони тіла. Якщо буде різка і дуууууже велика біль, то апендицит.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І різко відпУстить. Якщо буде різка і дуууууже велика біль, то апендицит.
    Нічо, що я зі своїми копійками?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Точно точно. Вже собі пригадала, що лікар саме так і робив. Правда, мене так заболіло, що здавалось, що його пальці - то ніж, який мене пронизив і залишився всередині!

14. Peri

Peri Well-Known Member

Найкраще було б до лікаря...хорошого.Проконсультуйтесь у дерматолога.
    Укуси комах у дітей інколи так тримаються.
    Все має бути добре:)

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Може бути апендицит, з тим негайно ("до ранку" не чекати) до лікаря. А можуть бути глисти (наприклад, аскариди тощо). Або гострий коліт (запалення кишківника). І з тим - негайно до лікаря.

16. nastinka

nastinka відсутня

я сама живу наразі.
    загалом тіко недавно аналізи на то діло здавала. я дуже різко до такого діла ставлюсь. аналізи нічого не показали...і ця біль була як у апендицита. тобто 1 день були болі в шлінку потім на весь живіт, а потім опустились у праву сторону, а тепер легко поболює. але вже їду сьогодні до лікара. ну його на.

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

а йому що робить?

17. GeFesT

GeFesT New Member

Доброго дня.
    в мене є питання пов'язане зі шкірою.
    свербіж в області спини і ніг (вище колін).
    легкі поколювання в області шиї. висипів немає.
    що це може бути?

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

До невропатолога- мануального, це запросто можуть бути проблеми з хребтом.

19. nastinka

nastinka відсутня

до речі хочу випитати щось у вас, бо лікарі до яких звертались, тільки підсажують на транквілізатори.
    У людини така ситуація, перебуває у постійному цілодобовому стресі, за щось переживає та нервується, заспокоїтись не може і її від того трусить, від цього поганий сон, головна біль, болі в кишечнику та шлунку, впадання в образу з одного слова, я розумію, що це психіатрія, +людина мала мікроінфаркт здається чи інсульт. але пережила більш менш здорово. транквілізатори які прописували, стан робив ще усугубляючим, і ще більше ставало трусити і подразнення на світ ставало дуже поганим.
    що ви можете порадити? як лікуватись? що можна робити, без тих транквілізаторів і всяких "наркотиків" таблеток..?
    дякую за увагу.

20. lybalyba

lybalyba New Member

у мене є питання по дерматології, у мене на підборідді завжди вискакують великі підшкірні прищі які навіть не можна видушити, і коли один сходить зразу появляється інший трошки збоку,скажіть від чого це і як з цим боротися

а де твій аватар? :)