Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Коли була та страшна спека,малому руки сонце напекло(в області плеча) от там почала лізти шкіра,потім малий там начесав і все в прищах дрібних,як алергія сильна. лікарка мазюку призначила,казала то від опіку. То на сонце (опік) дерматит??? Чи шо???

2. marianast

marianast Well-Known Member

Купила настоянку полину, написано приймати по 15-20крапель тричі на день, але не вказано скільки має тривати курс лікування? Знаю, що зловживати полином не можна, він токсичний. Порадьте як і скільки приймати дорослому чоловікові?

3. majolika

majolika Well-Known Member

не впевнена, чи в цю гілку, але все ж - хто знає дієвий і перевірений на собі чи своїх родичах-знайомих народний метод лікування відкладення солей (подагри) у дорослої людини.
    Буду дуже вдячна :)

4. Marcipanthik

Marcipanthik Member

Скажіть будь ласка чи хтось користувався зубними пастами медичної лабораторії ім. Богомольця "Імідж", і чи взагалі можна довіряти їхнім товарам:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  5. Пігментна дегенерація сітківки

Дуже хотіла би почути про цю хворобу, може у когось таке було і знаєте, як з тим боротись.. Чи є якась надія на те, що з таким вироком можна ще довго бачити? Поділіться, будь ласка, я буду дуже вдячна

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

http://www.tovarish.com.ua/rus/print/SKORAYa_PO5454.html

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Я сам лікар і купую їхню продукцію.Її зазвичай продають човники.Багато де чим користувався і залишився задоволеним.А про зубні пасти знаю те,що їх потрібно використовувати в залежності від Ваших проблем з зубами,чи слизовими оболонками.І ще однією і тією пастою потрібно користуватись тільки у випадку конкретних проблем,а якщо їх немає то потрібно пасти купляти і зазвичай брати треба пасти відомих виробників."Імідж" фірма невідома але провірена
    http://best4you.net.ua/meitan/catalog.php?scategory=28

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Нам на роботу, в клініку їх продукцію поставляє представник. Досить непогані їх засоби для шкіри, волосся і пасти в тому числі. Особисто я перевіряла масажні масла і кавово-перцевий спрей від целюліту. Ефект в пацієнтів хороший.

8. FatalDream

FatalDream New Member

Доброго дня. В мене проблема із гемоглобіном. Робила аналізи у травні, то становив: 103г/л. Потім На початку серпня - 99г/л.Я взялася покращувати раціон, почала пити гранатові соки. А ось сьогодні здала - 86 г/л! Що може бути причиною спаду, адже з рештою аналізів все нормально. До якого лікаря можна звернутися з таким питанням?

9. Максим

Максим Well-Known Member

До терапевта і/або до гематолога. Можна відразу до гематолога.

• Подобається Подобається x 2
  10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

;)

11. FatalDream

FatalDream New Member

Та як коли, адже гранати зараз тяжче знайти.

Дякую, мабуть з понеділка піду до гематолога. :sorry:

12. Максим

Максим Well-Known Member

13. FatalDream

FatalDream New Member

Ем. Ще таке запитання:
    Мені два тижні ставили крапельниці з Л-лізином і кололи тіоцетам, церукал в звязку з тепловим ударом. ШОЕ перед лікуванням становив 45 і гемоглобін - 99.
    Зараз я перейшла на таблетки Луцетам. Здала вчора аналізи (ШОЕ - 28 і гем - 86). Може так на гемоглобін повпливали внутривенні вколювання. І чи варто високим ШОЕ затривожитися?

14. Максим

Максим Well-Known Member

Це все питання не для форумів, але для Вашого лікаря. ШОЕ - неспецифічний показник, його підвищення - звичайна річ при анемії.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

немає гранатових соків...

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Ой. Відповідь вже була.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Якщо самопочуття нормальне, то краще не заліковуватися...(моя думка)
    Хоч я не сти кався з низьким гемоглобіном...В межах сотні вроді би нормально. Стиль життя теж може роль грати....

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це, на жаль, помилка. Треба вияснити причину, чому гемоглобін падає. Причому негайно. Причин може бути багато, в тому числі й такі, що можуть потребувати енергійного лікування. Починаючи з виразки шлунку, яка кровоточить, і закінчуючи проблемами крові або інфекційною хворобою.
    В усякому разі, і цього разу - чим швидше буде виявлено причину, тим кращим буде результат лікування і менша його вартість.

• Подобається Подобається x 3
  17. Lytik

Lytik New Member

Народ, я незнаю, що робити, ПІДКАЖІТЬ!!!!!!!!!!!!!!!

Забула дома розчин для контактних лінз, тепер не знаю чи можна їх покласти в кип'ячену воду, чи їм щось станеться? Чи можна їх покласти на ніч в салфетку?!
    терміново чекаю відповіді !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Наперед дякую )))))))))

18. nastinka

nastinka відсутня

сталась така ситуація у мами.
    у неї загалом проблеми з судинами.
    велика проблема з ногою. вона може на неї ставати, але вона гуде як колонка при великій гучності.нічого не допомагає, так триває уже 2 дні. а перед тим день, у неї була велика температура і слабість, можливо це було отруєння, але нічого не було. це ниття ноги вже мазали кремом, порадьте хоть щось! може це бути тромб? чи якесь защемлення? що робити у такій ситуації????
    .лікар до якого ми ходили говорить англ. і мабуть не чітко зрозумів маму прописавши їй знеболююче воно не допомагає, мазь "вольтарен" нема поняття проти чого та мазь. не допомагає..
    лікарів тих, що можуть нас тут зрозуміти нема..тому життєво необхідна ваша допомога.
    дякую.

19. Vautrin

Vautrin New Member

Львівський лікувально-діагностичний кардіологічний центр

Львівський лікувально-діагностичний кардіологічний центр: Чи можна зробити там кардіо-діагностику без скерування ?

Останнє редагування модератором: 1 вер 2010
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не лікар, тому точно не знаю. Але описана ситуація дуже схожа на проблему, яка виникла в мого діда. Ще в нього був дуже високий рівень цукру. Йому вирізали судину з ноги. Це рутинова процедура. Нехай хтось толковіший детальніше пояснить, бо я навіть не знаю як це правильно називається медичними термінами.

а де твій аватар? :)