Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. thinkers

thinkers Well-Known Member

по медичному то атерома, вирізається за 300 грн будь-яким хірургом-інтерном.

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Терміново!!Скажіть чим вивести лишай?.От вже дурепа, підібрала котеня,а воно виявилось лишайним...тепер і я така:cry:

3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Іра, а який саме у тебе лишай.
    І чи ти впевнена, що то від кошеняти?

4. Alias

впевнена:)бо в кицьки теж бачила.а лишай рожевий не стригучий

5. Peri

Peri Well-Known Member

Alias,без пеніки:)перевірений безліч раз,дієвий спосіб---

Береться чиста,суха тарілка(плитка).З шматка газети скручується типу конус-пакет(обов*язково газета звичайна).Цей конус ставиться на тарілку і підпалюється вершок.Коли газета догорить,на тарілці(під залишками газети і попелу)утворюється щось типу смоли:)).Ось цією **смолою**змазується лишай,захоплюючи трохи більше від контуру.Все потрібно робити швидко але дуже обережно,щоб не виникло пожежі.Ну і ця **смола**горяча і пече,тож потрібно,з одної сторпони,швидко її намастити щоб не застигла,а з іншої - бути обережним щоб не попектись(повторюю,вона дуже гаряча).

Іринко,все у тебе вийде і лишай пропаде дуже швидко!:)

якщо щось не зрозуміло,запитуй.

• Подобається Подобається x 1
  6. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Я чого питаю, був у мене так званий рожевий лишай або лишай Жибера, то він не заразний, а на фоні ослабленого імунітету. То він не лікується в принципі, окрім загальної підтримки організму, а сам по собі проходить за місяць-півтора.

7. Alias

я точно знаю, що від кішки, воно в мене вже більше місяця:sad:

цим я теж вже пробувала..не допомогло:sad:допомогло кішці:))

Ще казалт мазати тридермом поперемінно з маслом чорного тмину.Тільки такого масла ніде немає...

8. Oxid

Oxid Well-Known Member

При лікуванні подібними мазями тварин часто з"являється стійка бактеріальна або грибкова мікрофлора... Було б добре взяти зішріб, що саме викликало лишай, і на чутливість до збудника.. Лишаї - вони різні бувають:)

9. Alias

Ніхто не збирається мазати тварину такими мазями.Мове йде про мене:)
    Я в курсі:)

10. Peri

Peri Well-Known Member

шкода...:sad:

а скільки раз намазувала?

11. Alias

Скільки-не скажу, але не один і не два-точно.Ще радили оту смолу розвести трохи спиртом і протирати..теж немає результату.
    У мене 29 випуск і я не можу сукню взягнути коротеньку і відкриту,бо їх видно:sad:(

12. Peri

Peri Well-Known Member

:sad::cry:

...неодноразово спостерігаля як цей засіб допомагав...мазали декілька раз і лишаї якось непомітно щезали...
    ...ну але,немає панацеї для усіх...

а на рахунок
    то ти сама по собі дуже гарно виглядаєш,ніхто і не зверне уваги на ці л...
    ,але таки думаю,що ніхто і не зверне увагу,бо будуть бачити перед собою чарівну і милу дівчину,до того ж цікаву у спілкуванні.:)

13. Alias

Дякую:)На руках вже майже непомітно, а от на нозі як 25 коп і до того ж добре видно

14. Peri

Peri Well-Known Member

15. Alias

:)) :)) :))

16. kawtanka

kawtanka New Member

яблучним оцтом не пробували? я донечці так вивела, теж нічого не допомагало. оцет правда, був домашнього приготування, але можна попробувати і магазинним. удачі!
    і ще згадала! натирала сигаретним попелом, допомагало вже мені

17. Alias

Оцтом пробувала, тільки щось потім стала мазати мазюкою аптечною.Треба буде відновити.Дякую:)

18. kryvulia

kryvulia Member

Мій малий теж колись того добра набрався від кошенятка, то ми довго і нудно мазали спаленими газетами і народними методами, але ніц не дало. Пішли в шкірдиспансер, йому брали скребок, шось там визначали, назначили мастити мазі, ще шось пам"ятаю пити (таблетки десь днів на 5 ніби) і воно пройшло, причому досить за короткий час. Так шо може варто до дерматолога?

• Подобається Подобається x 2
  19. Alias

Мабуть варто таки до дерматолога.Ось захист відбуду і тоді можна вже собою зайнятись.

20. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

Є ще такий первірений спосіб: купляєте у аптеці чемеричну воду. Після душу ( до речі, використовувати гелі- рідкі мила в цей період неможна. Бажано на ці місця використовувати звичайне коричневе господарське мило), берете шматочок бинту чи марлі, змочуєте його у чемеричній воді і протираєте лишай (бажано викоистовувати саме їх, а не ватку, оскільки потребується шершава поверхня). Двічі в день такої процедури і за кілька днів він минеться ( якщо це рожевий звичайний лишай). До речі, котів лікують від нього іншим способом- спецальною мазючкою, виписаною ветеринаром і двома уколами з певним інтервалом у кілька днів ( нещодавно коліжанка так свого улюбленця лікувала)

а де твій аватар? :)