Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

В ПС, если хотите...

2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Про зуби через інтернет Вам ніхто точно не скаже ;).

Може варто отримати ще одну консультацію? У іншого лікаря. Бо бувають варіанти, коли пропонують спочатку надрізати десну, щоб зуб вивільнити. Навіть можна сказати "вирізати" зуб у десні :) (мені так робили свого часу). І тільки якщо продовжуватиме турбувати, тоді видаляти.
    Після такої операції на десні достатньо місцевих обробок антисептиками.

• Подобається Подобається x 1
  3. Добрий вечір! У моєї доні 5 р. по всьому правому боці (ручка, грудна клітка, сідниці, бедра, стегно) дуже чітко видно венозну сітку. З лівого боку такого немає. Чи це має насторожувати? Чи мине з віком? Чи невідкладно бігти до лікаря і до котрого? Помітили з рік тому, до того було видно лише на грудній клітці. Наперед дякую за відповіді.

4. syavych

syavych копач

видно весь час чи переважно проявляється коли дитина плаче/змерзла?

5. Видно весь час, не випинає, просто Є.

6. Chelovechki

Chelovechki Member

На Сихові приватний мед центр є. Там і аналізи здати можна і одразу лікування припишуть. Ось їх сайт з адресами

7. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

болять вуха.якась пульсуюча і ріжуча біль, трохи їаклало вуха. очевидно що отит. час від часу стріляє в одному вусі, і є таке булькання ніби вода є в вухах. коли натискаю то трохи є неприємних відчуттів, але різко не болить. вуха не червоні і виділень немає. в одному вусі шумить. уже тиждень простуда, практично пройшла, лише трохи нежить ще є, і тут раптово вуха...всю ніч не спала. порадьте щось!
    а , найважливіше - вагітність 14 тижнів

8. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

вам треба терміново лдо лікара , більшість ліків що виписують при отіті мають місцеву дію ,я отіпакс капала на 20 тижні вагітності , дитині то нічим не загрожує якщо не доведете до температури 39

• Подобається Подобається x 2
  9. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Обов"язково сходіть до отоларинголога. Є також один мій допис про лікування катарального отиту - надрукуйте, покажіть лікарю, якщо схвалить - використовуйте. Метод не шкідливий взагалі і ефективний. А може я зараз сам вам знайду...

Ось цей допис:

http://www.forum.lvivport.com/showpost.php?p=604495&postcount=3043

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А може ще для мене знайдете,точніше для мого малого.Гнійні соплі дістали,А лори в нас,пишу так....

12. poetka

Хтось,щось чув про ліки - бронховаксон.

13. onelya

onelya New Member

Бачила недавно рекламу нового препарату Атоксіл називається, а скажіть чим він добрий, і чи кращий від уже відомого ентеросгелю.

14. Peri

Peri Well-Known Member

Вибачте якщо не в цю тему.

Будь ласка,де у Львові найдешевші аптеки,гуртівні ліків?
    Потрібен *Альфарекин*,на довгий курс лікування.
    Чи є якісь довідкові аптечні по Україні?

Дякую.

15. Provincial

Provincial Well-Known Member

Є довідкова по Україні (платна з мобільного-скільки вартує не знаю-ніколи не користувався) і довідкова по київських аптеках (безкоштовно з київських телефонів ,але додзвонитись..)

16. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Бадм. Оптіма , Фалбі- оптовики
    Фарматон- найде те чого нема у оптовиків :)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Фігово мені,друзі. Вельми і вельми фігово. Про душу не буду: там перманентно фігово. Спазми в грудях теж не припиняються. Але,от пару днів - дикий головний біль. І горить там. Було б налічіє мозґів - сплавились б нараз. І тиск. Вчора був 150/130...нині 120/110... І болит... Може хто врік?

18. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ромко, так то душевний біль шукає вихід через тіло :sad:. а з самим тілом, може все й гаразд.

Треба лікувати джерело болю... До доброго психотерапевта Вам треба...

19. Natalia H

Natalia H Member

Може вже десь таке питали, то скеруйте будь-ласка, шукала - не знайшла. Маю певно защемлення нерва чи навіть зміщення міжхребцевого диска, чи як воно там ще називається - рухати головою і руками вдається тяжко. В певному місці біля хребта пече вогнем. Порадьте, що маю робити, до кого звернутись - травмпункт, рентген, чи якийсь лікар може є на то?

20. poetka

Є на Сихові в дитячій поліклініці масажист,він же костоправ і мануальщик,звати Олександр,подзвоніть в реєстратуру....Може допоможе.

а де твій аватар? :)