Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. stefcjo

stefcjo Member

маю дилему.
    в мого батька плоскостопість.
    йому то створює певний дискомфорт і хтів би то полегшити.
    є два варіанти: устилки для взуття та ортози
    про наявність останніх розповів колега Ярко, в якого такі штуки будуть ніби робити. то як хтось мав з тим справу?

людиська ну що ніхто не стикався з цією темою?

Останнє редагування модератором: 4 чер 2009
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Висилала ці встельки своїй братовій, каже що допомагають, значно зручніше взуття ніж без них.:)

3. stefcjo

stefcjo Member

ортози

дякую за рекомендацію.
    а яка ціна питання?
    бо я чув що ті ортози дорогущі... :sad:

4. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ціни різні, потім постараюсь дати сайти каталогів, самі подивитесь:)

5. stefcjo

stefcjo Member

дякую.
    наразі маю два лінки:
    америка - http://www.globusortho.com
    україна - http://innovo.lviv.ua/
    p.s. судячи з фотки на останньому, яка взята з того лінку, що перший, методика буде та сама, але питання ціни ще не зясовував.

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені лікар зробив спеціальні встилки і казав деякий час ходити лише в кросівках. Потім можна буде в іншому взутті але на завжди забути про шльопанці. В мене була проблема з так званими шипами в п*ятках. Ну і щоб корегувати цю проблему на майбутнє то зробив встилки. Вони мене коштували $650 долларів.

Кажу що вони того вартують. Я була собі купила за 40 долларів стандартні, то викинула через кілька днів. А ось ці спец по-моїй нозі, то проходила пів року і забула за проблеми з шипами чи тим що не можу довго ходити. Аж чоловік дивувався коли ми пішли в невеличкий похід.

7. stefcjo

stefcjo Member

сила.
    але ж 650 доларів це ж багацько.
    хоча що цінніше за здоров'я.
    а робили їх у Львові чи де?

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Зайдіть сюди www.FootSmart.com в footsupports/insoles
    Якщо до лікаря звертатись, то так і коштує але то того варте.
    В мого чоловіка боліли п'ятки, ноги, спина купив собі встельки під п'ятки і вже роки має спокій.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це дуже багато. Мій чоловік як вчув що він має жінці за таке задоволення заплатити малом інфаркта не дістав. :pardon: Але було пізно.
    Робила в Нью Йорку.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ото я колись писав,про деякі маленькі проблєми..
    Вже тут,в Польщі побадався докладніше,завели мене на телєвізор(чи як тото називаєцця...:scratch_one-s_head:).Всьо в нормі...
    В суботу витягнули з мене 10 кубів крові на аналізи..чекаю,хоч впевнений,що і там всьо в нормі буде...
    Здоровий.як воґер..
    А,як боліло.так і болить...
    часом по півдоби не відпускає...:sorry:
    І будь мудрим..:dntknw:

11. Зануда

Зануда така зануда

Психосоматичні болі часте явище при перманентній стресовій ситуації. Мозок через больові відчуття тіла намагається сказати, що хоче відпочинку. Сон, спокій і все таке...

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Хоште вам шось повім? Ніц вам аналізи не покажут!
    Зануда добре сказала. То ся називає енкзаєті або атаки паніки. Воно проходить точно так само як і серцевий напад але лікується лише спокоєм.
    Мені тут виписали дуже добрі ліки які на то допомагають. І ми вислали ті ліки рідним в Тернопіль, бо там хлопчиско має то саме. І що думаєте дали дитині? А фіґу з маком. Бо українські лікарі мудріші.

Була зла... вже хотіла сідати на свого вальцика і шнурувати по-дну морському аби добре врізати тама тимо родичам. Я тут таке дороге лікарство. Таке добре. Воно мене так на ноги підняло, а вони...

• Подобається Подобається x 2
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А де го взяти...тотого спокою...:scratch_one-s_head:
    Спокійно буде,як мі загорнут в лАдний целофановий кульок...чорний...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  14. stefcjo

stefcjo Member

дякую.
    знову ж таки. збираю гроші.

та то не жінці, так шо мені легше :)
    але насправді дорого.
    маю вже три лінки до диспозиції.
    всім дякую за коменти.
    перше то піду до львівської кантори, там ніби наш хлопака що зі штатів приїхав, може не так дорого бере.

Останнє редагування модератором: 17 чер 2009
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дорогі дохтори. Допоможіть чим, окрім великої кількості антибіотиків, можна вилікувати Стафілокок, Стрептокок і ше дну заразу Prevotella Biviae. Знайшли в чоловіка.

А і ще, чи можливо що він мене заразить хоч одною з цих зараз?

16. Перелік аптечки для першої необхідної допомого?

Перелік аптечки туриста?

17. Daisy

Daisy Well-Known Member

В десятирічного хлопчика алопеція, зробилась лиса пляма см три, півтора місяця тому, тепер ще одна. В чорнобильській лікарні обкололи чимось лисинку і через місяць почав рости пушок. Лікар говорить, що волoсся в обколеному місці виросте але треба шукати причину, але він це не робить (навіть незнаю такого слова щоб його обізвати і це не було грубістю). Може хтось зустрічався з такою проблемою?:sad:

18. Cipko

Cipko ...

є питання стосовно донорства крові. скільки разів на рік можна здавати кров у центри донорства!
    за скільки відновлюється організм?
    і о не варто роюити до і після здачі крові?

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    Сірко! На позичанні очей - більше заробите! :))):))):)))

20. Cipko

Cipko ...

а хто тут заробляє?
    є потреба от і вирішив поцікавитись!

а де твій аватар? :)