Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

краще вирвати. Бо чому виростає кривий? він впирається у молочний і криво росте.
    воно не завжди так, але таке буває часто.

2. Оля

Оля Старожилка форуму

А як вирвати?????? Я боюсь доторкнутись і нікому не дам!!!!!!!! До стоматолога ж не поведу із-за такої фігні!!!! Скаже, що я чокнута мамаша!!!!!

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні не скаже що ви чокнута а навпаки адекватна і розумна. Я наприклад також не можу своїм дітям рвати зуби, мене просто від того нудить... але коли старий зуб заваджає росту нового його обовязково треба витягнути.
    Якщо ви не можете попросіть чоловіка або бабусю. Моя бабуся любить помучити тому з задоволенням вириває любі зуби.:))):tongue:

4. Varvar

Varvar Well-Known Member

згадую себе .... то мені давали сухарики гризти коли зуб хитався і все було ОК, правда тоді сухарики були дубовіші :)

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Знаю одну жінку, яка в 40 років повиривала всі зуби через нестерпний біль. Лікарі сказали. що це парадонтоз. Коли вже зубів не було, біль продовжувалась. Я порадив їй їсти жарену морську рибу, картоплю в мундирах та побільше часнику. Через день біль зчезла. Виникає питання. Хіба варто було виривати всі зуби? Біль - це сигнал внаслідок дії якогось подразника на місці патології. Тому перш ніж приймати рішення варто шукати причину, а не боротись з симптомами.

• Подобається Подобається x 1
  6. Daisy

Daisy Well-Known Member

А я водила і рвали, бо хотіла щоб в дитини були гарні зуби, а не криві.

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Добрий лікар буде шукати причини хвороби а не усуне наслідки медикаментами і будь здурів.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що рука не боліла....
    Де ж так можна вірити... Особливо зубні лікарі... вони все життя в певних межах розвиваються... тре добре шукати лікаря, коли шо нестандартне.

9. Максим

Максим Well-Known Member

Справа не в алергенності чи її відсутності.

Мед є джерелом спорів клостридії - збудника ботулізму. Для старших дітей і дорослих кількість збудника в меді є безпечною. Проте, в маленьких дітей організм не справляється навіть з такою малою кількістю бактерій, в результаті чого клостридія в організмі дитини живе і продукує ботуліновий токсин.

Ботуліновий токсин уражує нервову систему - виникають паралічі, без лікування хворий гине здебільшого від розладів і зупинки дихання.

Спори клостридій можуть міститися також в домашніх консервах, тому їх теж небажано давати дітям.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як вже хочеться дітям мед, давайте акацієвий, він НЕ кристалізується і є найменш небезпечний.

Останнє редагування: 11 тра 2009
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А шо дитина просить того меду? Так вже мала дитина сидить і плаче - дайте меду родзіце, бо до року не дожию?;) Дитина потерпить, а он родітєлі, то зовсім єнча розмова!:)

12. Varvar

Varvar Well-Known Member

З такою логікою можна далеко зайти, точніше недойти :)
    ... хоча на рахунок дитина-мед, дитина-їжа певно краще недо...., ніж пере... .

13. наснага

наснага New Member

Лікар невролог, дитячий невролог. Кандидат медичних наук. Спеціаліст з ультразвукової діагностики.:)
    Дам поради щодо своїх спеціалізацій. Допоможу зорієнтуватися в інших медичних питаннях.

14. Varvar

Varvar Well-Known Member

наснага
    Оце
    може бути "по лінії" неврології ? Що думаєте з цього приводу ...

15. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

Може бути - проблема в діафрагмі!?

16. Максим

Максим Well-Known Member

За умови, що все решта з Вами в порядку, рвотний рефлекс під час/відразу після навантаження може бути ознакою:
    1) надмірного фізичного навантаження;
    2) надто раптового припинення навантаження (наприклад, після бігу варто якийсь час походити, подихати, а не сідати чи лягати);
    3) прийому їжі перед фізичним навантаженням;
    4) надмірного накопичення води в організмі при одночасній втраті електролітів: надходження значної кількості води перед і під час тренування веде до зниження рівня електролітів, тому рекомендується контролювати кількість спожитої води, а ще краще - пити ізотонічний розчин (продаються в магазинах). В крайньому разі можна споживати в невеликих кількостях солені закуски: палички, чіпси тощо.

Варто звернутися до гастроентеролога, щоб виключити всі імовірні хворобливі причини цього явища.

17. Якщо нігті на ногах ростуть вгору, це можна якось виправити?

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тут є коментар.. :mocking:

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Духтори і знавці, а чим грозить заламування вен? Тобто у мене так вени не йдуть рівнонько а дуже часто заламуються. Це тому що власниця вен трохи чокнута чи воно з чимось пов*язано?

а де твій аватар? :)