Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А який вік дитини? Щодо пустушки, то привчати не потрібно. Не хоче то й не хоче. А от все інше - потребує уточнення.

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Перш за все скільки малій?Якщо вона занадто мала,щоб сказати,що її болить,то нехай ЛОР провірить вушка.
    А тепер на рахунок соски.Не дай Бог не привчайте малу до соски.Взагалі дитина повинна смоктати соску,якщо вона цього хоче і то тільки до року.Після року соска перетворюється в ортодонтичний апарат який деформує верхню щелепу.Результатом "заглушки","маминого спокою" так іще називають пустушку-деформація верхньої щелепи.яка називається прогнатія.Вилічити потім цю патологію дуже важко,прийдеться ходити декілька років з ортодонтичним аппаратом і це не завжди приводить до повного виліковування.Так що забудьте про соску.

• Подобається Подобається x 1
  3. Не лякайте. Я смоктала соску до 2 років і тьху-тьху, все нормально.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Повірте Ви дуже рідке виключення.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто сказав? (с)

6. aros

aros New Member

Підкажіть будь ласка клініку де можна видалити халазіон. Дякую.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

у Львові ЕСТЕЛЬ на Липинського. точно не памятаю фамілії - СТРАТІЙЧУК ОСТАП ТАРАСОВИЧ.
    також він приймає у певні дні на Симоненка 6 поверх поліклініки.
    я видаляла не так давно, у березні.

8. aros

aros New Member

Дуже дякую за допомогу.А скільки триває операція і скільки коштує?:)

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

в поліклініці- на власний розсуд даєте.
    в Естель- вам порахують, ціни не знаю.
    мені робили в поліклініці - хв 30., години 1-2 лежите в стаціонарі, з пов'язкою, далі або знімайте або ні - йдете додому, на наступний день - огляд.
    я зняла, і тому вдома щогодини капала око, 5 днів загалом капала.
    на роботу не вийдете днів 4 точно.

на сьогодні, маю під повікою шовчик чи як то сказати, тобто ранка зажила але нерівність маленька під пальцем відчувається.

а ви вже консультувалися? вам сказали що це саме халазіон?
    не знаю чи вас попереджали, та операція не дуже приємна, раджу випити заспокійливе, бо я так перенервувала, що навіть друге око так сіпалося, що закрити очка і відпочити не могла. і ще з лікарні нехай вас машиною заберуть.

10. aros

aros New Member

Дуже дякую:) Думаю я впораюсь з цією проблемкою.

11. papillon

papillon Active Member

Як лікують алергію закордоном?

В мене алергія на побутовий пил та пилок дерев, що квітуть ранньою весною. Вже три роки від цієї неприємної речі лікуюсь. У нас в Україні лікування полягає у прийманні (у вигляді уколів або драже) алергенів, реакція на які під час попереднього тесту виявилась найбільшою, з поступовим підвищенням дози - використовується ефект звикання та призвичаєння організму.
    А чи хтось знає, як лікують алергії закордоном? І яка там ситуація з алергетиками. Я десь чув, що в Україні у третини населення є якісь алергії о_О

12. Ультразвукова стоматологія

Не підкажете чи є у Львові стомат клініка, в якій можна зняти зубний камінь за допомогою ультразвуку?:pardon:

13. Varvar

Varvar Well-Known Member

тяжче підказати стомат клініку, де того не роблять ... навіть в "державних" лікарі покупували собі ті цяцьки ультразвукові, щоб бути в струї

14. дякую. просто серед знайомих чомусь ніхто не міг мені дати відповідь :)

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Погоджуюсь... з зубами то може воно і все в порядку але щось інше то явно... Я не смоктала соску бо мені не давали і від мене забирали але я смоктала власний палець дуже... дуже... дуже довго.

Відповідь на вашу проблему, новий водяний пилісос Томас Рота.:haha:
    Крім жартів допомагає боротись з алергенами.:pardon:

Я б вашу маму, та з її порадами:ireful1:. І лікар в вас до самої до душі.

Мед дитині категорично не можна до року часу!!!:sad:

Пустушку/соску/дурачок також не треба привчати. Якщо дитина випльовує значить не справа в тому що вона хоче просто щось посмоктати, аля смоктальний рефлекс аби себе заспокоїти. Це щось інше.
    Моя найменша не взяла соски в рот ніколи а ми і не переконували що то добре.

Останнє редагування модератором: 9 тра 2009
  16. Varvar

Varvar Well-Known Member

категорично ? не думаю, мед є досить алергенний, але якщо немає з цим проблем то чому не можна ....

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

а нас з Наташкою в дитинстві теж медом "годували "через пустишку, бо такі були вредні, що весь час кричали, поки соску в мед не вмочуть.:))Тільки тоді й замовкали.І нічо..все нормально.:)

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Не знайшла куди написати, тому вирішила сюди (модераторам вирішувати чи правильно чи ні)... В моєї малої хитається зуб, розкажіть будь-ласка як довго в ваших дітей хитались, як випадали (чи треба було рвати) і ті зуби викидати просто в смітник чи що з ними робити?????? Я в шоці!!!! Я дуже того боюсь! Вона тішиться, відкриває рот і кричить з радістю, що в неї зуб хитається, а я млію від такої новини!!!!!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

та випаде сам....... не хвилюйтеся. кажуть тре рвати, бо криві наступні вилізуть.... ну не знаю чи то правда, певно правда на 10%

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, наскільки я по собі памятаю, то в мене всі самі випадали і все одно криваки повиростали (чорнобиль, блін, тоді якраз був), але мене хвилює то, що той хтающийся зуб їй мішає їсти..... тому думаю, може помогти.....

а де твій аватар? :)