Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Донечка, 5 років. Вчора ввечері почала тягнути праву ніжку. Переспала ніч, зранку встала попісяти - знову тягне ніжку. Скаржиться, що коли ходить - поболює колінко. Хоча вдень усе було в нормі. Паралельно має нежить і несильний стоматит. Я всю ніч проревіла і дотепер реву...:cry::cry::cry: Порадьте щось, будь ласка...:cry::cry::cry:

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

До педіатра! І не тягніть.

• Подобається Подобається x 1
  3. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

260 28 85 - телефон в медичний центр ВЕРУС www.verus.lviv.ua. Рекомендую звернутися з вашою доньою туди.:good:

Як Ваші справи? Продовжуєте перебувати в цьому стані чи маєте для нас радісну звістку?

Останнє редагування модератором: 7 кві 2009
  4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дякую, що перейнялися нашою проблемою:give_rose:. Водила вчора малу до хірурга в нашу дільничу поліклініку (кажуть, що він там самий нормальний хірург). Він обмацав малій колінце, позгинав-порозгинав ніжку - болю і хрусту немає, розгинається і згинається вільно, коліно не опухле, не червоне, скарг ніяких немає, крім того легенького тягнення. Припустив, що то могло бути якесь мікророзтягнення зв"язків (мала любить з дивана скакати в довжину на підлогу - виходить сильний гуп), можливо, від того. Наші справи сьогодні вже набагато кращі, ніжка почала згинатися при ходьбі, тільки є ледве помітне тягнення зранку. Ставлила на ніч на колінце компрес з горілки, казав хірург поставити на кілька ночей. Сподіваюся, що все буде нормально.

• Подобається Подобається x 6
  5. Степаныч

Переконаний, що так. У Вашому дописі насторожило "має нежить і несильний стоматит" і на цьому фоні почала "тягнути ніжку". Лікарі зрозуміють про що я. Виздоровлюйте!:)

• Подобається Подобається x 2
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

просвітіть мене що таке Zepthotrex? або щось подібне до цього слова дуже не розбірливо написано лікарем.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чи є на форумі невропатологи?

8. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

І мені цікаво?:sad:

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Є психіатр!
    А шо толку..? :cry:

• Подобається Подобається x 4
  10. Степаныч

:pardon:Вы хотите поговорить об этом?;)

• Подобається Подобається x 5
  11. levandivka

Не сьогодні, звичайно... :mocking:

Але набралося на форумі стільки ПУТЄшесвєннікоф, які рвуться в Крим і шукають море.
    Ви б їх проконсультували? ;)

12. Степаныч

Никада!:) Вы хотите, чтобы форум стал серым, скучным, занудным, блеклым, малолюдным...:sad:

13. levandivka

Не бійтеся!
    На Ваш вік пацієнтів вистарчить! (українських) :mocking:

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось вже п"ятий день у Максима болить голова.Біль пульсуюча, з правої сторони , супроводжується температурою 37,5-38,0.Знеболюючі не допомагають.Якщо знаєте і можете порадити гарного невропатолога, будемо дуже вдячні.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені здається,якщо є температура, і біль з одного боку то зверніться спочатку до ЛОРа.Якщо Ваш Максим нахиляється і біль посилюється то скоріш за все тут будуть задіяні придаточні пазухи носа.При невралгіях температура рідко буває,хіба якщо є вірусне захворювання.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні, при нахилянні біль не посилюється.Вона стабільна в будь-якому положенні.
    Домовились на завтра у військовому шпиталі про обстеження.(Мама працює в військовій частині).Не знаємо, що навіть думати.

17. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Мала мотиляє голвою вправо вліво... так сильно мотиляє... Маю думки трьох різних лікарів, може ше ви шось знаєте чи в когось таке було... А ше вона плакати перестала, а просто кричить як доросла... і ниє....

і ше мама каже шо тра заставляти дитину любити пустушку (боб мала закритий рот і не кричала), а я кажу шо як не хоче не тра (а вона не хоче, мама вже медом тоту соску мастить, поки мед є - смокче... нема - випльовує і кричить дальше) Порадьте шось... бо наша лікар каше шо пустушка тра у то дуже, а я шось думаю шо дитина ліпше знає шо їй тра і чи тра...

18. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Адріасю, краще з такими питаннями звертайтесь на ДП. Там багато мамочок, вони вам точно щось порадять чи розкажуть з власного досвіду.

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

Мед може викликати алергічну реакцію у такої малої дитини!

І Ви абсолютно маєте рацію - дитина себе не обдурить. Якщо не хоче пустушку, то навіщо примушувати?! Не будете потім мати тої мороки - відучувати :)

а де твій аватар? :)