Медична довідка: запитуйте - відповідаємо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 лип 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Амінь! :good:

2. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Дитині дали спокій, а тепер за благовірного взялися лікувати? :)

А чи розглядалася версія міжреберної невралгії чи проблеми з хребтом, а не з легенями? І чи проводилася компютерна томографія легень чи грудного відділу хребта?

• Подобається Подобається x 3
  3. Та хто ж візьметься, як не рідна жінка? ;)
    Комп ютерну томографію не радили робити, казали: "Нащо Вам той чорнобиль?". Не робив. А чи може невралгія видавати температуру на кілька днів і стан "як побитий"? Де можна обстежити цю "версію" і яким чином? ДУЖЕ-ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!

4. TARIKAFR

Якщо є тільки те, що кажете, то можливо на даний час і нема показів до компютера. Але я не бачу чоловіка, щоб щось конкретно радити.

Якщо клініка ускладнеться, то потрібно буде подумати над цим обстеженням. Мені особисто робили десь 7 компютерів і ще живу. Але до нього дійсно потрібні серйозні покази. Заочно судити важко.

Невралгія міжреберна може дати температуру, як і решту описаних симптомів, так як також може викликатися деякими вірусами. Інколи можна замітити легку висипку на місці болей.
    Тоді консультація невролога може бути в нагоді.

• Подобається Подобається x 2
  5. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Болить голова вночі (кожної) не сильно, ніби ниє, в районі вух( але не вуха). Може тиск низький або то такий токсікоз?.. + підтошнює. Хоча ні, навіть і вдень якась голова "тяжка".

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Людина хотіла стати лікарем,та не вдалося.:haha: Не сердіться Тарадайко але дуже сміявся.В мене така сестра.Все що відноситься до медицини її дуже цікавить,і вона завжди знає хто і де хворий,чим хворий,дає коментарі відносно аналізів не ганьбиться перед тим подзвонити до знайомого лікаря-ну прямо таки безкоштовна медична справка.Не знаю чи вона від того дістає кайф чи що але мене дуже дивує.:):):)

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

скажіть будь-ласка, чи ліки Ескузан можна вживати з іншими препаратами?
    чому таке питання, бо Ескузан пити 3 місяці, а ще я пю вітаміни для очей. і тепер ще маю 5 днів по ін. захворюванню приймати ліки.
    чи потрібно переривати приймати Ескузан?

8. TARIKAFR

Ескузан можете легко перервати. І навіть надовго. Ефективність цього препарату не доведена чітко і при венозній недостатності лікування є значно більш комплексне, як один чудо-препарат: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=470908&postcount=160

А вітаміни найкраще засвоюються і найбільш ефективні ті, що в натуральних овочах і фруктах. Навіть не в соках. Застосування таблетованих вітамінів має дуже і дуже рідкі покази, найчастіше при авітамінозах, що зустрічається надзвичайно рідко. Це так на додаток до інформації.

• Подобається Подобається x 6
  9. Був у невролога у поліклініці Львів.залізниці, відправили ... на рентген!!! N-ний за останній рік :cry:
    Робив аналізи на віруси, знайшли цитомегаловірус, але лікування не призначили - сказали, що всі з ним живуть... Висипки ніколи не було. Якщо Ваша ласка, порадьте хорошого невролога.

Для Smeet: Справді, мала мрію стати лікарем, але вибрала іншу професію до душі. Захоплення залишилося, але не настільки патологічне, як Ви думаєте:))) Просто, коли фахівець не дає ради з діагнозом, а хвороба прогресує, докопуюся до істини всіма способами. Дякую всім!!!!!

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

дякую за відповідь. власне мені допомагають венотоніки, тому й пю Ескузан. і у вигляді гелю, теж для мене дуже помічне.
    про інформацію. просто не реально отримати вітаміни з овочів чи фруктів.
    просто де їх брати? тому й пємо такі які є

чи можете мені нарадити лікаря? тобто до кого саме звернутися.

на повіці верхній, не між війками, а вище, є така неневеличка гулька, візуально видно і на дотик, розміром як макове зернятко, може троха більше. не турбує, не пече і т.д. зявилася місяців 3-4, думала ячмінь, але якось за високо і не боліло.
    ходила до офтальмолога, сказали, що якщо не ростиме, не турбуватиме - ніц не робимо, щезне. і назавала то словом таким довгим. казала, що могло виникнути на перетягу.
    за відчуттями під рукою, то мені здається, якщо б могла б вивернути повіку, то виглядало б мені як жировик.

і от - не щезає. порушення зору немаю.
    чи необіхдно знову йти до офтальмолога, чи треба до іншого лікаря??? до якого?.

Останнє редагування модератором: 14 бер 2009
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Мав ТАКу гульку. Щезла сама (за місяць-два). Хоча й пропозицію "гідрокортизоном її" - теж мав.

• Подобається Подобається x 1
  12. Kasia

Kasia Well-Known Member

але в мене власне не зникає. читала нины що то таке мудре слово - халазіон, типу закупорка сльозових протоків. може бути і хірургічне втручання.
    от тепер думаю...

13. TARIKAFR

В "пошуку лікаря" вже радили. З тих, що знаю, це ПШИК Степан Степанович. В обласній неврології колись працював. Дуже компетентна людина.

14. Varvar

Varvar Well-Known Member

Про що може свідчити (чи не свідчити) наявність саме білої гіпертермії у дитини (1,7 р.) під час ОРЗ/грипу.
    Яке відношення сучасної медицини до препаратів, в основі яких є ібупрофен (нурофен, ібуфен) ? У порівнянні із застосуванням парацетамолу ?

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

ех таки оперативне втручання... завтра йду видаляти . так що пильнуйте очі і залози.

16. TARIKAFR

Не знаю, що маєте на увазі про білу гіпертермію? Ні про що особливе це не має свідчити.

А парацетамол і ібупрофен - то не з одного поля яблука, у кожного свої покази і протипокази.

Парацетамол вважається більш безпечнішим, хоч може таки порушувати печінкову функцію. Він є знеболюючим і застосовується для збивання високої температури і коли немедикаментозні засоби /розкутування, холод місцево/ вже неефективні .

Ібупрофен теж застосовують в педіатрії, але це протизапальний засіб. Він використовується при різного роду запаленнях, мігрені, а також тоді, коли парацетамол не збиває високої температури. Ібупрофен має теж свої протипокази, як і кожен лік, як от може викликати виразку шлунку, чи посилити кровотечу і т.д.

Кожен препарат є застосовуваний в педіатрії, та у кожного є своя специфіка.

А як, до речі, Ваші справи з рефлексом, чи то рефлюксом? Направилось?

17. Varvar

Varvar Well-Known Member

Мав на увазі, чи є то якимось чином характерно (на щось вказує), коли гіпертермія біла, а не рожева.
    О ! Ви ще пам"ятаєте о_О
    нажаль ніяк :sad:, ні гірше, ні краще .... як правило, особливих різких фізичних навантажень небуває, то нічого не турбує
    коли з"являються, то маю десь 1-2 хвилини не дуже приємних відчуттів ....
    ще один "симптом" зауважив - зранку зразу після прокидання під час "глибокого" позіхання якось так неприємно - така легка "лоскітлива" тошнота десь з глибини, завершою позіхати - як нічого і не було.

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Декілька місяців тому моя доня збудилась вночі з плачем, і поясненням, що не може дихати. Думала - приснилось щось.

Тепер це відбувається кожної ночі, вже десь з два тижні. Кожного разу проснеться, сяде в ліжку, навіть не з плачем - з істерикою, і з таким жахом в очах, як у страшному фільмі. Не може вдихнути принамі секунд двадцять-тридцять, бувало й більше.

Є це нічне апное? Звідки почати лікування?

19. Максим

Максим Well-Known Member

Нехай висловить свою думку ще TARIKAFR, але в діток таке буває, коли з якихось причин дитинка не може дихати носом - тоді дитина прокидається зі страхом, що вона не може дихати взагалі. Тому добре було б звернутися до лікаря з цією скаргою, а вже лікар подивиться, чи не заваджають дитинці дихати, наприклад, аденоїди чи мигдалики.

Такий стан в дитини також може виникати, коли закладений ніс при застуді, але у Вашому випадку йде про триваліший період.

20. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

Як один з варіантів:
    Між щелепними суглобами і печінкою є зв'язок (вісцеромоторний), лівий - ліва доля печінки, правий - права. Можливо маєте венозний застій і порушення пасажу жовчі (на УЗД не завжди видно).

а де твій аватар? :)