Массовая драка в Одессе

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем zaleha, 7 гру 2009.

1. Tan To

Tan To сын империи

Шутки у вас какие то...конские.

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а я всегда за англичан

3. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

А я за Гану буду болеть. Не знаю где она находится (в Африке), но буду болеть.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вау, улл!
    Признаться, несколько обескуражен...

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Прошу мені не тикати. А стосовно бидла Ви своє отримаєте, я в цьому не сумніваюсь.:wacko:
    Так це видно. :))
    Я проти того, щоб чиїсь діти в мирний час ставали інвалідами і проти тих висловлювань, які підтримують та морально-психологічно стимулюють ідею зла та насильства. Є категорія молоді, яка психологічно та духовно стоїть майже на рівні з дорослими, є ті які відповідать своїй віковій категорії або ті, які довго не можуть розлучитись з дитиньством. Між ними всіма є ще одна категорія - це та, яка не може знайти себе. Не знайшовши свого місця в житті і маючи при цьому надлишок
    енергії, кожен по-різному намагається її реалізувати: один тримає "кришу", другий вдається до екстриму /крадіжки, розбійні напади, гвалтування і т.п./, третій ще чимось, інші вправляються в кулачних боях...
    KRAMО, все це від бездуховності та відсутності елементарної культури по відношенню людини до людини. Таких сосунків в дитиньстві потрібно було прати ременем, як Сидорову козу, тоді можливо й толку більше б було з них.
    Цікаве фото ментовської машини було там. Як кажуть в народі - кожен Іван має свій план! Якщо б вони намагались запобігти масовому побоїщу, то користі для них було б мало і причини вмішуватись вроді не було, стоять собі люди, ну і що з того...
    Зате результат масового побоїща потім на лице. Дехто з начальників отримує відзнаку за припинення масових безпорядків, хтось візьме собі справу за хуліганство, вибравши слабодухого щось навішають із злочинів минулих років і розкриття в райвідділі буде чуть не 100%, тим більше підходить кінець року...:))

6. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

Cудя о комментам ТСН, не обошлось, а раздувается явно намеренно...

7. Kirax

Kirax Well-Known Member

имхо - если дебилы даже поубивают друг друга - ничего страшного, будет чище генофонд. И какие там "правила", это ж смешно, кто проверять будет...

8. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Неплохая заруба. правда, тру-пацаны в последнее время практикуют не забивняк, когда договариваются про место встречи и количество участников, а накрывалово, когда неясно, что будет. Да и меня вот смутили прыганья на лежащих - как-то оно не по-честному, вроде. Оно обычно как - лег, сказал хватит - все, отдыхай. по крайней мере в наше время честные так делали.

А вообще - дело каждого как именно ему проводить свободное время. Тем паче что при честной драке особых травм не бывает...

9. kertis

kertis миється в бані

О, тугрик па русски загортанил! А то корчил из себя интеллихента панимаешь...:rolleyes:

10. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

я не за того, чтоб избивали моих детей , но если он за так пусть махается, лучше получать по морде чем біть слюнтяем
    я сомневаюсь, что вы в курсе, что мне ведомо а что нет
    меня покарают ваши боги?
    ну так не позорьтесь раз согласны
    . зачем решать за тех, кто хоет бить друг другу морду по обоюдному согласию?
    вы сначала пообщайтесь хоть с одним футбольным хулиганом а потом делайте выводы нашли ли они себе или нет. Хотя судя в каком вы городе живете я не советовала б общаться с хулиганами Львова, там чаще всего встречается именно те , о ком вы говорите

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а в чому сенс футбольного хуліганства?

12. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

традиции фанатения...погуглите

13. duncan

мене в гуглі забанили :pardon:

взагалі-то футбольні хулігани -- це щось на кшталт "хочеться дати в писок, але самому страшно, тре зібрати братву". :rolleyes:

14. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

бывают махачи и 3 на 3 и 2 на 2 ...при желании и 1 на 1 ...
    без толп а бывают массовые

15. duncan

якщо справді так буває, то в принципі -- мені подобаєтсья... :)

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Просто люди, если так можно выразиться, желающие реализовать внутреннюю агрессию, потребность кого-то бить, метелить, заниматься вандализмом. Просто так этого не сделаешь в нормальном обществе - уголовно наказуемо. Вот и идут в "футбольные фанаты".

17. olegp

olegp миється в бані

верно и весьма самокритично:))

18. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

единоборства им в помощь - бокс, борьба и соответственно восточные
    про вандализм я промолчу - потребность в вандализме эту уже патология...
    из ваших словах следует вот что:
    1. это "не нормальное" общество
    2. от футбола как от такового они далеки (они там хоть правила игры в футбол знают или как корейцы с американцами - уже на матче узнают) :))

19. Таки Нет

Таки Нет Well-Known Member

Хулиганы зеленых улиц - неплохой фильм про футбольные махачи. А по теме - лучше б всю энергию, которую тратят на махание кулаками тратили на поддержку команды на стадионе. И пользы больше и урона здоровью нет.

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не важно хто, важно те, що нічого просто так не минає, якщо людина не визнає своїх помилок, не кається в душі та не робить подальших висновків.
    Одне діло уболівальник, інше хуліган. Незалежно від того, який він хуліган: громадськимй, футбольний, хокейний і т.п. він все рівно хуліган, від слова "вживати хулу або хульні терміни та чинити хульні поступки". Людина, яка знайшла себе, хуліганом ніколи не буде. Тільки той. кому бракує клепків може бути злісним хуліганом.
    Ви що, володієте статистикою, чи сами придумали?

а де твій аватар? :)