Тільки-що переглянув його вдома. Багато писати не буду щоб не зіпсувати перегляд іншим. Але не в захваті. Досить банальний фільм. Візуально нічого особливого там немає. Навіть близько не стане. Не варто сподіватись на щось особливе. Якщо хтось дуже любить НФ то можна переглянути. Мені він видався вкрай нудним. Кліше справді багато. Фільм може мати багато кліше і бути вдалим. Але цей не той випадок.
Переробили фіналку з книги начисто. Ніби книга була не досить пафосна. )) Фільм на один раз під попкорн.
Поки сам не подивишся, нефіга не дізнаєшся про фільм. "Під попкорн", не "під попкорн"... Під крабові палички з майонезом!
А що Ви хочете дізнатись? Я читала книгу, в порівнянні з нею фільм швидше розчарував, при тому, що й сама книга мені була так собі. Акторська гра на рівні, краєвиди на рівні, ну і все. Сюжет банальний.
Не читал и не смотрел, но наконец то нашел мафиозничков А що стосується "Марсіанина" и вообще космоса, то самый очевиднейший плюс полягае у тому, що немає москалів навколо))) Ради такого дела, можно натренироваться даже воздухом не дышать)))
Я більше чула гарних відгуків!Сама хочу подивитися,але якось часу немає. Про книгу також тільки добре чула
Ото вже поназнімали ненаукової фантастики.Вже би дійсно щось правдоподібне знімали, як "Аполон-13", або фантастику як фантистику, "Зоряні війни". А то придумали новий жанр, починаючи з "Гравітації".