маршрутки подорожчали до 2 грн

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Deus igrok, 30 січ 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну я б не чекав якихось змін так швидко. За тиждень змінити те, що формувалося 15 років - нереально. При тому, що міськвиконком на чолі з паном Садовим культура водіїв і чистота маршруток на цікавлять, доки панове Шкурган, Лобода та інші справно носять відкати. Я б дав "Свободі" пару місяців (менше не вийде, навіть якщо справді є бажання), а вже якщо за це час нічого не зміниться - тоді критикував би.

• Подобається Подобається x 2
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

товариші , 21 століття на дворі ... включаєте камеру на мобілці , і до водія з проханням вимкнути музику.
    пошле чи нагрубить - відео в інтернет , чи до ЗікТБ (вони чого цей тиждень повністю маршруткам присвятили) ... і все.
    ніхто за вас - ваше життя покращувати не буде.

як в рекламі Нашої Ряби : "Сам любий , сам !"

• Подобається Подобається x 6
  3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

трохи не по темі:

Та нова одиничка всеодно до верхнього шувару підїжджає забита)) так що 10-ці нічого не буде
    + що тепер майже реально влізти в 85, але то ще сесія, подивимось, що буде з понеділка..

• Подобається Подобається x 1
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Маршрутки.....вічна тема:sad:
    Зранку переповнені...в обід рідко їздять....а ввечері можуть взагалі не їхати.
    Хіба до 10грн. треба підняти ціну,аби був результат:pardon:

5. Summer

Summer Well-Known Member

значить квиток ніхто не дає... і нашо тоді контролем лякати? назад вже сама відірвала квиток... маршрутка, я вже давно не бачила такого страшного салону, їхала я в 91 всі ! сидіння порізані, повидирувані, ну і звичайно гучна музика шось таке російське, так завивало, просто било по мозґам...нічого не змінилося, як було так і є...а стільки розказували нам, от піднімемо тариф...

• Подобається Подобається x 8
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

В силу своєї тємноти,осмілюся ляпнути їдну річ.
    Наскільки я пам"ятаю,йдеться про місто Львів.
    Я там колись бував.
    Во времня оно.
    Найліпше - ходити пішки.
    З 10-15 кеме - то не є ніц страшного для молодих,цьвітучих організмів,дописи котрих я виджу в цій темі.
    Ходіть пішки - і вирішицця купу проблєм.
    Целюліт,задишка,загроза інсульту,інфаркту і тепе.
    А також дискомфорт,повязаний з меломанськими уподобаннями.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Нині рано в 1-му давали білети,тілько брали не всі

8. Varvar

Varvar Well-Known Member

Питання з квитками треба вирішувати через контроль над пасажирами, а не водієм ... тоді кожен і завжди буде вимагати квиток через загрозу штрафу. Хоча важко уявити як маршрутці зможе пройти контролер. Для початку можна контролювати на перших і останніх зупинках, у центрі у непіковий час і т.д.
    шкода мештів :), але якщо б жив від роботи десь на відстані 4-5 км, то часто так би й робив, а на 9 км трохи забагато часу треба витратити
    от якщо б робота не була офісно-сорочкова - їздив би на ровері ...
    "якбиякби на голові росли ..." (с)

9. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Можливо так, а може й ні! Якби домовилася, то би вартість квитків підняли до 2,5 грн так, як це вимагали автоперевізники із самого початку!

10. Varvar

Varvar Well-Known Member

то все гра на публіку ... насправді було так:

11. ContRaSt

Таке питання: хто з сихова, а 10 та 77 тепер що раз в годину їздять??? 77 не бачила вже дні 4, а 10 одну й ту саму, білу з одними дверима оО
    чи то тепер вони пустили ту одиничку і вирішили пхайтеся в неї як хочете.. капєц

Україна, все для людей :/

12. Summer

Summer Well-Known Member

так і роблю, але не завжди виходить, коли треба скоро доїхати по роботі...

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Про маршрутки вже писала, що не користуємося ними...
    Про пішки...
    Я з 6-го по 11-й клас ходила в школу 7 км в один бік! День в день! І не тому, що так хотіла, а тому, що свалу не було, бо нічого туди не їхало. В хорошу суху погоду їздила на ровері, в дощ, сніг, болото і т.п. пішки... Знаєте які ноги накачані мала? та.. шо тут казати.. а зараз школярі по три зупинки пройти не можуть, в транспорт пхаються...
    Ромко і Настя правильно сказали, ходіть пішки! Львів не такий вже великий! ;)
    Ну звісно, кому дуже далеко, або часу бракує, то так, можна і їхати..
    Ось ми наприклад їздимо в Ашан інколи... машини не маємо... а так як у нас мала ще в візочку возиться, то сідаємо на тролейбус №3, ідемо до автовокзалу, а звідтам нозями, так само і назад... і того проїзд - 2грн всього, бо чоловік не платить за комун.транспорт...

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сьогодні переглядала Експрес від 10.02.2010р.І знаєте що? Там цитували наших форумлян щодо цін на маршрутки.Журналісти Експресу читають Львівський форум:)))

15. Summer

Summer Well-Known Member

о)) а кого, Іспанко, а може відскануєте ті перли наші ? цікаво Ж!!!!

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

На жаль,до сканера ще не доробилася:sad: Цитували VasMT,Deus igrok,ще когось. завтра гляну в газету,пригадаю..

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Тоті хлопці з експресу не тілько читають ЛФ-вони ше й пописують тут

• Подобається Подобається x 7
  18. ContRaSt

:) сорі, що так криво)

19. syavych

syavych копач

Беру свої слова назад :sad: як і слід було чекати - 1-ка перетворилась на трамвай підвищеної пасажиромісткості, з переважаючою більшість звичайно ж "в мене посвідчення" (соц.транспорт як-не-як). Тобто нормально проїхатись ним вже не реально. Більше того зняли (чи ні? принаймні не бачу) 10-ку, та й 77-й ходить дуже рідко. "Покращення життя вже сьогодні" :sad:

20. Sauer

Sauer Well-Known Member

77й ходить нормально (як для 77-ого взимку)..я рано йду на роботу і бачу кожен ранок...де тільки можна приплетуть :mocking:

а де твій аватар? :)