Ну я б не чекав якихось змін так швидко. За тиждень змінити те, що формувалося 15 років - нереально. При тому, що міськвиконком на чолі з паном Садовим культура водіїв і чистота маршруток на цікавлять, доки панове Шкурган, Лобода та інші справно носять відкати. Я б дав "Свободі" пару місяців (менше не вийде, навіть якщо справді є бажання), а вже якщо за це час нічого не зміниться - тоді критикував би.
товариші , 21 століття на дворі ... включаєте камеру на мобілці , і до водія з проханням вимкнути музику. пошле чи нагрубить - відео в інтернет , чи до ЗікТБ (вони чого цей тиждень повністю маршруткам присвятили) ... і все. ніхто за вас - ваше життя покращувати не буде. як в рекламі Нашої Ряби : "Сам любий , сам !"
трохи не по темі: Та нова одиничка всеодно до верхнього шувару підїжджає забита)) так що 10-ці нічого не буде + що тепер майже реально влізти в 85, але то ще сесія, подивимось, що буде з понеділка..
Маршрутки.....вічна тема Зранку переповнені...в обід рідко їздять....а ввечері можуть взагалі не їхати. Хіба до 10грн. треба підняти ціну,аби був результат
значить квиток ніхто не дає... і нашо тоді контролем лякати? назад вже сама відірвала квиток... маршрутка, я вже давно не бачила такого страшного салону, їхала я в 91 всі ! сидіння порізані, повидирувані, ну і звичайно гучна музика шось таке російське, так завивало, просто било по мозґам...нічого не змінилося, як було так і є...а стільки розказували нам, от піднімемо тариф...
В силу своєї тємноти,осмілюся ляпнути їдну річ. Наскільки я пам"ятаю,йдеться про місто Львів. Я там колись бував. Во времня оно. Найліпше - ходити пішки. З 10-15 кеме - то не є ніц страшного для молодих,цьвітучих організмів,дописи котрих я виджу в цій темі. Ходіть пішки - і вирішицця купу проблєм. Целюліт,задишка,загроза інсульту,інфаркту і тепе. А також дискомфорт,повязаний з меломанськими уподобаннями.
Питання з квитками треба вирішувати через контроль над пасажирами, а не водієм ... тоді кожен і завжди буде вимагати квиток через загрозу штрафу. Хоча важко уявити як маршрутці зможе пройти контролер. Для початку можна контролювати на перших і останніх зупинках, у центрі у непіковий час і т.д. шкода мештів , але якщо б жив від роботи десь на відстані 4-5 км, то часто так би й робив, а на 9 км трохи забагато часу треба витратити от якщо б робота не була офісно-сорочкова - їздив би на ровері ... "якбиякби на голові росли ..." (с)
Можливо так, а може й ні! Якби домовилася, то би вартість квитків підняли до 2,5 грн так, як це вимагали автоперевізники із самого початку!
Таке питання: хто з сихова, а 10 та 77 тепер що раз в годину їздять??? 77 не бачила вже дні 4, а 10 одну й ту саму, білу з одними дверима оО чи то тепер вони пустили ту одиничку і вирішили пхайтеся в неї як хочете.. капєц Україна, все для людей :/
Про маршрутки вже писала, що не користуємося ними... Про пішки... Я з 6-го по 11-й клас ходила в школу 7 км в один бік! День в день! І не тому, що так хотіла, а тому, що свалу не було, бо нічого туди не їхало. В хорошу суху погоду їздила на ровері, в дощ, сніг, болото і т.п. пішки... Знаєте які ноги накачані мала? та.. шо тут казати.. а зараз школярі по три зупинки пройти не можуть, в транспорт пхаються... Ромко і Настя правильно сказали, ходіть пішки! Львів не такий вже великий! Ну звісно, кому дуже далеко, або часу бракує, то так, можна і їхати.. Ось ми наприклад їздимо в Ашан інколи... машини не маємо... а так як у нас мала ще в візочку возиться, то сідаємо на тролейбус №3, ідемо до автовокзалу, а звідтам нозями, так само і назад... і того проїзд - 2грн всього, бо чоловік не платить за комун.транспорт...
Сьогодні переглядала Експрес від 10.02.2010р.І знаєте що? Там цитували наших форумлян щодо цін на маршрутки.Журналісти Експресу читають Львівський форум
На жаль,до сканера ще не доробилася Цитували VasMT,Deus igrok,ще когось. завтра гляну в газету,пригадаю..
Беру свої слова назад як і слід було чекати - 1-ка перетворилась на трамвай підвищеної пасажиромісткості, з переважаючою більшість звичайно ж "в мене посвідчення" (соц.транспорт як-не-як). Тобто нормально проїхатись ним вже не реально. Більше того зняли (чи ні? принаймні не бачу) 10-ку, та й 77-й ходить дуже рідко. "Покращення життя вже сьогодні"
77й ходить нормально (як для 77-ого взимку)..я рано йду на роботу і бачу кожен ранок...де тільки можна приплетуть